פורסם 2007 בנובמבר 2817 שנים הפעלתי את המחשב אבל המסך לא מראה כלום, כאילו הוא לא מחובר. עשיתי בדיקה וכל החיבורים מחוברים היטב, גם החיבורים בתוך המחשב.אחרי כמה דקות שהמחשב עובד יש ריח של משהו שרוף, כל המאווררים פועלים והמעבד והכרטיס מסך (הליבה שלו) דיי קרים.יש לציין שבזמן האחרון המחשב קופא ולפעמים גם קורס (עושה ריסטרט), וזה לא קורה דווקא כשאני מאמץ אותו אלא סתם בספונטניות.איפה הבעיה?
פורסם 2007 בנובמבר 2817 שנים קודם כל אם יש ריח שרוף זה ממש לא טוב, תופעה כזו יכולה לקרות בגלל מעבד או לוח אם תקולים.פתח את המארז (כמובן נתק אותו מהחשמל קודם!) ותעיף מבט על הלוח אם. האם יש קבלים נוזלים או נפוחים?קרה לי השבוע בדיוק אותו דבר כמו שאתה מתאר בגלל שאחד מהכרטיסי זיכרון החליט לצאת ממקומו, אז בדוק את כרטיסי הזיכרון. אם יש יותר מכרטיס אחד, השאר כל פעם כרטיס אחד ונסה להפעיל את המחשב.ושאלה הכי חשובה: האם בעת הפעלת המחשב נשמע ציפצוף כלשהו? בפעולה תקינה צריך להישמע ציפצוף בודד.
פורסם 2007 בנובמבר 2817 שנים מחבר אין קבלים נפוחים או נוזלים, והלוח אם נראה תקין.אין צפצוף בהפעלת המחשב.עכשיו אני אבדוק את הזכרונות ואני אעדכן כשאסיים.עריכה: שיחקתי עם כרטיסי הזיכרון וזה לא עזר.
פורסם 2007 בנובמבר 2817 שנים תוציא לגמריי את הזכרונות. תדליק את המחשב. המחשב מצפצף? אם כן מעולה הלוח אם לא שרוף אם הוא לא מצפצף הלוח אם שרוף. דבר שני- תוציא את הכרטיס מסך. תנקה את הסולט (תעשה שם פו ותעיף את האבק) וגם תנקה את הכרטיס מסך. אחרי זה תחזיר את הכרטיס ותדליק את המחשב. מקווה שיעבוד בהצלחה!
פורסם 2007 בנובמבר 2817 שנים מחבר אחרי שניקיתי קצת אבק התצוגה חזרה. אבל ברגע שאני מפעיל את המחשב יש צפצוף בלתי פוסק. מה עכשיו?
פורסם 2007 בנובמבר 2817 שנים ניקית אבק איפה שאמרתי בכללי?המסך עולה אבל יש ציפצופים?או שהוא שוב לא עולה?
פורסם 2007 בנובמבר 2817 שנים מחבר המסך עולה ויש צפצופים, הווינדוס לא עולה (קופא במסך ה"welcome"), סייף מוד גם לא עולה (זה עושה מסך כחול).ד"א, כשאני מפעיל את המחשב ללא כרטיס מסך אין ציפצופים.מה שמוזר זה שאני לא מוצא פירוש לצפצוף (צפצוף אחד מתמשך, ביוס של פיניקס), יכול להיות שהצפצוף מגיע מהכרטיס מסך?
פורסם 2007 בנובמבר 2917 שנים ^^ גם לי הייתה את הבעיה הזאת...זה תלוי רק בטמפ' של המחשב....אני ממליץ לך לקחת אותו לניוי יסודיזה מה שעזר לי...לא יודע אם זה יעזורגם לך אבל רוב הסיכויים שכן.
פורסם 2007 בנובמבר 2917 שנים מחבר למה אתה מתכון כשאתה אומר ניקוי יסודי? קומפרסור?אני לא מאמין שזה בעיה בטמפ', לא מזמן עשיתי ניקוי לגופי הקירור והחלפתי משחה טרמית.
פורסם 2007 בנובמבר 2917 שנים בשביל לדעת סופית שזה לא טמפ'.תכנס לביוס. תעבור ללשונית PC HEALTH. ותראה את הטמפ'
פורסם 2007 בנובמבר 2917 שנים ליתר דיוק יש לך ביוס של award ולא של פוניקס עצמם (אומנם הם אלה שיצרו אותו) בכל אופן אם לשפוט לפי הצפצופים זה הזכרונות או המעבד,ראהhttp://www.bioscentral.com/beepcodes/awardbeep.htmבטוח הזכרונות אם הצפצוף תמידי ולא מפסיק בכללאם יש לך יותר מסטיק אחד אז תנסה כל אחד בנפרד ,אחרת תממש את האחריות
פורסם 2007 בנובמבר 2917 שנים מחבר יש לי שני סטיקים. יש צפצוף גם כשאני מחבר כל אחד מהם בנפרד, אבל כשאני לא מחבר בכלל זיכרון יש צפצוף שונה (מין beep - pause - beep - pause.... שלא נפסק) והצפצוף הקודם (צפצוף אחד מתמשך) נפסק.בכל מקרה, לא נראה לי שהבעיה בזכרון. מה הסיכוי ששני סטיקים ילכו ביחד?
פורסם 2007 בנובמבר 2917 שנים כל לוח צריך לצפצף ללא זכרונות זה נורמלי לחלוטין ומעיד על בריאותואגב מחשב לא יכול לעבוד ללא זכרונות ,אומנם נדיר ששני סטיקים ילכו בו זמניתאבל זה בהחלט קורה (קרה לי פעם),בכל אופן אם עדיין יש לך אחריותאני מציע לך לממש אותה ושהם ישברו תראש (גם ככה צריך להחליף את הזכרונותאו מעבד ואין לך סיבה לקנות חדשים אם עדיין יש אחריות)
פורסם 2007 בנובמבר 2917 שנים מחבר הבאתי כ. מסך וסטיק זכרונות מחבר. חיברתי כל אחד בנפרד, הפעלתי, ועדיין יש צפצוף.עכשיו השאלה היא - המעבד או הלוח אם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.