עבור לתוכן

רוצה לקנות מסך SAMSUNG 226BW - מה כדאי לשאול/לבדוק בחנו&#1

Featured Replies

פורסם

רוצה לקנות מסך SAMSUNG 226BW - מה כדאי לשאול/לבדוק בחנות?

המסך למשחקים בעיקר.

פורסם

כמובן שעדיף פנאל S או לכל הפחות פנאל A שעם כיול מתאים קרוב מאוד ל-S אבל את זה אף אחד לא יתן לך לבדוק (צריכים לפתוח את הקופסא,לחבר ולהכנס לתפריט סודי מסוים)..

בכל אופן חוץ מזה,כמובן לבדקות דברים רגילים כמו פיקסלים שרופים,שאין דפיקות בצדדים וכו' וכו'

פורסם

איזה תפריט סודי ??

פורסם

אני כבר לא זוכר איך מגיעים אליו אבל יש הסבר באחד הדיונים פה...בתפריט הזה רואים קוד מסוים שאחרי חיפוש בגוגל רואים איזה פנאל יש לך

פורסם

אני גם התלבטתי בין הסמסונג 226BW לבין ה- LG המקביל, ולאחר בדיקה באופיס דיפו בדקתי את סוג הפאנל לפי מדבקה שנמצאת מאחורי המסך (מתחת לכניסה של הכבל מתח).

למיטב זיכרוני השורה הראשונה רשומה כך: Model: Samsung 226BW A.

כמובן שאם אתה מעוניין לרכוש את מסך הסמסונג, אז כדאי שתלך על דגם ה S.

מקווה שעזרתי.

פורסם

לא שווה להשקיע יותר מדי בפנאל S - זה לא משהו שווה השקעה רבה.

בכל אופן אם היה רשום זה מסך ענתיקה,כי הבנתי שכבר די הרבה זמן העניין הזה לא רשום מאחורה.

אופיס דיפו יקרנים בכל אופן. 2100 ש"ח ל-226BW זה המון. פנדס מתחיבים (לא בכתב,אלא מילולית בלבד) לפנאל S והמסך שם עולה פחות מ-1800

פורסם

שבוע שעבר הם [פנדה'ס] העלו את המחיר ל1,899 ש"ח והיום הוא כבר 1,725 ש"ח.

בכל מקרה, בוואלהשופס אפשר להזמין את זה אפילו בפחות (אני הזמנתי משם ב1,600 ש"ח).

פורסם

לא שווה להשקיע יותר מדי בפנאל S - זה לא משהו שווה השקעה רבה.

בכל אופן אם היה רשום זה מסך ענתיקה' date='כי הבנתי שכבר די הרבה זמן העניין הזה לא רשום מאחורה.

אופיס דיפו יקרנים בכל אופן. 2100 ש"ח ל-226BW זה המון. פנדס מתחיבים (לא בכתב,אלא מילולית בלבד) לפנאל S והמסך שם עולה פחות מ-1800

[/quote']

אין לי מושג אם ישנו הבדל מחירים בין ה A ל S, לפי מה שהבנתי אלו הן שתי סדרות של אותו דגם, אחת מוצלחת יותר והשנייה פחות.

בכל מקרה הלכתי לאופיס דיפו רק כדי להתרשם מהאיכויות ואני בד"כ לא ממליץ לקנות משם בגלל מחירים מופקעים.

פורסם
  • מחבר

שבוע שעבר הם [פנדה'ס] העלו את המחיר ל1,899 ש"ח והיום הוא כבר 1,725 ש"ח.

בכל מקרה, בוואלהשופס אפשר להזמין את זה אפילו בפחות (אני הזמנתי משם ב1,600 ש"ח).

מברור מוקדם שעשיתי בחנויות מסתבר שהן מעלות את המחיר כשנגמר להן המלאי הזמין.

זאת על מנת למנוע טלפונים רבים שהן מקבלות לגבי המסך. :screwy:

כאשר מתחדש להן המלאי המחיר יורד בחזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים