פורסם 2007 בנובמבר 2817 שנים רוצה לקנות מסך SAMSUNG 226BW - מה כדאי לשאול/לבדוק בחנות?המסך למשחקים בעיקר.
פורסם 2007 בנובמבר 2817 שנים כמובן שעדיף פנאל S או לכל הפחות פנאל A שעם כיול מתאים קרוב מאוד ל-S אבל את זה אף אחד לא יתן לך לבדוק (צריכים לפתוח את הקופסא,לחבר ולהכנס לתפריט סודי מסוים)..בכל אופן חוץ מזה,כמובן לבדקות דברים רגילים כמו פיקסלים שרופים,שאין דפיקות בצדדים וכו' וכו'
פורסם 2007 בנובמבר 2817 שנים אני כבר לא זוכר איך מגיעים אליו אבל יש הסבר באחד הדיונים פה...בתפריט הזה רואים קוד מסוים שאחרי חיפוש בגוגל רואים איזה פנאל יש לך
פורסם 2007 בנובמבר 2817 שנים אני גם התלבטתי בין הסמסונג 226BW לבין ה- LG המקביל, ולאחר בדיקה באופיס דיפו בדקתי את סוג הפאנל לפי מדבקה שנמצאת מאחורי המסך (מתחת לכניסה של הכבל מתח).למיטב זיכרוני השורה הראשונה רשומה כך: Model: Samsung 226BW A.כמובן שאם אתה מעוניין לרכוש את מסך הסמסונג, אז כדאי שתלך על דגם ה S.מקווה שעזרתי.
פורסם 2007 בנובמבר 2817 שנים לא שווה להשקיע יותר מדי בפנאל S - זה לא משהו שווה השקעה רבה.בכל אופן אם היה רשום זה מסך ענתיקה,כי הבנתי שכבר די הרבה זמן העניין הזה לא רשום מאחורה.אופיס דיפו יקרנים בכל אופן. 2100 ש"ח ל-226BW זה המון. פנדס מתחיבים (לא בכתב,אלא מילולית בלבד) לפנאל S והמסך שם עולה פחות מ-1800
פורסם 2007 בנובמבר 2817 שנים שבוע שעבר הם [פנדה'ס] העלו את המחיר ל1,899 ש"ח והיום הוא כבר 1,725 ש"ח.בכל מקרה, בוואלהשופס אפשר להזמין את זה אפילו בפחות (אני הזמנתי משם ב1,600 ש"ח).
פורסם 2007 בנובמבר 2817 שנים לא שווה להשקיע יותר מדי בפנאל S - זה לא משהו שווה השקעה רבה.בכל אופן אם היה רשום זה מסך ענתיקה' date='כי הבנתי שכבר די הרבה זמן העניין הזה לא רשום מאחורה.אופיס דיפו יקרנים בכל אופן. 2100 ש"ח ל-226BW זה המון. פנדס מתחיבים (לא בכתב,אלא מילולית בלבד) לפנאל S והמסך שם עולה פחות מ-1800[/quote']אין לי מושג אם ישנו הבדל מחירים בין ה A ל S, לפי מה שהבנתי אלו הן שתי סדרות של אותו דגם, אחת מוצלחת יותר והשנייה פחות.בכל מקרה הלכתי לאופיס דיפו רק כדי להתרשם מהאיכויות ואני בד"כ לא ממליץ לקנות משם בגלל מחירים מופקעים.
פורסם 2007 בנובמבר 2817 שנים מחבר שבוע שעבר הם [פנדה'ס] העלו את המחיר ל1,899 ש"ח והיום הוא כבר 1,725 ש"ח. בכל מקרה, בוואלהשופס אפשר להזמין את זה אפילו בפחות (אני הזמנתי משם ב1,600 ש"ח). מברור מוקדם שעשיתי בחנויות מסתבר שהן מעלות את המחיר כשנגמר להן המלאי הזמין. זאת על מנת למנוע טלפונים רבים שהן מקבלות לגבי המסך. כאשר מתחדש להן המלאי המחיר יורד בחזרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.