עבור לתוכן

מה עובר על TMS?

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע אם השאלה הזאת שייכת בדיוק לפה,אבל אני חושב שזה הכי רלוונטי לפה.

בכל מקרה,מה עובר המחירים של TMS??

לפני כמה ימים הקפיצו את המחיר של ה8800GT ב140 שקל,הם אומרים שזה העלאת מחירים אצל הספק והכל ושכשחנויות אחרות יקבלו מלאי גם הם יבצעו העלאת מחירים דומה לכרטיס.וזה עוד היה נסבל בגלל שהם הורידו מחיר בין 5 ל15 שקלים להרבה רכיבים אחרים ואז לפחות חלק מההפרש התקזז.

אבל היום אני רואה שהם שוב פעם העלו את המחירים לכל החלקים בחזרה למחיר המקורי שהיה לפני שבוע ככה כשהכרטיס היה על 1460 אבל מחיר הכרטיס כעת נשאר ונעמד על 1580(לSPARKLE,לכרטיס של ג'יגהבייט 1590)

טל/גיא,מה קורה שם אצלכם?

נכון אתם לא חייבים לאף אחד דין וחשבון אבל סה"כ מחיר יותר גבוה = פחות לקוחות ואם תוכלו לתת הסבר זה יהיה נחמד

*רק כדי להבהיר כדי שלא יהיה ספק*:עד עכשיו התרשמותי מTMS מצויינת - החנות נחשבת אמינה מאוד,המוכרים היו מאוד נחמדים ועוזרים שם ואני חייב לציין את המקרה שלי עם טל שחשב על המפרט שלי אפילו אחרי שעות העבודה שלו והביא לי את הפלאפון הפרטי שלו כדי שנוכל להסגר על מפרט מעבר לשעות העבודה של TMS.

גם עם המחירים עכשיו הם זולים מכל החנויות המומלצות פה למעט אולי Skypc אבל:

1.הפרשי המחירים בדר"כ זניחים

2.TMS נוחה הרבה יותר לתושבי התפון עם סניף מרכזי בקריות

3.יתרון גדול - TMS עושה חינם OC בהזמנת מפרט מה שהופך שמוסיף לשוויו האמיתי של המפרט עוד כמה מאות שקלים בגלל מעבד חזק הרבה יותר

ממש לא התכוונתי לפגוע בתדמית החנות או משהו כזה,ומצטער אם מישהו ראה את זה ככה.

ואני לא איזה נציג נסתר של TMS למי שחושב=/

פורסם

מה זה עניינך בדיוק?

פורסם

ולמה מכל דרכי התקשורת שבעולם בחרת דווקא ב-HWZONE ?!

פורסם

אני משוכנע שהאינטרס האחרון של TMS הוא לאבד לקוחות... ישנה יותר מסיבה אחת להעלאה/הורדת מחיר, מה היא? זכותה של החנות לשמור את הסיבה הזו לעצמה. אתה בתור לקוח, יכול להחליט אם ברצונך לבצע את העסקה או לא.

אגב, גם כשהם מורידים מחירים אתה מודאג ככה?...

פורסם

טל/גיא,מה קורה שם אצלכם?

תרים טלפון ותשאל. מצידם הם יכולים לעלות את המחירים כי הם רואים שיש ביקוש וגם ככה אין מספיק מלאי.

אני בטוח שזה שאתה שואל אותם פה באופן פומבי, ישר יגרום להם להוריד את המחיר.

פורסם
  • מחבר

1.זה ענייני בתור לקוח שמעוניין לקנות שם ומאז היום שהוא נסגר על מפרט סופי לפני 4 ימים בערך המחיר שלו עלה ב200 שקל.ברור שאני לא מחויב לקנות שם,אבל סה"כ שאלתי שאלה.

2.יצא שהייתי פה,יש לחנות שני נציגים פה,אז אפשר לשאול...

3.אני רק שאלתי שאלה,לא דרשתי תשובה בכל מחיר.ברור שזכותם לענות או לא לענות,כמו שזכותי לשאול.יכול להיות שהכותרת יצאה דרמטית מדי וזה מה שגרם לבלבול שאני בשוק טוטאלי ועוד שניה מרביץ שם למנהל חח

לא,הורדת מחירים לא תדאיג אותי מכיוון שהיא פועלת לטובתי.ברור שזה לא ידאיג אותי,השאלה שלך ממש מוזרה...אני כאילו לא יוצא בסדר כשאני עונה עליה ככה,אבל זאת הסתכלות לא נכונה על העניין.

לאף לקוח זה לא טוב שעלו המחירים...זה כמו שאם המיסים על משהו פתאום יעלו אני אתלונן אבל אם הם ירדו אני לא אתלונן...

4.אני לא מחפש הורדת מחיר בעקבות ההודעה הזאת,ובכלל לא חשבתי על זה כשפרסמתי אתה ההודעה,למרות שיהיה נחמד אם יורידו את המחירים,בלי קשר.

כולכם לקחתם את זה מה זה קשה:שאלתי שאלה ולא באתי בטענות,אני באמת מעוניין לדעת ואם נציגי החנות מוכנים לענות אז בבקשה אם לא אז לא.

פורסם

כן אני בדיוק באתי לאתר שלהם לבנות לי מפרט וראיתי שכל המחירים עלו....אני אחכה שהם ירדו בינתיים :silly::lol::screwy:

פורסם

אתה אכן בשוק טוטאלי. כמו שנאמר, כל חנות רשאית לפעול איך שבא לה. תאר לך שכל אחד פה יתחיל לשאול למה חנות X העלתה מחיר של Y לפני Z ימים ב P כסף ואומרת שאין לה את זה במלאי ויגיע רק עוד Q ימים. זה לא המקום לזה.

פורסם
  • מחבר

אתה קיבלת את הרושם שאני בשוק טוטאלי.אני בסה"כ שאלתי שאלה שהיא עניינית(לפי דעתי),מתאימה לפה כי יש פה שני נציגים של החנות שיכולים לענות(אם ירצו) וגם סה"כ זוהי חנות שמוכרת פה כמאוד אמינה וזולה ומפרטים ממנה מורכבים כל הזמן אז עליה במחירים שם אמורה לעניין את באי הפורום.מה גם שזה לא עלייה ברכיב ספציפי אלא בהרבה רכיבים(יותר נכון חזרה למחירים מקוריים לפני שבוע אחרי שהייתה ירידה שקיזזה קצת את העליה במחיר של 8800GT).

כששאלו בפורום גרפיקה בדיון של ה8800GT למה TMS העלתה לו פתאום את המחיר ב140 שקל(אני כבר יודע את התשובה לכך) לא ראיתי תגובות גורפות כאלה כגון "מה זה עניינך" ו"זכותם המלאה" אלא יותר לכיוון "למה באמת העלתם כך את המחירים".

ואז גאי נציג TMS הגיע ונתן תשובה עניינית וזה גם מה שקיוויתי שיקרה פה.

בכלל לא התכוונתי שהדיון יילך לכיוון הזה,סליחה אם עצבנתי מישהו פה ובמיוחד את אחד מנציגי החנות,עד עכשיו הם היו מאוד נחמדים אליי וקיבלתי התרשמות מצויינת מהחנות.

KEEP UP THE GOOD WORK :xyxthumbs: ואני אחכה שהמחירים יתייצבו(מישהו יודע מתי בערך זה יקרה - אני מבין שיש כרגע מגמה כללית של שינויים במחירי רכיבים).

אם בכל זאת אחד מנציגי החנות ירצה לענות לשאלה שפתחה את הדיון הזה,אני אשמח.

לילה טוב.

פורסם

מה שמשפיע על המחירים הם כוחות השוק, שמקורם במחירוני היבואנים.

הפורום הוא לא המקום לדון בנושא הזה, אם יש למישהו שאלה בנושא הוא יותר ממוזמן להתקשר ולשאול באופן פרטי.

פורסם
  • מחבר

אוקיי סבבה תודה על התשובה:)

פורסם

מה שמשפיע על המחירים הם כוחות השוק, שמקורם במחירוני היבואנים.

הפורום הוא לא המקום לדון בנושא הזה, אם יש למישהו שאלה בנושא הוא יותר ממוזמן להתקשר ולשאול באופן פרטי.

שלום גיא,

עם כל הכבוד, מה שאתה עושה לא תקין. העובדה ששמת לעצמך תוספת של "נציג TMS" אינה פוטרת אותך מלפנות אלינו, הנהלת האתר, ולבקש שנוסיף לך כותרת מותאמת אישית, מתחת לכינוי שלך, כפי שאנחנו עושים לכל נציג ועובד בחברה וחנות מחשבים שפעיל באתר. יתרה מזאת, אני אפילו רואה שגולש רגיל העיר לך על כך לפני יומיים בדיון אחר ועדיין לא טרחת לפנות אלינו.

אני אפילו רואה שהרכבת מספר מפרטים לגולשים מהאתר, הפלא ופלא, הם לקוחים מהחנות TMS. אנחנו רואים זאת בחומרה רבה ונשקול הפעלת צעדים חמורים מאוד כנגד TMS, אצלנו באתר. יחד עם זאת, אתה מורחק מן הפורומים למשך שבוע שלם, על מנת שתעשה עם עצמך (ועם הבוס שלך) חושבים ותבין מה לא בסדר במה שעשית.

אם אתה רוצה להסביר את עצמך, הבוס שלך יודע איך ליצור איתי קשר.

יום נעים,

איתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים