עבור לתוכן

שאלה בקשר ניתוח אף

Featured Replies

פורסם

אהלן אנשים..

וואלה רציתי לישאול (תאלו שיש להם מושג או עברו ניתוח אף) אם אני עובר ניתוח אף, האם ידוע לכם שיש איזה שהם בעיות בנשימה בעקבות הניתוח? אם זה בטווח הקרוב או הרחוק..

או כל בעיה אחרת..? אלו מכם שעברו תניתוך תנו תהערות שלכם, עצות, איפה הכי כדאי לדעתכם לבצע תניתוח, כמה זה עלה לכם, ומה שעולה לכם בראש..

תודה..

פורסם

אולי תישאל רופא ולא חננות מחשבים ?

פורסם

יש לי מישהו בשבילךך והוא יוכל לענות לך על כל השאלות, אבל הוא מדבר רק אנגלית אז תשלח לו אימייל באנגלית עם כל השאלות שלך:

ChildWelfare@MichaelJackson.com

פורסם
:lol::lol::lol:
פורסם
  • מחבר

אולי תישאל רופא ולא חננות מחשבים ?

פפיי איך לא חשבתי על זה!! גאון אתה..!

אם הייתה מפעיל טיפה תקופסא ש'ך הייתה חושב לנכון שהרופא יגיד שאין שום בעיה למה הוא רק רוצה תכסף שלך חשבת על האפשרות הזאת פעם??!!

אבל אם אני שואל בנאדם שעבר ניתוח אף הוא לא יגיד יחרטט לי למה אין לי שום אינטרס..

מקווה שתבין תרעיון, אם לא שתיגדל תבין..

פורסם

תשאל רופא לא מנתח, יא ברברי אחד.

ואני בטוח שכולם בעולם הזה רוצים לקחת לך את הכסף, זה רשום לכול מנתח בWISHLIST בטוח. :kopfpatsch:

פורסם

אהלן אנשים..

וואלה רציתי לישאול (תאלו שיש להם מושג או עברו ניתוח אף) אם אני עובר ניתוח אף, האם ידוע לכם שיש איזה שהם בעיות בנשימה בעקבות הניתוח? אם זה בטווח הקרוב או הרחוק..

או כל בעיה אחרת..? אלו מכם שעברו תניתוך תנו תהערות שלכם, עצות, איפה הכי כדאי לדעתכם לבצע תניתוח, כמה זה עלה לכם, ומה שעולה לכם בראש..

תודה..

אין בעיות נשימה, רק אחרי הניתוח כי יש לך ספוגיות שתקועות באף, ואסור לך להיות בשמש למשך כמה זמן ועוד כמה דברים קטנים

אם אתה באמת רוצה מנתח טוב, אז זה ד"ר גולן בירושלים, אני מציע לך לפנות אליו כדיי שלא יצא לך אף דק מדיי או אף חזירי כזה

ראיתי אנשים שהוא עשה להם ניתוח, אין שום סיכוי שבעולם שתדע שהאנשים האלו עברו ניתוח.

פורסם
  • מחבר

אין בעיות נשימה, רק אחרי הניתוח כי יש לך ספוגיות שתקועות באף, ואסור לך להיות בשמש למשך כמה זמן ועוד כמה דברים קטנים

אם אתה באמת רוצה מנתח טוב, אז זה ד"ר גולן בירושלים, אני מציע לך לפנות אליו כדיי שלא יצא לך אף דק מדיי או אף חזירי כזה

ראיתי אנשים שהוא עשה להם ניתוח, אין שום סיכוי שבעולם שתדע שהאנשים האלו עברו ניתוח.

יש לך אולי במקרה תכתובת שלו? או דרך כלשהי שאני יוכל לתפוס אותו?

פורסם

יש לך אולי במקרה תכתובת שלו? או דרך כלשהי שאני יוכל לתפוס אותו?

אני מאוד ממליץ עליו, לא רק שהוא עושה ניתוח מעולה הוא גם מקפיד מאוד שזה יראה אמיתי וטיבעי.

אחותי עשתה אצלו בגלל שהיא פחדה שיצא לה אף מוזר אחרי הניתוח, יש כאלו שאתה רואה תוך שניה שהם עשו ניתוח.

אז אחותי לא רצתה את זה, היא עשתה המון בדיקות והגיעה אליו, היא מרוצה עד השמיים.

תנסה להתקשר לביה"ח שערי צדק וביה"ח הדסה ירושלים תבקש את ד"ר גולן פלסטיקה הם אמורים להכיר אותו

לא זוכר בדיוק את הביה"ח אבל הוא בין הרופאים המוקרים בפלסטיקה, לא בעיה למצא אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים