עבור לתוכן

מחפש מסך LCD למחשב בתקציב של 1400-1700 שקל.

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מסך למחשב שלי.

השימושים שלי בעיקר:

-משחקים.

-גלישה.

-סרטים.

אין לי ממש דרישות מיוחדות מהמסך כל עוד תיהיה איכות תמונה גבוהה והוא יתאים בצורה טובה למשחקים.

ושהמסך עצמו יהיה גדול (אם אפשר מעל 19 אינצ')

התקציב שלי:מ1400 עד 1700 שקל מקס' למרות שאני לא רוצה להגיע לתקציב הזה ... פשוט למקרה שיהיה משהו ממש טוב בתוספות של 100 שקל..

ואם תוכלו תמצאו חנות בנתניה או סמוך לנתניה... שמוכרת את המסך הזה ואת המחיר שלו בחנות ועוד פרטים כמו אחריות.

תודה.

פורסם

ההמלצה הרווחת היא להעדיף מסך עם פאנל מסוג VA או IPS ויש לך מספר אופציות:

1. VIEWSONIC VP930 - מסך 19 מרובע, פאנל מסוג P-MVA, עולה בסביבות 1700.

2. PHILIPS 200W6CS - מסך 20 רחב, פאנל P-MVA, עולה בסביבות 1500 (תחפש בחנות TMS).

3. SAMSUNG 971P - מסך 19 מרובע, פאנל PVA עולה בסביבות 1600 - קצת פחות מהיר במשחקים אבל עדיין מסך מעולה.

קצת יותר מ 2000 ואתה יכול לקנות DELL 2007WFP - מסך עם פאנל S-IPS.

בקטגורית המסכים עם פאנל TN (שנחשב נחות יותר) יש לך את ה 22" רחב של סמסונג ה 226BW שהוא דיי מומלץ, לי באופן אישי קשה להמליץ עליו אלא רק אם אתה מחפש מסך DEDICATED למשחקים מהירים.

אם תרצה לקבל עוד מידע על המסכים תריץ חיפוש בפורום יש המון דיונים עליהם, להעשרה כללית על סוגי הפאנלים קרא את המדריך הבא:

http://hwzone.co.il/articles/lcd_guide_b/

פורסם

המושג מרובע שאתה לא מפסיק לחזור עליו כל כך מצלצל לי במוח,

א' כל מסך הוא מרובע :-\

ב' אם מדברים על ריבוע, אין כמעט מסך שהוא ריבוע, אם זה היה ריבוע זה היה 1:1 ולא 4:5

פורסם

המושג מרובע שאתה לא מפסיק לחזור עליו כל כך מצלצל לי במוח,

א' כל מסך הוא מרובע :-\

ב' אם מדברים על ריבוע, אין כמעט מסך שהוא ריבוע, אם זה היה ריבוע זה היה 1:1 ולא 4:5

נהוג להגיד מסך מרובע כשמתכוונים ל3:4 או 4:5 ומסך מלבני או מסך רחב כשמתכוונים למסך רחב (16:9 או 16:10)

פורסם
  • מחבר

ההמלצה הרווחת היא להעדיף מסך עם פאנל מסוג VA או IPS ויש לך מספר אופציות:

1. VIEWSONIC VP930 - מסך 19 מרובע, פאנל מסוג P-MVA, עולה בסביבות 1700.

2. PHILIPS 200W6CS - מסך 20 רחב, פאנל P-MVA, עולה בסביבות 1500 (תחפש בחנות TMS).

3. SAMSUNG 971P - מסך 19 מרובע, פאנל PVA עולה בסביבות 1600 - קצת פחות מהיר במשחקים אבל עדיין מסך מעולה.

קצת יותר מ 2000 ואתה יכול לקנות DELL 2007WFP - מסך עם פאנל S-IPS.

בקטגורית המסכים עם פאנל TN (שנחשב נחות יותר) יש לך את ה 22" רחב של סמסונג ה 226BW שהוא דיי מומלץ, לי באופן אישי קשה להמליץ עליו אלא רק אם אתה מחפש מסך DEDICATED למשחקים מהירים.

אם תרצה לקבל עוד מידע על המסכים תריץ חיפוש בפורום יש המון דיונים עליהם, להעשרה כללית על סוגי הפאנלים קרא את המדריך הבא:

http://hwzone.co.il/articles/lcd_guide_b/

איזה מהם אתה ההיתה לוקח?

פורסם

VP930. מסך מעולה, יש לי אותו [=

פורסם

ה VP930 מסך מעולה אבל לאחר העלאת המחירים האחרונה שלו הוא כבר לא הכי משתלם ... (לפני כחודשיים היה ניתן להשיגו באיזור 1500).

לדעתי הפיליפס יתן את התמורה הכי טובה למחיר (יש לי אותו כחודשיים), גם תקבל מסך גדול יותר ואיכות תצוגה דיי דומה ל VP930 היות והם מבוססים על פאנלים דומים מסוג P-MVA של חברת AUO.

קח בחשבון רק שב 20" הפונטים יהיו קטנים יותר מאשר ב 19" בגלל רזולוציה של 1680X1050 וגודל נקודה 0.258.

הסמסונג יהיה עדיף על השניים רק אם אתה צריך מסך לעבודות גרפיות היות והוא מדוייק יותר בצבעים, בשאר הפרמטרים אין לו עדיפות משמעותית מלבד העיצוב והסטנד המדהים ...

פורסם

נהוג להגיד מסך מרובע כשמתכוונים ל3:4 או 4:5 ומסך מלבני או מסך רחב כשמתכוונים למסך רחב (16:9 או 16:10)

אבל שניהם מרובעים! ואם אתה מתכוון לריבוע אז הוא גם לא ריבוע.

פורסם

אבל שניהם מרובעים! ואם אתה מתכוון לריבוע אז הוא גם לא ריבוע.

גיאומטרית אתה צודק אבל מה לעשות... למי יש כוח להתחיל לכתוב כל פעם את היחס או "יותר קרוב לריבוע". יותר פשוט לכתוב "מרובע".

פורסם

אנחנו לא סוטים קצת מהעניין :s05:

פורסם

.

הסמסונג יהיה עדיף על השניים רק אם אתה צריך מסך לעבודות גרפיות היות והוא מדוייק יותר בצבעים, בשאר הפרמטרים אין לו עדיפות משמעותית מלבד העיצוב והסטנד המדהים ...

תרשה לי לחלוק על זה. עינינו לא שונות מעיני גרפיקאים, ובעצם כל אחד היה רוצה שיהיה לו מסך מכוייל מהקופסה במחיר סביר. כיול צבעים מהקופסה הוא לא היתרון היחיד של ה-971P אלא גם טמפ' צבע מאוזנת שנראית ברקעים בהירים, אחידות פנל יוצאת דופן ללא בלידינג, שטובה מאוד לשימושי טקסט וסרטים. תכונותיו הטרומיות גם תורמות להנאה מעבודה עימו לכל שימוש ולא דווקא ספציפית לעריכה גרפית. לא כל אחד אוהב לעבוד עם פונטים קטנים ב-20" ובצורך התכוף להשתמש בהגדלות בדפדפן.

פורסם
  • מחבר

אז איזה לקחת בסוף אל תביאו אפרויות תביאו דגם

פורסם

הכל תלוי בהעדפה שלך, מה אתה רוצה 20" או 19" ?

ב 20" הפונטים יהיו קטנים יותר ואם זה לא מפריע לך אז אתה יכול לקנות את הפיליפס שהצעתי, הוא יהיה טוב לכל השימושים כולל משחקים.

19" שיתאים גם למשחקים מהירים VP930, אם אתה לא מתכוון להריץ הרבה משחקים קח את ה 971P ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים