פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים אהלן,הגעתי ל360 BUS עם מעבד E6300 ע"י החלפה לזיכרונות OCZ CL4 , הכל טוב ויפה אך אני מנסה כמובן להגיע ליותר (כיוון ה400).בקיצור אני שם את ה PCI-E על AUTO הכל עובד יפה ב360 , כאשר אני נועל את התדר של ה PCI-E ל 100 או 105 או לא משנה למה המחשב מחזיר את הביוס למצב הרגיל (המסך לא נדלק כמה שניות ובקיצור הביוס עושה RECOVERY).אך כשאני שם את ה PCI-E על AUTO באותו התדר המחשב פועל יפה מאוד מעלות סבירות 55 במאמץ 100% נבדק ועבר את כל הבדיקות.כשאני מנסה לשים תדר לדוגמה 370 ועדיין ה PCI-E על AUTO המחשב עושה את אותו ה RECOVERY כמו מהפעם שעברה , ניסיתי לעלות מתחים ל FSB , DIMM , PCI-E , CPU שום דבר לא עוזר . [אפילו עד המקסימום כשהמעבד בכה 60 מעלות ב idle)זה ממש מוזר שכאשר נועלים את התדר הרגיל של הPCI-E שהרי הוא 100-105 הOC לא מצליח , למשהו יש פיתרון/רעיון?זה 100% קשור ל PCI-E האי התקדמות בתדרים , כמו שאמרתי ב360 על AUTO זה פעל ועל 100MHZ נעילה זה לא.
פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים יתכן וזה לא קשור לבעייתך...אבל איזה REVISION הלוח שלך? (יש 3 גירסאות)בנוסף האם בדקת אם הביוס מעודכן? (יתכן ופתרו את הבעיות הללו עם ביוס יותר מעודכן?)
פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים מחבר יתכן וזה לא קשור לבעייתך...אבל איזה REVISION הלוח שלך? (יש 3 גירסאות)בנוסף האם בדקת אם הביוס מעודכן? (יתכן ופתרו את הבעיות הללו עם ביוס יותר מעודכן?)איך יודעים את ה REV? (באוורסט לא רשום , חשש גדול ש1.0)הביוס מעודכן לF6 גירסה אחרונהעריכה:Revision / Stepping 02 / A2
פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים איך יודעים את ה REV? (באוורסט לא רשום , חשש גדול ש1.0) את ה REV תוכל לבדוק ב CPUZ תחת לשונית MAINBOARD או להסתכל פיזית על הלוח אמור להיות רשום. האם ניסית לנעול את ה PCIE ללא OC? מה קורה?[br]פורסם בתאריך: 27.11.2007 בשעה 18:23:31 הביוס מעודכן לF6 גירסה אחרונה עריכה: Revision / Stepping 02 / A2 מוזר....ע"פ גיגבייט אלו הביוסים שיש ללוח שלך מסוג REV 2. http://www.gigabyte-usa.com/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2408 FB, FC, FD, FE - אין שום F6 יתכן ועשית FLASH לביוס הלא נכון? ??? מציע שתבדוק פיזית מה רשום על הלוח.
פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים מחבר את ה REV תוכל לבדוק ב CPUZ תחת לשונית MAINBOARD או להסתכל פיזית על הלוח אמור להיות רשום. האם ניסית לנעול את ה PCIE ללא OC? מה קורה?[br]פורסם בתאריך: 27.11.2007 בשעה 18:23:31 מוזר....ע"פ גיגבייט אלו הביוסים שיש ללוח שלך מסוג REV 2. http://www.gigabyte-usa.com/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2408 FB, FC, FD, FE - אין שום F6 יתכן ועשית FLASH לביוס הלא נכון? ??? מציע שתבדוק פיזית מה רשום על הלוח. FUCK איך זה עבד ה F6? אני עכשיו על הF6 והכל עובד סבבה , ממש מוזר... אני יעדכן עכשיו לREV 2.0. תגיד מה ההבדל בינהם בכלל 1,2,3?
פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים תגיד מה ההבדל בינהם בכלל 1,2,3?אין לי שמץ...מה ההבדלים ביניהם.מציע שתבדוק פיזית מה רשום על הלוח שוב - לפני שאתה מעדכן את הביוס!
פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים מחבר רשום גם ב CPU-Z A2 טוב אני אעדכן תביוס (מקסימום נג'מפר את ה CMOS) , ונראה אם זה מסתדר ה PCI-E תודה לך לבנתיים
פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים מחבר אולי לא שמתי לב, אבל הזכרונות הם על 1:1?כן הזיכרונות הם 1:1בקשר לגירסה של הלוח , פתחתי את המחשב לא רשום כלום , אך בחוברת שהתקבלה עם הלוח רשום V1.0 , גם ניסיתי לעשות UPDATE מהרשת לBIOS דרך התוכנה שמקבלים עם הלוח של ג'גהבייט וגם היא מצאה לי את ה F6 , אז יש לי את הגירסה הראשונה.מה שמוזר שבCPU-Z רשום 2 , טוב לא משנה .בכל מקרה למשהו יש רעיונות?ניסיתי גם לשחק עם היחס זיכרונות הם עובדים עכשיו על 720 , ניסיתי להוריד אותם לזנות (500) ועדיין לא עזר.
פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים הייתי מציע להעלות את המתח לגשר הצפוני - אבל אין לך את האפשרות הזאת בביוס :-Xניראה שיש כאן מיגבלה של הלוח עצמו...אפשרות אחרת היא לעשות שוב FLASH לביוס עם הביוס האחרון (ללא OC) לוודא שהכל תקין.לחזור לעשות CLEAR CMOS ולנסות שוב...אבל אני לא מצפה לניסים...
פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים מחבר את האמת יש מצב שהלוח כבר מגביל כי זה צ'יפסט 945 , בנתיים זה 35% OC , ציפיתי ל40-45
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.