עבור לתוכן

הקנסות למעשנים אושרו - בקרוב תחל האכיפה

Featured Replies

• תגובות 33
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא עולה לי :S.

לא משנה לי החוק הזה ספציפית, אני פשוט מחפש אתר שיש בו את כל חוקי המדינה ויש בו אפשרות חיפוש..

פורסם

שמעו, בתור אחד שמעשן זה דיי מעצבן גם. מצד אחד, אני הולך למועדונים ופאבים שהרבה שם מעשנים ואי אפשר לעשן מאז החוק הזה, זה דיי דבילי.. כבר שנים שאנחנו רוקדים ומעשנים תוך כדי ואז הולכים לדפוק כמה שוטים, או ששותים אז תמיד עם סיגריות.

בפאבים למשל, למה למנוע עישון לגמרי? אני מבין ויודע שאף אחד לא צריך לנשום את העשן של הסיגריה, זכותו המלאה - אבל למה לאסור באופן מלא? למה לא לעשות פינה מיוחדת או משהו בסגנון? תחשבו על זה..

פורסם

על זה אנחנו מדברים (אני בכל מקרה).

אני מבין וגם מסכים איתך ובתור מעשן לשעבר אני חושב שבעלי העסקים יצטרכו להתחשב במעשנים.

בתכלס לפי החוק אין מניעה להקים מקום מיועד למעשנים. העניין הוא שזה באחריות בעל העסק,

ואין זה מחוייב לפי חוק. כלומר אם יש אז סבבה אבל אם אין אז הוא לא מחוייב להקים אחד כזה.

מה גם שמקום כזה לא יעלה על רבע משטחו של המקום הפתוח לציבור.

כך שעדיין אתה תהיה "מוקצה".

אני למשל מאוד מרוצה מכך שאני יוצא לבלות ואין ריח של עשן אבל אני חושב שהקצאת מקום לעישון צריכה להיות קצת יותר מרבע.

אם אדע שבית עסק כזה או אחר מתיר עישון אני לא אכנס לשם, כי אני יודע מראש. אני לא אראה צורך בלעשות דווקא, להיכנס ולדרוש

שכווולם יכבו את הסיגריות כי זה מפריע לי, ממש כמו שאני לא נכנס למועדון זמר מזרחי ומבקש שישימו את ה- J-Views או את התפוחים

כי עופר לוי או אבי ביטר מפריעים לי באוזן.

עד שיהיה איזה שינוי לטובת המעשנים אני הייתי מציע לך להפסיק לעשן.

אתה לא יודע איזה כיף זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים