עבור לתוכן

מחפש מסך LCD בטווח מחירים של 1000-1600

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, בראש ובראשונה תרשו לי שוב להודות לכם על כל הסיוע שאתם נותנים לי בהודעות שאני מפרסם לעיתים רחוקות בפורום (בנושא של הרכבת מפרטים למחשבים).

בכל מקרה, הייתי רוצה לשמוע את הדעות שלכם לגבי מסכי LCD, כרגע יש באפשרותי לקנות מסך באילת מה שאמור להוזיל את העלויות, אבל עדיין אני מחפש מסך בין 19 ל22 אינץ', עם יציאת DVI וכמובן נתונים של קונטרסט ומיליסקנד טובים ככל האפשר.

מה שמצאתי זה המסך הזה של LG, הביקורת בארץ טובות אבל ממה שראיתי באתרים זרים הביקורות דיי חצויות,

LG L226WTQ

אשמח לשמוע המלצות עם עדיפות למסכים בטווח מחירים נמוך מ-1400 ואחריות לשלוש שנים, אני לא יודע מה המחיר המדויק שיעלה לי באילת.

בנוסף למרות שאני מעוניין במסך עם יציאת DVI לכרטיס מסך שלי אין יציאה כזאת (בעתיד אני אשקול לשדרג).

תודה רבה מראש.

פורסם

מה הם השימושים שלך עם המסך? (עבודה עם טקסט? משחקים?)

פורסם
  • מחבר

נכון לעכשיו זה בעיקר עבודה עם טקסט וצפייה בסרטים, אני אהיה מעוניין באפשרות משחקים אבל זה כבר תלוי במה שהמחשב שלי יריץ, הקטע שאם ארצה לשדרג את המחשב לא ארצה להחליף שוב את המסך.

אני ממשיך לקרוא על המסך של LG ודווקא מצאתי עליו דברים טובים גם באתרים זרים, אבל הוא יחסית יקר.

תודה מראש.

פורסם

הייתי ממליץ לך לקחת את הVP930.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה,

ממה שאני רואה מדובר במסך 19 אינץ' שעולה כמעט כמו ה-22 אינץ' של LG והנתונים בהשואה בין שניהם נוטים לטובת ה-LG, מה ההבדלין בינהם?

תודה לך על העזרה.

[br]פורסם בתאריך: 27.11.2007 בשעה 13:52:21

טוב קבלו עדכון,

המחיר של ה-LG באילת יותר יקר ממה שאפשר להשיג אותו בשאר חלקי הארץ, הוא עולה 1850, יש אותו דגם רק ב19 אינץ' (אותם נתונים), שנמכר ב1300 שם וניתן למצוא אותו במאה שקל פחות בשאר חלקי הארץ.

האם שווה לקחת את ה19 של LG או אם כבר ללכת על 19 אחר (נוריד את ה22 מהפרק נכון לעכשיו).

תודה רבה לכולכם.

פורסם

VP930, אין על זה ויכוח. המסך 19" הכי טוב שיש בטווח מחירים הזה.. אולי הוא יעלה לך קצת יותר.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה,

עד כדי כך יותר טוב?

בכל מקרה בחנות נוספת באילת מצאתי מסך של סמסונג שמקבל ביקורות טובות הן בארץ והן בעולם, 22 אינץ' עם ניגודיות של 1:3000 (דינמית ככל הנראה), במחיר של 1600 שקל בעוד בשאר המקומות הוא עולה 1700 לפחות.

מדובר במסך הזה:

http://www.circuitcity.com/ccd/productDetail.do?oid=170984#prodspecs

תודה לכולם.

פורסם

למה ללכת עם הראש בקיר? אני אומר לך, שלשימושים שלך, הVP930 הכי טוב!!

פורסם

אז תסביר למה! איזה בנאדם יא אללה.

כל מסך 22 אינצ' שתקנה יכלול בתוכו פאנל TN נחות עם צבעים לא עמוקים ומדויקים וזוויות צפייה עלובות,

היחס ניגודיות וכל הנתונים היבשים בכלל לא מדויקים ועקרוניים.

VP930 מבוסס פאנל VA שיתן לך צבעים מדויקים וזויות צפייה טובות עם פחות עיוות,

עומדת גם האופציה מנגד Samsung 971P שמגיע מכוייל יותר טוב (צבעים יותר טובים) אבל רואים בו מריחויות במשחקים,

לכן לכל שימוש שלא עבודה גרפית מקצועית הVP930 עדיף.

מקווה שעזרתי,

אלון.

עריכה:

ד"א יש פורום מסכי LCD שם היית מקבל תשובות יורת טובות מאשר "למה אתה הולך עם הראש בקיר".

פורסם

אני אומר לו שהVP930 הכי טוב.

יש לך בעיה עם איך שאני מדבר? >:(

בשביל לקבל תשובה מדיוק, יש פורום מתאים. והוא לא שם.

פורסם
  • מחבר

שלום לכולם ותודה על התשובות,

עקרונית אני מבין ומעריך את התשובות שלכם לגבי ה-VIEWSONIC אבל אני ככל הנראה הולך על המסך של LG של ה19 אינץ' בהנחה שה-22 יקר מידי, (ה19 יעלה 1290), ממה שאני קורא באינטרנט הביקורות עליו ממש טובות וכתוב שהוא מיועד למשחקים (יש ביקורת אומנם על ה22 וכתוב שנוסו עליו כל המשחקים החדשים כמו ביושוק וכדומה והוא נתן ביצועים מעולים).

שפתחתי את הנושא לא מצאתי את הפורום של ה-LCD, סליחה.

תודה על כל העזרה.

פורסם

חבל אבל זה הכסף שלך... :-\

פורסם

אורן - לשימושים שלך זו טעות חמורה לקחת מסך מבוסס TN, אלא אם אתה יושב מול המסך רק מעט זמן כל יום (חצי שעה עד שעה).

יש 1000000 פוסטים שלי באותו נושא וללא ספק ה-VP930 נותן את התמורה הטובה ביותר לכספך ולשימושים שלך מהסיבות שכבר פורטו כאן.

אם אתה עדיין לא מבין מה ההבדל בין TN ו-VA קח לך 20 דקות לקרוא את המאמר המצויין של ארז ובר פה באתר:

http://hwzone.co.il/articles/lcd_guide_a/

http://hwzone.co.il/articles/lcd_guide_b/

פורסם

אורן, יש לך אזהרה ראשונה על דאבל פוסט. קרא את חוקי הפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים