עבור לתוכן

יום סיירות הקרוב.

Featured Replies

פורסם

יום סיירות הקרוב יתקיים ב-10 לינואר.

קיבלתי זימונים,מי עוד קיבל כאן בפורום או עבר את זה כדי לתת טיפים.

פורסם

בתור אחד שעבר כבר יום סיירות: תתאמן לקראת היום הזה, תתאמן על ידיים, בטן, וריצה(תשלב אימונים של ספרינטים וריצות ארוכות)

היום הולך ככה: אתה מגיע בבוקר, מקבל מספר, יוצא לחימום קצר עם מד"ס, אחרי זה עושים בר אור: מודדים בזוגות שכיבות שמיכה וכפיפות בטן ואז רצים 2000.

זה החלק הקל של היום, עכשיו מגיע החלק הקשה: יחלקו אותכם לקבוצות ותצאו לדיוניות של וינגייט, שם אתם תעשו 4 תרגילים:

1. תיזוזים - בהתחלה סתם יגידו לך לרוץ ולהקיף איזה משהו בדיונה ולחזור, ככה כמה פעמים ובזמנים לא ממש אפשריים, יעשו לך סדרי הגעה אחרי זה וכו'

2. אלונקה סוציומטרית - אתם תפרשו אלונקה, ו2 ג'ריקנים. מי שאחראי עליכם שם יזניק אתכם לרוץ כמו בסעיף 1, ה4 שהגיעו ראשונים יסחבו שוב במעלה הגבעה את האלונקה, וה2 אחריהם יסחבו את הג'ריקנים. כמובן: תנסה להגיע תמיד לסחוב את האלנוקה

3. שקים - אתם תמלאו שקי חול ושוב: תעשו איתם סיבוב במעלה הדיונה וחזרה כשכל פעם שעוברים ליד המפקד צריך לצעוק מספר חזה ומספר סיבובים.

4. (אצלי לפחות) חפירת בור - הוא יתן לכם 10 דקות לחפור בור מטר על מטר על מטר עם את חפירה מתקפלת

טיפים: יש פקודה מטכלי"ת שחייבים לשתות כל חצי שעה - תזכור שכל תרגיל יארך מקסימום חצי שעה, אם הוא נערך יותר אז תהיה לך הפסקת שתייה באמצע

בשקים: המפקד שם יגיד לכם שיש פינת ישיבה ליד הג'ריקן ואפשר לעצור לנוח לשתות מים - אל תעשה את זה, גם אם אתה הולך כמו צב תמשיך ללכת כל הזמן ואל תעצור לשתות.

בסוף התרגילים תהיה שיחה קבוצתית עם המפקד שם ואחרי זה תצטרפו לכל שאר המלשבי"ם ובסוף יש תוצאות: חובלים, שייטת, מטכ"ל או כלום.

בהצלחה!

פורסם

זה לא הקרוב...לי יש לפני בשלישי לינואר

פורסם

לי יש ב 6.1

פורסם

המיונים הם אותם מיונים?

או כל יום זה ליחידות אחרות?

פורסם

בדיוק אותו דבר ולאותן יחידות... ההבדל היחידי שהצלחתי למצוא הוא למשל שביום שאני הייתי בו כל המלשבי"ם היו באיזהו שלב מיון של צוות אוויר

פורסם
  • מחבר

בתור אחד שעבר כבר יום סיירות: תתאמן לקראת היום הזה, תתאמן על ידיים, בטן, וריצה(תשלב אימונים של ספרינטים וריצות ארוכות)

היום הולך ככה: אתה מגיע בבוקר, מקבל מספר, יוצא לחימום קצר עם מד"ס, אחרי זה עושים בר אור: מודדים בזוגות שכיבות שמיכה וכפיפות בטן ואז רצים 2000.

זה החלק הקל של היום, עכשיו מגיע החלק הקשה: יחלקו אותכם לקבוצות ותצאו לדיוניות של וינגייט, שם אתם תעשו 4 תרגילים:

1. תיזוזים - בהתחלה סתם יגידו לך לרוץ ולהקיף איזה משהו בדיונה ולחזור, ככה כמה פעמים ובזמנים לא ממש אפשריים, יעשו לך סדרי הגעה אחרי זה וכו'

2. אלונקה סוציומטרית - אתם תפרשו אלונקה, ו2 ג'ריקנים. מי שאחראי עליכם שם יזניק אתכם לרוץ כמו בסעיף 1, ה4 שהגיעו ראשונים יסחבו שוב במעלה הגבעה את האלונקה, וה2 אחריהם יסחבו את הג'ריקנים. כמובן: תנסה להגיע תמיד לסחוב את האלנוקה

3. שקים - אתם תמלאו שקי חול ושוב: תעשו איתם סיבוב במעלה הדיונה וחזרה כשכל פעם שעוברים ליד המפקד צריך לצעוק מספר חזה ומספר סיבובים.

4. (אצלי לפחות) חפירת בור - הוא יתן לכם 10 דקות לחפור בור מטר על מטר על מטר עם את חפירה מתקפלת

טיפים: יש פקודה מטכלי"ת שחייבים לשתות כל חצי שעה - תזכור שכל תרגיל יארך מקסימום חצי שעה, אם הוא נערך יותר אז תהיה לך הפסקת שתייה באמצע

בשקים: המפקד שם יגיד לכם שיש פינת ישיבה ליד הג'ריקן ואפשר לעצור לנוח לשתות מים - אל תעשה את זה, גם אם אתה הולך כמו צב תמשיך ללכת כל הזמן ואל תעצור לשתות.

בסוף התרגילים תהיה שיחה קבוצתית עם המפקד שם ואחרי זה תצטרפו לכל שאר המלשבי"ם ובסוף יש תוצאות: חובלים, שייטת, מטכ"ל או כלום.

בהצלחה!

תודה על ההשקעה,בנוגע למיונים של היחידות המובחרות,המטרה שלי להגיע למטכ"ל אז מה עליי לעשות ביום זה כדי לקבל גיבוש סיירת מטכ"ל?

פורסם

תשמע,

קשה להגיד מה הקריטריונים הספציפים כדי להתקבל למטכ"ל.

בתחילת יום הסיירות אתה מדרג את הבחירה שלך, מטכל/שלדג שייטת וחובלים.

תיהיה מספיק טוב, תקבל את מה שרצית.

היום הזה ממש חרטא, כמה שעות והוא נגמר.

פורסם

אם תהיה מספיק טוב גם מבחינת תוצאה בבר אור וגם מבחינת שאר התיזוזים[כלומר: לא תתעצל, תעשה בדיוק מה שאומרים לך, בלי תלונות, אל תעצור לרגע, תמיד תנסה לעזור לאחרים, אל תעשה "חפיף" ותראה נכונות לעשות את הדברים שאומרים לך ולא בפרצוף חמוץ] אז יש סיכוי טוב שתקבל מטכ"ל.

אבל[וזה אבל גדול] פה מגיע הקטע הקשה, לעבור את הגיבוש של סיירת מטכ"ל .

בגיבוש הזה אתה לא תדע מה הם מחפשים וסביר להניח שאם תהיה מתאים אתה תתקבל, אם לא אז לא.

בהצלחה לכולם

פורסם

יש לי גם ב10 :yelclap: יאללה יהיה טוב :P

בהצלחה לכולם

פורסם

אם תהיה מספיק טוב גם מבחינת תוצאה בבר אור וגם מבחינת שאר התיזוזים[כלומר: לא תתעצל, תעשה בדיוק מה שאומרים לך, בלי תלונות, אל תעצור לרגע, תמיד תנסה לעזור לאחרים, אל תעשה "חפיף" ותראה נכונות לעשות את הדברים שאומרים לך ולא בפרצוף חמוץ] אז יש סיכוי טוב שתקבל מטכ"ל.

אבל[וזה אבל גדול] פה מגיע הקטע הקשה, לעבור את הגיבוש של סיירת מטכ"ל .

בגיבוש הזה אתה לא תדע מה הם מחפשים וסביר להניח שאם תהיה מתאים אתה תתקבל, אם לא אז לא.

בהצלחה לכולם

אחי מצטער להגיד לך אבל ביום סיירות לא צריך לעזור לאף אחד, להפך, אנשים ילחמו איתך שם על סחיבת ג'ריקן ואלונקה ואפילו ידחפו אותך בכוח בשביל זה...

צריך להיות כמה שיותר אגרסיבי ולהיזהר מאנשים כאלה שינסו להכשיל אותך כי אני אומר לך שזה יקרה, תדע בכל מקרה שלמרות שאתה בקבוצה של 15 איש היום סיירות הוא מבחן אישי לכל דבר

פורסם

תאמת שלזה התכוונתי פשוט אתה הסברת את זה יותר טוב

התכוונת לכך שאם יש לך אפשרות לא לקחת תאלונקה אז אל תעשה את זה ודווקא תקח את האלונקה שלא יחשבו שאתה מתעצל בשביל שאנשים אחרים יעשו תעבודה היותר קשה.. זאת הייתה הכוונה שלי..

ואני לא עושה יום סיירות כבר מזמן עברתי את השלב הזה..

פורסם

תודה על ההשקעה אבל מישו יכול לפרט יותר?

1. לגבי הבר אור מה כמה זה מצטיין או עובר...

2. לגבי האלונקה לאיזה קבוצות מתחלקים וכמה רצים איתה ודברים כאלה...

3. זאת אומרת שכדי לעבור טוב תיום סיירות צריך לתת מקסימום בבר אור ומקסימום בכל השאר בלי לנוח בכלל???

פורסם
  • מחבר

אז לפי מה שאתם ממליצים כדי להתאמן ליום סיירות צריך לרוץ 2000M,עוד משהו חוץ מריצות ארוכות ו2000?

פורסם

תתאמן גם על ספרינטים.

ל babalas:

1. אין עובר, מצטיין ב2000 זה פשוט להיות במקום טוב (כל מי שמסיים את ה2000 מקבל מספר שמראה על איזה מקום הוא הגיע - יותר נמוך=יותר טוב) בכפיפות בטן והשכיבות שמיכה אני לא זוכר ממש מה זה "טוב" תתאמן על זה ותעשה את המקסימוןם שלך

2. הקבוצה של כל החלק השני של היום (אחרי הבר אור) היא של 15 איש, לא מתחלקים באלונקה, המטרה היא לרוץ למעלה בדיונה וחזרה ולהגיע ראשונים כי 4 הראשונים סוחבים את האלונקה - גם במעלה הדיונה ולמטה. כמעט כל החלק השני של היום מתבסס על עלייה וירידה בדיונה בקיצור

3. ממש לא, תן 70% בבר אור(הכוונה היא בריצת 2000, מרפקים ובטן תן את המקסימום) ואת המקסימום שלך בשאר היום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים