עבור לתוכן

שאלה בנוגע לCRYSIS ו8800GT, ואוברקלוק

Featured Replies

פורסם

יש לי שאלה בנוגע לCRYSIS, קיבלתי היום את ה8800GT שלי בשעה טובה ואני משחק בCRYSIS.

בשלבים הראשונים הכל פעל על HIGH בלי בעיה אבל בערך בשלב של RECOVERY ככה הכל התחיל להיות קשה בHIGH והייתי צריך להעביר לMEDIUM אחרת לא יכולתי להזיז את העכבר מהר מימין לשמאל בלי לגים רציניים.

הבעיה היחידה שלי כרגע היא שעדיין לא השגתי לטעמי מספיק RAM לCRYSIS, ולהשערתי זה יכול ליצור צוואר בקבוק- יש לי רק 1 GB של RAM.

אני מחר כבר קונה RAM כדי שיהיה לי 2 GB, האם זה יספיק?

מדובר כאן על מסך 19 אינץ' LCD ברזולציה 1280 על 1024.

יש לי מעבד של CORE DUO E6300 1.86 GHZ.

האם זו באמת הבעיה או שזה פשוט הE6300? אמרו לי שאפשר לעשות לו OVERCLOCK אבל אני לא יודע איך.

למישהו יש עצות?

פורסם

גם אנשים עם מערכות ב OC גבוה וכרטיסים טובים יותר מתקשים להריץ את CRYSIS על הגדרות גבוהות.

הגדלת כמות ה RAM ל 2GB בהחלט תעזור.

אם בכל זאת אתה מעוניין לעשות OC למעבד שלך - אז אני מציע לעדכן בחתימה את המפרט המדויק שברשותך - תוסיף דגם מדויק של זכרונות, קרור וספק, מעבד ולוח אם - ע"מ שנוכל לסייע לך.

פורסם

על HIGH המשחק אמור לרוץ חלק בכרטיס הזה

עם OC בכרטיס הזה אפשר לשחק על מעל 30FSP בVERYHIGH

1. תוסיף זיכרון

2. OC למעבד לא יזיק.

צ'ומפי.

פורסם

צומפי אתה טועה, יש לי אותו כרטיס בדיוק עם מעבד Quad 6600 2.4 עם OC ל 3GHz ואין מצב להפעיל את המשחק בביצועים גרפיים מיטביים.

אני כרגע משחק על Vista עם DX10 וכמובן על ביצועים גרפיים Very High בשביל לנצל את ה DX10 כמו שצריך.

AA על X2 ורזלוציה 1024X768 ועדיין המשחק לא רק יפה ויש מריחות/ פריים רייט נמוך במצבים מסויימים במשחק.

הויסטה זו לא הבעיה, ב 3dMark06 הביצועים נמוכים באחוזים בודדים מאשר ב XP על אותה בדיקה.

אם אני יורד ל High המשחק ירוץ יפה גם ברזולוציה 1280X1024 אבל אז אני מפסיד את כל הגרפיקה המדהימה של ה DX10.

איזה עוד OC אני יכול לעשות בשביל לשפר את הביצועים?

פורסם

נמאס לי כבר מהאנשים שבוכים איך שCRYSIS רץ אצלהם, המצב הזה בלתי נסבל, שוב אין מחשב ולא יהיה מחשב בזמן הקרוב שיריץ CRYSIS על VERY HIGH בלי לאג,FPS DROP ובלה בלה בלה

פורסם

ברגע שיצאו דרייברים ופאטץ למשחק שתיתן תמיכה מלאה ב 8800GT sli הכל ירוץ הכל על VERYHIGH ברמה שחיקה ביותר .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים