עבור לתוכן

אתרי טורנטים, שם רע לישראלים, לדעתכם מוצדק?

Featured Replies

פורסם

היי!

אני, כחבר באתר TORRENTLEECH, חושב שהסיבה מוצדקת.

כל מי שאני מכיר שרשום ב - TORRENT LEECH משתמש בתוכנה אני חושב כדי להעלות את ה - RATIO...

אני "צדיק" , מעלה כמו בנאדם הוגן, לפעמים משאיר את המחשב דלוק רק כדי שיורידו ממני, ובסופו של דבר , זה עושה רק טוב, הרטיו עולה והכל טוב ויפה, וכשצריך מורידים מה שצריכים.

לא מבין מה זו הטיפשות הזאת להשתמש בתוכנה כדי להעלות את הרטיו, מה הבעיה להעלות קבצים כמו בני אדם? תזרעו קצת, לא יזיק (לא מדבר על מישהו ספציפי, בכללי)

ניסיתי להיכנס מקודם לאתר TORRENTBYTES, רשם לי משהו בקשר לאיי פי, שאין גישה, אין גישה לישראלים באתר? והאם אתם מכירים עוד אתרים כמו TORRENTLEECH שצריך הזמנה אליהם?

דיון מעניין זה יכול להיות, תרשמו מה דעתכם.

פורסם

מזכיר לי חבר שלי, הוא מתקמצן על הרוחב פס שלו אז הוא עושה הכל כדי להעלות כמה שפחות, הוא מעיף קבצים מהתקיית שיתוף שלו ומגביל את מהירות ההורדה למינמום.

לא מבין תאנשים האלו, הם לא מבינים שמה שעולה זה גם מה שיורד.

אני לצערי בחבילה נמוכה יש לי 128KB העלאה ולכן כדי שהפס לא יחנק אני צריך להגביל ל10-12KBS

אבל מה קשור לישראלים לא הבנתי?

פורסם

קשור ועוד איך קשור. כי כשישראלי בא לאתר טורנט, מוריד, לא מחזיר, מקבל באן, וכל מה שיש לו להגיד זה "נאצים דפוקים".

עריכה:

תקרא את זה:

ציטוט של: Moooshe ב 25.05.2006 בשעה 04:53:04

אני קורא את הדיון הזה ויש לי בחילה.

כל פעם שיש משהו נגד ישראלים כולם אוהבים לצעוק "אנטישמיות!", ואז לרוץ ולהוכיח לכל העולם שיש עוד סיבות להיות אנטישמים (או אנטי ישראלים במקרה הזה).

זה לא דבר חדש, לעשות ban לישראלים באופן גורף. גם באימיול היה קטע כזה לפני שנה בערך, וגם ב-Dalnet ב-IRC היה קטע כזה עוד בסוף שנות ה-90. אתם קוראים לזה אנטישמיות או אנטי משהו אחר? אני קורא לזה התשובה של העולם לישראלי המכוער. אני בטוח שיש לא מעט מלונות באירופה שהיו מאוד שמחים לשים שלט בכניסה שאין בהם כניסה לישראלים, אבל לא עושים את זה בגלל החוק. כשישראלי מרשה לעצמו הכל במלון שבו הוא מתארח, לא רוצים לארח אותו יותר, ולא משנה שהוא משלם כמו כולם.

אינטרנט איטי זה לא תירוץ לא להעלות, בטח בקהילה כמו TL. אתם רוצים פריווילגיות של torrents מהירים, חדשים ועם הרבה מקורות? תתרמו לקהילה הסגורה הזאת את מה שהיא נותנת לכם. אין לכם אפשרות/ רצון לעשות את זה? יש מספיק אתרים עם רשימות של טורנטים פתוחים וחופשיים לכולם. התירוץ של "אין לי רוחב פס העלאה ולכן אני נאלץ לרמות" הוא עלוב ומטופש. א' - כי יש לכם רוחב פס (גם אם זה לא T1, רוב האנשים פה יכולים להעלות ב-8-10 קיי לשניה לפחות), ו-ב', כי TL במיוחד היא קהילה לא סובלנית. אנשים מקבלים שם באנים על הרבה פחות - על תגובות טפשיות לטורנטים, למשל - משהו שאם פה החוקים היו יותר נוקשים לגביו, אני חושב שחצי מהמשתתפים בדיון הזה לא היו חברים בפורום יותר. תקראו קצת את העזרה והדיונים בפורומים של TL - למשל איך הם מעיפים אנשים על Hit 'n run. זה נראה בערך ככה:

שאלה: "המחשב שלי קרס" או "האינטרנט שלי נותק לחצי שעה"

תשובה: אם המחשב או חיבור האינטרנט שלך לא יציבים מספיק, אתה מוזמן לעזוב את הקהילה או לתקן אותם".

לאנשים שטוענים שהחיבור שלהם לא מספיק מהיר כדי להעלות כמו שהם מורידים, מציעים ב-TL להוריד פחות, בהתאם לכמה שהם יכולים לשתף.

הבאן בזמנו ב-Dalnet היה כי ישראלים החליטו יום בהיר אחד שה-IRC הוא פלטפורמת פרסום חינמית מצויינת, והפכו תוך כמה שבועות למטרידים והמפרסמים העיקריים שם. אם הייתי מנהל אתר או שרת והייתי רואה שרוב ההתקפות עלי באות מטווח כתובות IP מסויים, הייתי עושה באן לכל אותו טווח, גם במחיר שכמה אנשים טובים לא יצליחו להתחבר. ואם הייתי מזהה מספר טווחי כתובות שבמקרה מהווים את רוב הטווחים של מדינה מסויימת, הייתי מעיף את כל תושבי אותה מדינה.

הגיע הזמן שאנשים יפסיקו להסתובב עם תחושת "מגיע לי!". אין לי שום סימפטיה למי שהעיפו על זה שהוא רימה. מי שהעיפו אותו כי הופנה ע"י רמאי - ובכן, זו המדיניות שהחליטו לקבוע ב-TL. אני חושב שהיא די לא צודקת, אבל מה לעשות - זו קהילה פרטית שיכולה להחליט מי יהיו חבריה. בדיוק כמו קאנטרי קלאב לעשירים או בניין משותף שבו יעשו ראיון לכל אחד שמבקש להצטרף ויחליטו אם רוצים אותו בקהילה. אם משהו קצת "מסריח" בקשר אליו, יכולים להחליט לא לקבל אותו ובית משפט לא יכול לעשות כלום לגבי זה. חלק מהאנשים פה נשמעים כמו אלה שלפני כמה שבועות מאבטח בכניסה למועדון לא נתן להם להכנס, אז הם חזרו אחרי חצי שעה עם רובים והתחילו לירות.

אני חושב שהדבר הכי טוב שישראלים שקיבלו באן שלא בצדק יכולים לעשות עכשיו, זה לכתוב אימייל משותף, מנוסח היטב, ולבקש הזדמנות נוספת להוכיח שלא כל הישראלים כאלה ושיש אנשים שכן יודעים לשתף. אני לא יודע אם זה יעבוד, אבל אני מאחל לכם בהצלחה.

בקשר אלי - אני יושב כרגע על קו של 5 מגה הורדה ו-384 קילוביט העלאה, מתוכם אני מקצה 30-35 קילובייט לביטורנט. יש לי יחס 2:1 ב-TL (בערך 100 ג'יגה הורדה ו-200 העלאה), ותאמינו לי שזה לא תענוג גדול להוריד קובץ תוך 20 דקות ב-600 קיי לשניה ואז להעלות אותו במשך כמה ימים טובים (בדרך כלל אחרי שאני כבר לא צריך אותו והוא סתם תופס לי מקום על הדיסק), רק כדי לשמור על יחס שיתוף טוב. המקרה שלי לא שונה בהרבה ממה שחלקכם מציגים פה, אני מוריד קצת יותר מהר ומעלה קצת יותר מהר, אבל בשורה התחתונה אני מחליט לגבי כל קובץ שאני רוצה להוריד אם אני באמת צריך אותו ואם אני מתכוון להמשיך לשתף אותו מספיק זמן ופועל לפי זה. אם זה קובץ בן יומיים או שלושה, אין שום בעיה למצוא אותו גם במליון מקורות אחרים, שלא דורשים הרשמה ולא מקלקלים את היחס ב-TL.

אל תעשו שטויות כמו התקפות על השרתים שלהם, בכך אתם רק מצדיקים את השם שיצא לישראלים במספיק קהילות בעולם.

פורסם

ישראלים הם חרות, מה חדש?

פורסם

ישראלים הם חרות, מה חדש?

וגם אסור לפתוח דיונים על אתרי טורנטים.

פורסם

העתיד כבר כאן עם הבלוגים של ראפידשייר ועוד כל מיני כאלה שלא אנקוב בשמם.

הסיבה הפשוטה לשם הרע שיש לישראלים טמונה ב upload המגוחך שמספקות ספקיות האינטרנט.

פורסם

אני מה שנחשב מוריד כבד... אני בTL כבר 3-4 חודשים ויש לי 415GB הורדה וכ - 300GB העלאה שחצי עשיתי לבד וחצי זייפתי כי פשוט אי אפשר היה... היה לי אז חבילה 1.5\160K וזה היה איום ונורא.. עידכנתי ל5\0.5 אני לא מזייף יותר כי אין לי מה... כששידרגתי הייתי על 100GB העלאה (מזוייפת) ואחרי ששידרגתי עשיתי את ה200GB האחרים בקלות. זה מאוד משפיע מהירות העלאה.

כשאני מוריד איזה קובץ אני מגביל את ההורדה ל10K לאחר ההורדה אני שם על "0" ואחרי לילה שניים אני כבר העלאתי את ההורדה.

אז כן ישראלים כן עושים שם רע לכול האתרים האחרים אבל אני גם מבין אותם, ואת הקושי שבזה.

פורסם

היום שההעלאה שלנו תיהיה כמו בחו"ל אנחנו נעלה.

לי יש 1.5M/128K איך בדיוק אני אמור לשמור על רטיו טוב :-\ אני מעלה בלילה ומזייף ביום :nixweiss:

אם הספקים בארץ לא היו דפוקים אז זה היה עובד כמו בשאר העולם 1.5M/0.5M , 2M/0.75M (למרות שהיום נדיר לראות מידהו שחו"ל עם פחות מ 10M) או לפחות שהיה כמו בארה"ב שאפשר לקנות לבית T1...

פורסם

אני ניסיתה להעלות מישחק אבל זה קשה!!!!!!! צריך לפחות שהמחשב יהיה דלוק שבוע וגם המהריות מצחיקה 25 KB

פורסם

סתכל, אם המהירויות של האפלואד יהיו גבוהות מספיק לא יהיה צורך לזייף.

מה שכעט זה מחוסר ברירה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים