פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים סורי אם זה ספאם.. אני חייה לשאול אם מישהו עכשיו ראה??? ואם כן.. חחחחחחחחחח הוא דפק אותה בתחפושת של ערנב.. LOLL... מה לעזאזל הולך עם הסדרה הזאת?? :lol: אגב אם מישהו לא רואה אני ממש ממליץ.. סדרה מצויינת! אגב זה עונה 4 פרק 7
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים סידרה גאונית , סיימתי לראות את כולהמסכים וגם אני סיימתימחכה כבר לעונה הבאה...עוד מעט חותך ורידים למרות שאני יודע שיש עוד הרבההההההההה זמןאין על דרמה אחד המצחיקיםget the f*ck out!נ.בהקריין של הפירסומת ממש שמוק בצורה שהוא אומר מדיין
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים חחחחחחחחחחחח זה קרע אותי,וז עשה לי חשק לנסות איזה פעם עם איזה דבה עם גדולים
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים אמממ מה זאת הסידרה הזאת? איפה היא משודרת? על מה זה ביכלל?זה סדרה שמבוססת על החוויה ההוליוודית של מארק וולברג (שחקן למקרה שאתה לא יודע)שבעיקרון זה חבורה של שני אחים (ג'וני ווינסנט צ'ייס) שניהם שחקנים אחד מצליח אחד קצת פחות ועוד שני חברים (טרטל ואריק-המנג'ר של וינסנט) שחיים תחיים ההוליוודיםאני לא ממש יודע להסביר על מה זה בדיוק אבל תראה פרק אחד תוהב אותו אתה תוהב כבר הכל ותתמכרזה משודר ביס בערוץ 12 נראה לי
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים זה סדרה שמבוססת על החוויה ההוליוודית של מארק וולברג (שחקן למקרה שאתה לא יודע)שבעיקרון זה חבורה של שני אחים (ג'וני ווינסנט צ'ייס) שניהם שחקנים אחד מצליח אחד קצת פחות ועוד שני חברים (טרטל ואריק-המנג'ר של וינסנט) שחיים תחיים ההוליוודיםאני לא ממש יודע להסביר על מה זה בדיוק אבל תראה פרק אחד תוהב אותו אתה תוהב כבר הכל ותתמכרזה משודר ביס בערוץ 12 נראה לי FresH-MeaT, אתה בטוח לא תוהב..... אבל יש מצב שאתה תאהב :]
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים אחת הסדרות הגאוניות..ראיתי את כולה.. וכן, גם לי זה מציק איך שהקריין אומר מדיין.. זה אמור להיות עם דגש על ה"י".. משהו כמו "מדי איייייין"..
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים איזה כיף לראות שיש עוד אנשים שראו ואהבו את הסידרה (שגם אני כבר מחכה לקיץ לעונה החדשה...)אכן אחת הסדרות השוות!!!לא רוצה לספיילר אבל הסוף אחד המגניבים וכולל 2 ישראלים (ג'וליה לוי בוקן בתפקיד ענק של מעריצת viking quest- ג'וני דרמה rulz ויאאיר הערס המליין... ולא לשכוח את ארי השולט)(בלי קשר הדומיות בסדרה פשוט עשויות טוב ללא סטריאוטיפים וכ'ו ומאזנות אחת את השנייה, והקטע המפתיע שהדמות של וינס הכי שטחית ולא מפותחת- חפירת קולנוע...)עריכה: צריכים לגייס עצומה להפקת מדאיין ואקווהמן במציאות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.