עבור לתוכן

עברתי טסט-מכה ראשונה!-!-! :)

Featured Replies

פורסם

JOY RIDE 200 עולה קצת פחות מ18K ו250 עולה קצת יותר יקר, תבדוק קצת את המחירים באתר של מטרו: http://www.metro.co.il/

או שבעצם כבר הסתכלת ופשוט לא שמת לב או שלא ידעת :jump:

ובקשר לעיצוב, אני לא מדבר רק על הצבע, אני מדבר גם על העיצוב של הקטנוע, הקימורים מקדימה ומאחורה פשוט לא לטעמי :smile1:

• תגובות 30
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

לסאן יאנג יש קטנועים מעולים, אך הג'וי רייד הוא קטנוע שעיצובו לא לטעמי, מתאים יותר למנהלים....

ה-Xcity 250 נראה קטנוע בעל עיצוב מחדש ומשדר יוקרה וצעירות ומלא מרץ.

וגם "פול גז" סקרו אותו והוא אכן קטנוע שאפשר להתענג עליו והוא נותן תמורה למחיר:

http://www.fullgaz.co.il/tests/2007/fg_jdj_xcity250.php

פורסם

קודם כל מזל טוב!!

רישיון ל 500 סמ"ק עולה כמו ל 50 ס"ק??

ואיך אני מוציא את הפתור מתאורי?

פורסם

קודם כל מזל טוב!!

רישיון ל 500 סמ"ק עולה כמו ל 50 ס"ק??

ואיך אני מוציא את הפתור מתאורי?

תאורטית כן, אבל מעטים האופנועים/קטנועים שמגיעים לנפחי מנוע כאלה עם כ"ס נמוך כמו כזה.

יש לך רישיון לרכב??

לסאן יאנג יש קטנועים מעולים' date=' אך הג'וי רייד הוא קטנוע שעיצובו לא לטעמי, מתאים יותר למנהלים....

ה-Xcity 250 נראה קטנוע בעל עיצוב מחדש ומשדר יוקרה וצעירות ומלא מרץ.

וגם "פול גז" סקרו אותו והוא אכן קטנוע שאפשר להתענג עליו והוא נותן תמורה למחיר:

[url']http://www.fullgaz.co.il/tests/2007/fg_jdj_xcity250.php

עניין של טעם....

פורסם

מזל טוב!

שאלה:

מישהו יודע על מקום שמלמד לרשיון 33 כ"ס אוטומט? ממש לא בא לי להתחיל ללמוד על כבד הילוכים...

פורסם

תאורטית כן, אבל מעטים האופנועים/קטנועים שמגיעים לנפחי מנוע כאלה עם כ"ס נמוך כמו כזה.

יש לך רישיון לרכב??

כן יש לי רישיון לרכב

ובגלל זה אמרו לי שאני לא צריך לעשות תאוריה

ובלי קשר אם הרשיון הזה עולה כמו רישיון ל50 אז למה לא לעשות אותו!?

פורסם
  • מחבר

כן יש לי רישיון לרכב

ובגלל זה אמרו לי שאני לא צריך לעשות תאוריה

ובלי קשר אם הרשיון הזה עולה כמו רישיון ל50 אז למה לא לעשות אותו!?

יש לך פטור מתיאוריה, אז ככה:

A2- דרגת רישיון על דו"ג עד 14.6 כ"ס (125 סמ"ק) מגיל 16.

A1- דרגת רישיון על דו"ג עד 33 כ"ס (350 סמ"ק) מגיל 18.

A- דרגת רישיון על דו"ג ללא הגבלה של הספק ונפח, מגיל 21.

אם אתה בן 18 שווה לך להתחיל וללמוד על דרגת רישיון A1 ובגיל 21 לשדרג את הרישיון ל-A כשאתה צריך 8 שיעורים בלבד ולעשות רק מבחן שליטה בלבד.

מזל טוב!

שאלה:

מישהו יודע על מקום שמלמד לרשיון 33 כ"ס אוטומט? ממש לא בא לי להתחיל ללמוד על כבד הילוכים...

חובה עליך ללמוד על הילוכים, וזה ממש שטויות הקטע של ההילוכים, זה עניין של זמן... רוב התלמידים לוקחים 15 שיעורים שזה המינימום, רק במקרים נדירים לוקחים יותר.

ואני אומר לך שזה באמת כיף ללמוד על הילוכים, הכל עניין של התרגלות ואתה תתאהב בזה.

פורסם

ותגיד רישיון מדרגה A אני חייב ותק על דרגה A1 נכון?

פורסם
  • מחבר

וותק של שנה מינימום.

זאת אומרת שאפילו אם אתה בגיל 30, אתה קודם כל צריך להוציא רישיון על A1 ואחרי שנה תוכל להוציא על A.

פורסם

חובה עליך ללמוד על הילוכים' date=' וזה ממש שטויות הקטע של ההילוכים, זה עניין של זמן... רוב התלמידים לוקחים 15 שיעורים שזה המינימום, רק במקרים נדירים לוקחים יותר.

ואני אומר לך שזה באמת כיף ללמוד על הילוכים, הכל עניין של התרגלות ואתה תתאהב בזה.

[/quote']

אבל עד שעשו את הרפורמה היה כזה רשיון(500 סמ"ק אוטומט). למה אני , שיש לי כבר כמעט עשור קטנוע, ואין שום סיכוי שאני אקנה אופנוע באיזשהו שלב, צריך פתאום ללמוד 14 שיעורים + - במקום אולי 5-8 על אוטומט שלא תהיה לי בעיה?

פורסם

מזל טוב! גם אני כנראה בקרוב עושה רישיון ל-A1, אבל אני לעומתך מביא איזה GN250.

פורסם

וותק של שנה מינימום.

זאת אומרת שאפילו אם אתה בגיל 30' date=' אתה קודם כל צריך להוציא רישיון על A1 ואחרי שנה תוכל להוציא על A.

[/quote']

הבנתי תודה!

פורסם
  • מחבר

אבל עד שעשו את הרפורמה היה כזה רשיון(500 סמ"ק אוטומט). למה אני , שיש לי כבר כמעט עשור קטנוע, ואין שום סיכוי שאני אקנה אופנוע באיזשהו שלב, צריך פתאום ללמוד 14 שיעורים + - במקום אולי 5-8 על אוטומט שלא תהיה לי בעיה?

אל תעשה מזה סיפור, זה ממש כיף ללמוד על הילוכים, וגם אני חשבתי שזה יהיה קשה בהתחלה....

פורסם

מזל טוב אחי, תהנה מהרישיון. אתמול עברתי טסט שני על רכב, הילוכים. (הודעה 1000!!! )

פורסם
  • מחבר

מזל טוב אחי, תהנה מהרישיון. אתמול עברתי טסט שני על רכב, הילוכים. (הודעה 1000!!! )

מזל-טוב!!! :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים