עבור לתוכן

בעייה דחופהה

Featured Replies

פורסם

כאשר אני בודק טמפרטוה ב-CORE TEMP או בEVEREST אני רואה שיש לי רק CORE 1 ויש לי 2 המעבד שלי הוא E6600 וכאשר אני בודק בCPUZ אני רואה ב-num of cores אני רואה 1 למה זה :S?

יש מצב נשרפה לי ליבה אחת?

תודה לעוזרים!

פורסם

OMG.... אם נשרפה לך ליבה אחת למרות שלא נראה לי שזה אפשרי שרק אחת תלך... אם באמת הלכה לך ליבה אחת אני מרחם עליך היית בOC לכן האחריות לא חלה עליך, וואו איזה בעסה אם זה באמת נשרף....

איזה כרטיס מסך יש לך?

פורסם
  • מחבר

מה זה משנה איזה זה לא קשור אליו בכל זאת 6200TC ישן ישן..

לא ידעתי שרק ליבה אחת יכולה להשרף והמעבד עדיין עובד בכל זאת אני יכול לאפס הכל בביוס ולהגיד להם שלא עשיתי OC בחיים..

פורסם

תראה את התמונה של ה-CORE TEMP

פורסם
  • מחבר

וואללה זה בחיים לא קרה לי כאשר אני עובד ללא OC המחשב מראה לי ליבה אחת כניראה הוא עובד רק עליה כאשר אני על OC המחשב עובד על 2 ליבות ומראה לי 2 ליבות

קצת מוזר לא?

:):yelclap:

פורסם

רק להסר ספק אני שאלתי איזה כרטיס יש לך מתוך סקרנות כי הוא לא מופיע במפרט שלך, אני מופתע שיש לך כזה כרטיס מסריח ועלוב שבקושי נותן 100FPS בCS כרטיס כזה מסריח אתה צריך לקחת ברנר ולהתעלל בו או לתרום אותו להפקה של "הוסטל" הבא בהבטחה שיענו אותו. איך איך למען השם איך אתה יכול עם כרטיס כזה?! סרטי HD הוא מעלה בקושי, אני לא בטוח שאת הAERO הוא סוחב מה מה אתה עושה איתו!?!? רוצה 250 שקל לך תקנה 2400PRO, די מספיק איך אנשים יכולים עם זה!?!?@Q,34]ך1234םון1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים