עבור לתוכן

סקר : האם הייתה עוזב את הארץ לו היתה לך האפשרות ?

האם היית/ה עוזב/ת את הארץ לו היתה לך אפשרות פרקטית לעשות כך. 776 הצבעות

1. 1. האם היית/ה עוזב/ת את הארץ לו היתה לך אפשרות פרקטית לעשות כך.

• אני רק מחכה לרגע שאני אוכל
    • לעולם לא
    • ייתכן מאוד שכן
    • יש לכך סיכוי קלוש ביותר

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

כרגיל זה הכי רחוק שהרוב פה מסוגלים להגיע.לא יכולים לדבר על הנושא מחפשים תמיד איך לפגוע אישית במי שאומר את זה פשוט :lol: עד כמה זה נראה עלוב מפה.

• תגובות 76
  • צפיות 5.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני שמח שאתה משתעשע, המדינה הזאת לא מעניינת אותך.... כי היא לא שלך ואתה לא שלה.... בלי לנסות להעליב או משהו, בשיא הרצינות והישירות - ככל שתמהר לעזוב את המדינה כך תיטיב עם עצמך, עדיף לך להתמקם במדינה שאתה מעדיף כמה שיותר מהר כדי שתיהיה כביכול ותיק שם כמה שיותר מהר... אני זוכר שאתה אוהב את המדינות הסקנדינביות..... נהדר שם! לך לפינלנד, אגב אחוז ההתאבדויות שם הוא מהגבוה בעולם... נקווה שאתה ((**שיעול*ל*א*שיעול*)) תשרוד שם! =] בהצלחה בחיים!

פורסם

על זליגת מוחות שמענו כבר מזמן, שלך זלג מזמן לאסלה רק חבל שלא לקח את הגוף איתו...

מזכיר לי את הזרם "חיים בזרם" ;D ;D ;D

פורסם

WTF ??

חברה' מה קורה איתכם? למה כל דיון חייב להפוך להתכתשות והכפשה ופגיעה אחד בשני?

אוף, איזה מתסכל :(

בכל אופן, אני בחרתי באפשרות הראשונה, ורק כי לא היה משהו בסגנון:

"כבר עזבתי" ...

אני נטשתי את המדינה לפני שנתיים וחצי. אני מאוד אוהב את המדינה, ובטח אחזור אליה כדי לגדל ילדים יום אחד,

אבל כרגע, כדי לבנות לעצמי בסיס איתן לחיים טובים יותר, עזבתי לארה"ב.

ולפני שיתחילו כל המקטרגים לנאום: ש"הדשא של השכן לא ירוק יותר" וש"ראיתי יותר מידי סדרות אמריקאיות" תחשבו שניה:

מתי בפעם האחרונה שמעתם על יהודי עני בארה"ב? (ואני אומר יהודי כי זה יותר נוח, יכולתי גם לרשום "ישראלי").

פורסם

אני אישית שמעתי על 3 סיפורים של "יהודים" (ישראלים COL! גם ככה כבר אףחד פה כבר לא מאמין) ש"ניסו את מזלם" נסו לארה"ב ולא הצליחו להסתדר לעומת זאת 2 סיפורים על ישראלים ששיחקו אותה בגדול וחיים טובבבב מאודדד.... (ה "בבבב" וה- "דדדד" משמעותם שהם עשירים).

פורסם

כשנכנסי לכאן כבר ידעתי מראש שרון פול יהיה פה...

כרגיל ידבר על כמה טוב בכל מדינה אחרת בעולם, כמה שהמדינה שלנו חרא.

וכמה שרק העובדה שהוא בן 12 וחצי לא נותנת לו לעזוב את המדינה,

ובכן, העובדה הזאת גם מונעת ממך לראות את כל הדברים הטובים שיש בארץ שאתה לא מסוגל עדיין להבין אותם.

זה כמו לשרת בקרבי ולרצות לשרת בקריה. אלה שעשו את זה<את זה שמעתי מחברים ומאנשים אחרים> יכולים להעיד שזה אותו רא עם טעם שונה.

מספיק לזיין את השכל

אני לא יעזוב את המקום הזה. <חוץ מחצי שנה בניו זילנד ואוסטרליה בתקווה! :smile1: >

פורסם

רק לא לשכוח שני דברים:

שנאת זרים בכלל ואנטישמיות בפרט ימצאו אתכם כמעט בכל המדינות "הנאורות" (והאופי הישראלי שתקחו אתכם לשם לא ממש יעזור. אפילו ישראלים לא סובלים ישראלים אחרים בחו"ל).שימו לב מה קורה בפאריז בימים האחרונים ותבינו שכל אירוע כזה רק מחזק את רגשות האנטי.

אף אחד אבל ממש אף אחד לא מחכה לכם בזרועות פתוחות , גם אם אתם מוח שזלג ...במקרה הטוב רק זה שלקחתם לו את מקום העבודה שונא אותכם.

אני מתגורר כמעט שנתיים באירלנד (לא ירדתי חס וחלילה :nono:שליחות מהעבודה --חוזר עוד חודשיים),שנחשבת לאחת מהמדינות בעלת הפתיחות הגדולה ביותר לקליטת מהגרים ואם תשמעו מה האדם הפשוט ברחוב (או בעבודה)חושב ממש יעבור לכם החשק ..

פורסם

כשנכנסי לכאן כבר ידעתי מראש שרון פול יהיה פה...

כרגיל ידבר על כמה טוב בכל מדינה אחרת בעולם, כמה שהמדינה שלנו חרא.

וכמה שרק העובדה שהוא בן 12 וחצי לא נותנת לו לעזוב את המדינה,

ובכן, העובדה הזאת גם מונעת ממך לראות את כל הדברים הטובים שיש בארץ שאתה לא מסוגל עדיין להבין אותם.

זה כמו לשרת בקרבי ולרצות לשרת בקריה. אלה שעשו את זה<את זה שמעתי מחברים ומאנשים אחרים> יכולים להעיד שזה אותו רא עם טעם שונה.

מספיק לזיין את השכל

אני לא יעזוב את המקום הזה. <חוץ מחצי שנה בניו זילנד ואוסטרליה בתקווה! :smile1: >

אני לא רון פול, ת'אמת לא שמעתי את השם הזה לפני הת'רד הזה, אבל,

אני עדות חיה לכך שיש אנשים שישראל לא מתאימה להם\קטנה עליהם\לא מתגמלת מספיק.

למדתי וגדלתי בארץ, הייתי בקרבי (גבעתי),טסתי לארה"ב לטיול של 9 חודשים, חזרתי והוצאתי תואר ראשון, החזקתי בתפקיד נחשב מאוד ברשת הצעצועים הגדולה בארץ והייתי אחראי על תקציב של 40,000,000 ש"ח (ארבעים מיליון שקלים) ואני אומר לכם שהמדינה לא מתגמלת את העובד ביחס ישיר לכמות העבודה שהוא נותן.

עברתי לארה"ב. קרעתי את הת#ת כאן. שנה אחרי שנה (עברו שנתיים וחצי) וכאן, ככל שאני עובד יותר אני רואה יותר

תוצאות. ואני לאו דווקא מדבר על כסף מזומן כתוצאות. זה בא לידי ביטוי גם בדברים אחרים.

כשחזרתי לארץ בפסח האחרון נשארתי כ- 3 שבועות. הם הספיקו לי. הבנתי למה עזבתי את ה"מדינת עולם שלישי" הזו.

הבנתי את זה על הכביש, כשעמדתי בתור (כל תור), כשדיברתי בטלפון עם נציגי שירות, כשהלכתי לסופר מארקט וכשסתם הסתובבתי בקניון.

אני מאמין שאחזור לכאן בסופו של עניין. זה יקרה כשיום אחד ארצה לגדל ילדים. אבל זה יקרה רק אחרי שאבסס את עצמי כלכלית.

במהרה בימינו :)

עריכה:

רק לא לשכוח שני דברים:

שנאת זרים בכלל ואנטישמיות בפרט ימצאו אתכם כמעט בכל המדינות "הנאורות" ...

אף אחד אבל ממש אף אחד לא מחכה לכם בזרועות פתוחות

אתה אומר את זה כאילו שכל מי שגר כאן בישראל+כל המדינות הגובלות איתנו אוהב את ישראל אהבת ציון :lol:

למה ללכת רחוק? לא יודע אם שמת לב, אבל יש למעלה ממיליון איש כ-א-ן ב-א-ר-ץ שהיו שמחים אם היינו נעלמים מפני האדמה...

וסליחה על הציניות בטון שלי.

מתי כבר נפתח עיתון בארץ ונראה בעמוד הראשון חדשות כאלה:

http://www.aftenposten.no/english/local/article1948234.ece

פורסם
  • מחבר

אני אישית שמעתי על 3 סיפורים של "יהודים" (ישראלים COL! גם ככה כבר אףחד פה כבר לא מאמין) ש"ניסו את מזלם" נסו לארה"ב ולא הצליחו להסתדר לעומת זאת 2 סיפורים על ישראלים ששיחקו אותה בגדול וחיים טובבבב מאודדד.... (ה "בבבב" וה- "דדדד" משמעותם שהם עשירים).

אכן.

לכול אחד יש הרבה יותר יכולת השפעה על עצמו מאשר השפעת המדינה עליו.

מי שיקח את עצמו בידיים בחיו יצליח בכול מקום, מי שלא, לא יצליח, לא כאן, לא באמריקה ולא באירופה.

לכן, כול מי שהצביע שירצה לעזוב את הארץ חושב שאמורים להגיש לו אושר ועושר בחיים בכף גדולה של זהב. כמובן שזו טיפשי ביותר לחשוב כך.

פורסם
מי שיקח את עצמו בידיים בחיו יצליח בכול מקום

זה משפט שמתאים לסיפורי ילדים לא למציאות

יצא לי להכיר מישהו שאישתו מתה קצת אחרי הלידה

והוא צריך לגדל תינוק לבד (בטח ילד קטן כבר)

ובמצב שלו הוא חיב לעבוד כמו חמור ולדעוג לילד

אין לו אפשרות אחרת ודברים כאלו יכולים ליקרות

לאומת זאת שכנה שלי ניפטרה מסרטן

לא מזמן שזה גם טרגדיה אבל היה בזה גם טוב

3 הילדים שלה הרוויחו דירה ברעננה שאפשר להשכיר ביוקר או למכור ביוקר וזה עזר להם משמעותית למצבם הכלכלי

המוות המוקדם אומר שהם לא יצתרכו לשכור מטפלת בעתיד וזה לא קשור בכלום ללקחת את עצמם בידים

פריז הילטון לקחה את עצמה בידים? בגלל זה היא עשירה?

אני חושב שהיא לקחה משהו אחר בידים... ;D ;D ;D

או קח את זה אחרת

כל שנה יש יותר בוגרי עריכת דיין מהכמות שהשוק צורך

והרבה צריכים לחפש מיקצועות אחרים

אז מה הם לא לקחו את עצמם בידים?

לפי מבקר המדינה יש המון מיקרים של מנוי קרובים לתפקידים ציבורים בארץ

אז המקורבים לקחו את עצמם בידים?

בקיצור אתה יכול לקחת סיכונים או לעבוד קשה ולחסוך

אבל אף אחד מהמסלולים לא מבטיח הצלחה כלכלית

ומקורב בכיר אחד יכול לסדר לך עבודה טובה גם אם לא תיתאמץ הרבה או תתאים לתפקיד בכלל

פורסם

3 הילדים שלה הרוויחו דירה ברעננה שאפשר להשכיר ביוקר או למכור ביוקר וזה עזר להם משמעותית למצבם הכלכלי

:kopfpatsch:

פורסם

דיברתי רק על המצב הכלכלי לא על המצב הנפשי

ואתה יודע טוב מאוד שזה בעיה שבגללה הרבה אנשים רוצים לעזוב תארץ

אני פשוט לא חושב שזה דיון על רגשות

יש בעיה גדולה במעמד הבניים היום בארץ וכל עוד זה לא יטופל יהיו הרבה שירצו לעבור

אני אישית עובד קשה ולא מרגיש שאני מקבל משכורת שמתאימה ליוקר המחיה פה וזה רק נשחק כי המחירים עולים כל הזמן

פורסם

לא נפטרים מספיק אנשים?

פורסם

אני פשוט לא חושב שזה דיון על רגשות

יש בעיה גדולה במעמד הבניים היום בארץ וכל עוד זה לא יטופל יהיו הרבה שירצו לעבור

אני אישית עובד קשה ולא מרגיש שאני מקבל משכורת שמתאימה ליוקר המחיה פה וזה רק נשחק כי המחירים עולים כל הזמן

אז מה שאתה עובד קשה. כל פועל שחור עובד קשה. אתה לא מרוויח מספיק כדי לחיות ברמה בעיר כמו רעננה. תפנים זאת כבר. במקום לבכות על תנאי המחיה "הקשים" שלך אתה יכול לחפש דירה בפריפריה או להחליף מקצוע.

פורסם

WTF ??

חברה' מה קורה איתכם? למה כל דיון חייב להפוך להתכתשות והכפשה ופגיעה אחד בשני?

אוף, איזה מתסכל :(

בכל אופן, אני בחרתי באפשרות הראשונה, ורק כי לא היה משהו בסגנון:

"כבר עזבתי" ...

אני נטשתי את המדינה לפני שנתיים וחצי. אני מאוד אוהב את המדינה, ובטח אחזור אליה כדי לגדל ילדים יום אחד,

אבל כרגע, כדי לבנות לעצמי בסיס איתן לחיים טובים יותר, עזבתי לארה"ב.

ולפני שיתחילו כל המקטרגים לנאום: ש"הדשא של השכן לא ירוק יותר" וש"ראיתי יותר מידי סדרות אמריקאיות" תחשבו שניה:

מתי בפעם האחרונה שמעתם על יהודי עני בארה"ב? (ואני אומר יהודי כי זה יותר נוח, יכולתי גם לרשום "ישראלי").

סתם מעניין אותי..

הגעתה לארה"ב עם ויזת עבודה או שכבר היה לך אזרחות אמריקאית?

אני אישית מחכה לרגע שאני יוכל לעזוב את הארץ (כרגע לא יכול, עדיין בתיכון :nixweiss:) אני כל קייץ טס לNY לדודים שלי למשך חודשיים.

ואני מאוד אוהב את החיים שם, אני מקווה אחרי סיום לימודי להשיג ויזת סטודנט וללמוד לימודים אקאדמיים שם, ולא"כ לא"כ להמשיך את חיי שם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים