עבור לתוכן

סקר : האם הייתה עוזב את הארץ לו היתה לך האפשרות ?

האם היית/ה עוזב/ת את הארץ לו היתה לך אפשרות פרקטית לעשות כך. 776 הצבעות

1. 1. האם היית/ה עוזב/ת את הארץ לו היתה לך אפשרות פרקטית לעשות כך.

• אני רק מחכה לרגע שאני אוכל
    • לעולם לא
    • ייתכן מאוד שכן
    • יש לכך סיכוי קלוש ביותר

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני מת לעבור לגור באוסטרליה/ארה"ב לכמה שנים

אבל תמיד הייתי חוזר (נראה לי :P)

• תגובות 76
  • צפיות 5.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היה כבר דיון על זה.. עם כל הפלוצים שמתבכיינים על כמה שחרא בארץ ושבהזדמנות הראשונה שתהייה להם הם יעזבו לחו"ל.

מה שאפיין בדיוק את הסטראוטיפ של ההישראלי המצוי - פרזיט.

אז לכל אלה - תעזבו כמה שיותר מוקדם, יהיה יותר טוב כאן בלעדיכם.

כן הא.. נראה אותך מסתדר במדינה עם חבורת הערסים הציוניים שתישאר פה

היחידים שלא יעברו הם אלה שאין להם יכולת לכך. מה שיגדיל את הרצון והצורך לעבור...

פורסם

היחידים שלא יעברו הם אלה שאין להם את היכולת לכך. נכון. :kopfpatsch:

ולמה לעזאזל אתה חושב שהציוניים היחידים הם ערסים?

פורסם

לחיים בארץ אחרת לדעתי יכולה להיות השפעה קטנה יחסית על האושר, הסיפוק ואיכות החיים. אנחנו חיים במדינה מערבית לכל דברץ ערסים - אם כי בגירסאות שונות, יש גם בארה"ב ובבריטניה. בעיות כלכליות של אבטלה ואי-שיוון קיימות גם במדינות אחרות בעולם. אנחנו לא מצטיינים בשחיתות וגם במדינות אחרות יש שחיתות. הפשע פה לא יותר חמור מבמדינות אחרות והמצב בכביש גם כן לא שונה כ"כ מהמצב בהרבה מדינות אחרות. החיים פה בסדר, ולדעתי רוב האנשים שהיו מהגרים למדינות אחרות היו מגיעים לאותה רמה של אושר וסיפוק - עם אפשרות לסטייה קטנה מאוד לכאן או לכאן.

פורסם

בחיים לא, גם אם אדמתי בוערת.

ותעשו לי טובה, היחידים הציונים הם ערסים, המשפחה שלי במצב כלכלי דיי טוב ויש לי אפשרות להשיג אזרחות קנדית בלי כל בעיה אבל לעזוב ת'מדינה שלי, לא תודה.

זאת המדינה שלי, זה המקום שלי גם בטוב וגם ברע אני לא הולך לעזוב אותו.

פורסם

לעולם לא.

פורסם

אני לא ציוני, אני אדם ריאלי, בגלל זה אני לא חושב לעזוב את הארץ. בסופו של דבר הכל אותו חרא גם באירופה/אוסטרליה/ארצות הברית. רק ילדים חסרי כל ניסיון בחיים המתלהבים מגורדי שחקים וסדרות אמריקאיות חושבים שבחו"ל כל אדם שני חי ברמה שמראים בסרטים.

פורסם

לא יודע כמה אתה ריאלי מחשיב את עצמך אבל רמת החיים(ולא רק על פי הממד שלא באמת משקף את רמת החיים, לפחות לא את כל גורמיה)במדינות אירופה/אמריקה הצפונית/אוקייניה טובה יותר וזו עובדה ולא דעה.

אני לא יודע למה אבל האחוז שבטוח שהוא ישאר ויהיה מה על האדמה הזו הולך ופוחת :nixweiss:

שמעתם על זליגת מוחות? מה ישאר? מתי זה יקרה?

פורסם

על זליגת מוחות שמענו כבר מזמן, שלך זלג מזמן לאסלה רק חבל שלא לקח את הגוף איתו...

פורסם

אני מת לעבור לגור באירופה/ארה"ב לכמה שנים

אבל תמיד הייתי חוזר (נראה לי :P)

זו דעתי גם

פורסם
  • מחבר

אני חייב לציין שאני מופתע לרעה. הייתי בטוח שהרוב המוחלט יצביע על: לעולם לא/סיכוי קלוש.

מסתבר שטעיתי וזה עצוב מאוד.

אני באופן אישי בעל אזרחות אירופאית אבל אני בחיים לא רוצה אפילו לחשוב על אפשרות לעזוב את הארץ(מעבר לטיול/חופשה כמובן)

בקיצור: לעולם לא.

פורסם

לא יודע כמה אתה ריאלי מחשיב את עצמך אבל רמת החיים(ולא רק על פי הממד שלא באמת משקף את רמת החיים, לפחות לא את כל גורמיה)במדינות אירופה/אמריקה הצפונית/אוקייניה טובה יותר וזו עובדה ולא דעה.

אני לא יודע למה אבל האחוז שבטוח שהוא ישאר ויהיה מה על האדמה הזו הולך ופוחת :nixweiss:

שמעתם על זליגת מוחות? מה ישאר? מתי זה יקרה?

איך אומרים, "מרוב שאתה מפונק אתה לא יודע כמה טוב לך".

דיבורי הסרק שלך לא מזיזים כלום בעולם, כי את העובדות האלה לא אתה קובע. כן, יש מדינות מעלינו ברמת החיים, אבל ישראל עדיין נמצאת במקום ה-23, ועפ"י אותו מחקר מדובר ברמת חיים גבוהה.

הבעיה שלך להבין את זה טמונה באטימות שלך - דבר שרק אתה תוכל לנפץ, ברגע שתבין שהעולם הוא לא מה שאתה חושב. בינתיים, עד שתצא למסע ההארה שלך, קצת חומר קריאה:

http://en.wikipedia.org/wiki/Human_Development_Index

http://hdr.undp.org/en/media/hdr_20072008_en_complete.pdf

אם אתה מתכוון לפסול את כל המחקר ארוך השנים הזה, שמבוצע ע"י פרופסורים ודוקטורים מומחים, רק כי אתה לא אוהב את מסקנותיו... אז סורי, זה משקף מה הדעה שלך שווה.

פורסם
  • מחבר

אפשר גם להוסיף שבאופן כללי כול אחד אחראי לגורלו בצורה מסויימת ויש נקודות בחיים שבהם אנחנו יכולים לעצב את גורלנו.

כך שלהאשים את המדינה בכול דבר זה קצת לא רציני.

פורסם

איך אומרים, "מרוב שאתה מפונק אתה לא יודע כמה טוב לך".

דיבורי הסרק שלך לא מזיזים כלום בעולם, כי את העובדות האלה לא אתה קובע. כן, יש מדינות מעלינו ברמת החיים, אבל ישראל עדיין נמצאת במקום ה-23, ועפ"י אותו מחקר מדובר ברמת חיים גבוהה.

הבעיה שלך להבין את זה טמונה באטימות שלך - דבר שרק אתה תוכל לנפץ, ברגע שתבין שהעולם הוא לא מה שאתה חושב. בינתיים, עד שתצא למסע ההארה שלך, קצת חומר קריאה:

http://en.wikipedia.org/wiki/Human_Development_Index

http://hdr.undp.org/en/media/hdr_20072008_en_complete.pdf

אם אתה מתכוון לפסול את כל המחקר ארוך השנים הזה, שמבוצע ע"י פרופסורים ודוקטורים מומחים, רק כי אתה לא אוהב את מסקנותיו... אז סורי, זה משקף מה הדעה שלך שווה.

נכון והסברתי לך הכל יחסית למשהו. אבל אני לא חושב יחסית ואתיופיה אני חושב יחסית למדינות כמו הולנד או נורבגיה.

אמרתי כבר רמת החיים לפי המדד הזה לא משפקת באמת מה היא רמת החיים היא לא בודקת את כל הפרמטריים. פשוט תציץ בפרמטרים שהיא בודקת ותבין.

מה שאפילו את לא יכול להכחיש זה שאפילו אם ללכת על פי המדד הזה שלא באמת בודק את איכות החיים כי יש עוד הרבה פארמטרים אז עדיין יש שם 22 מדינות מעל.

פורסם

הייתי מסביר לך מספר דברים, אבל עזוב, אתה ילד, גם ככה לא תבין. נחכה עוד מספר שנים אולי משהו ישתנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים