פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים אני מת לעבור לגור באוסטרליה/ארה"ב לכמה שנים אבל תמיד הייתי חוזר (נראה לי )
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים היה כבר דיון על זה.. עם כל הפלוצים שמתבכיינים על כמה שחרא בארץ ושבהזדמנות הראשונה שתהייה להם הם יעזבו לחו"ל.מה שאפיין בדיוק את הסטראוטיפ של ההישראלי המצוי - פרזיט.אז לכל אלה - תעזבו כמה שיותר מוקדם, יהיה יותר טוב כאן בלעדיכם.כן הא.. נראה אותך מסתדר במדינה עם חבורת הערסים הציוניים שתישאר פההיחידים שלא יעברו הם אלה שאין להם יכולת לכך. מה שיגדיל את הרצון והצורך לעבור...
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים היחידים שלא יעברו הם אלה שאין להם את היכולת לכך. נכון. ולמה לעזאזל אתה חושב שהציוניים היחידים הם ערסים?
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים לחיים בארץ אחרת לדעתי יכולה להיות השפעה קטנה יחסית על האושר, הסיפוק ואיכות החיים. אנחנו חיים במדינה מערבית לכל דברץ ערסים - אם כי בגירסאות שונות, יש גם בארה"ב ובבריטניה. בעיות כלכליות של אבטלה ואי-שיוון קיימות גם במדינות אחרות בעולם. אנחנו לא מצטיינים בשחיתות וגם במדינות אחרות יש שחיתות. הפשע פה לא יותר חמור מבמדינות אחרות והמצב בכביש גם כן לא שונה כ"כ מהמצב בהרבה מדינות אחרות. החיים פה בסדר, ולדעתי רוב האנשים שהיו מהגרים למדינות אחרות היו מגיעים לאותה רמה של אושר וסיפוק - עם אפשרות לסטייה קטנה מאוד לכאן או לכאן.
פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים בחיים לא, גם אם אדמתי בוערת.ותעשו לי טובה, היחידים הציונים הם ערסים, המשפחה שלי במצב כלכלי דיי טוב ויש לי אפשרות להשיג אזרחות קנדית בלי כל בעיה אבל לעזוב ת'מדינה שלי, לא תודה.זאת המדינה שלי, זה המקום שלי גם בטוב וגם ברע אני לא הולך לעזוב אותו.
פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים אני לא ציוני, אני אדם ריאלי, בגלל זה אני לא חושב לעזוב את הארץ. בסופו של דבר הכל אותו חרא גם באירופה/אוסטרליה/ארצות הברית. רק ילדים חסרי כל ניסיון בחיים המתלהבים מגורדי שחקים וסדרות אמריקאיות חושבים שבחו"ל כל אדם שני חי ברמה שמראים בסרטים.
פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים לא יודע כמה אתה ריאלי מחשיב את עצמך אבל רמת החיים(ולא רק על פי הממד שלא באמת משקף את רמת החיים, לפחות לא את כל גורמיה)במדינות אירופה/אמריקה הצפונית/אוקייניה טובה יותר וזו עובדה ולא דעה. אני לא יודע למה אבל האחוז שבטוח שהוא ישאר ויהיה מה על האדמה הזו הולך ופוחת שמעתם על זליגת מוחות? מה ישאר? מתי זה יקרה?
פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים על זליגת מוחות שמענו כבר מזמן, שלך זלג מזמן לאסלה רק חבל שלא לקח את הגוף איתו...
פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים אני מת לעבור לגור באירופה/ארה"ב לכמה שנים אבל תמיד הייתי חוזר (נראה לי ) זו דעתי גם
פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים מחבר אני חייב לציין שאני מופתע לרעה. הייתי בטוח שהרוב המוחלט יצביע על: לעולם לא/סיכוי קלוש.מסתבר שטעיתי וזה עצוב מאוד.אני באופן אישי בעל אזרחות אירופאית אבל אני בחיים לא רוצה אפילו לחשוב על אפשרות לעזוב את הארץ(מעבר לטיול/חופשה כמובן)בקיצור: לעולם לא.
פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים לא יודע כמה אתה ריאלי מחשיב את עצמך אבל רמת החיים(ולא רק על פי הממד שלא באמת משקף את רמת החיים, לפחות לא את כל גורמיה)במדינות אירופה/אמריקה הצפונית/אוקייניה טובה יותר וזו עובדה ולא דעה. אני לא יודע למה אבל האחוז שבטוח שהוא ישאר ויהיה מה על האדמה הזו הולך ופוחת שמעתם על זליגת מוחות? מה ישאר? מתי זה יקרה? איך אומרים, "מרוב שאתה מפונק אתה לא יודע כמה טוב לך". דיבורי הסרק שלך לא מזיזים כלום בעולם, כי את העובדות האלה לא אתה קובע. כן, יש מדינות מעלינו ברמת החיים, אבל ישראל עדיין נמצאת במקום ה-23, ועפ"י אותו מחקר מדובר ברמת חיים גבוהה. הבעיה שלך להבין את זה טמונה באטימות שלך - דבר שרק אתה תוכל לנפץ, ברגע שתבין שהעולם הוא לא מה שאתה חושב. בינתיים, עד שתצא למסע ההארה שלך, קצת חומר קריאה: http://en.wikipedia.org/wiki/Human_Development_Index http://hdr.undp.org/en/media/hdr_20072008_en_complete.pdf אם אתה מתכוון לפסול את כל המחקר ארוך השנים הזה, שמבוצע ע"י פרופסורים ודוקטורים מומחים, רק כי אתה לא אוהב את מסקנותיו... אז סורי, זה משקף מה הדעה שלך שווה.
פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים מחבר אפשר גם להוסיף שבאופן כללי כול אחד אחראי לגורלו בצורה מסויימת ויש נקודות בחיים שבהם אנחנו יכולים לעצב את גורלנו.כך שלהאשים את המדינה בכול דבר זה קצת לא רציני.
פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים איך אומרים, "מרוב שאתה מפונק אתה לא יודע כמה טוב לך".דיבורי הסרק שלך לא מזיזים כלום בעולם, כי את העובדות האלה לא אתה קובע. כן, יש מדינות מעלינו ברמת החיים, אבל ישראל עדיין נמצאת במקום ה-23, ועפ"י אותו מחקר מדובר ברמת חיים גבוהה. הבעיה שלך להבין את זה טמונה באטימות שלך - דבר שרק אתה תוכל לנפץ, ברגע שתבין שהעולם הוא לא מה שאתה חושב. בינתיים, עד שתצא למסע ההארה שלך, קצת חומר קריאה:http://en.wikipedia.org/wiki/Human_Development_Indexhttp://hdr.undp.org/en/media/hdr_20072008_en_complete.pdfאם אתה מתכוון לפסול את כל המחקר ארוך השנים הזה, שמבוצע ע"י פרופסורים ודוקטורים מומחים, רק כי אתה לא אוהב את מסקנותיו... אז סורי, זה משקף מה הדעה שלך שווה.נכון והסברתי לך הכל יחסית למשהו. אבל אני לא חושב יחסית ואתיופיה אני חושב יחסית למדינות כמו הולנד או נורבגיה.אמרתי כבר רמת החיים לפי המדד הזה לא משפקת באמת מה היא רמת החיים היא לא בודקת את כל הפרמטריים. פשוט תציץ בפרמטרים שהיא בודקת ותבין.מה שאפילו את לא יכול להכחיש זה שאפילו אם ללכת על פי המדד הזה שלא באמת בודק את איכות החיים כי יש עוד הרבה פארמטרים אז עדיין יש שם 22 מדינות מעל.
פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים הייתי מסביר לך מספר דברים, אבל עזוב, אתה ילד, גם ככה לא תבין. נחכה עוד מספר שנים אולי משהו ישתנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.