עבור לתוכן

כיול מסך 2007 WFP - אפשרי ?

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי מסך Dell 2007 WFP ואני רוצה לכייל אותו (למרות שרואים מעולה לטעמי) .

איך אני עושה את זה ?

תודה רבה

פורסם

עם מכייל חומרתי. אם אין לך אז אתה לא צריך לכייל את המסך אלא רק להתאים את הבהירות שלו לרמה הנוחה לך (מעבר למצב pc custom והורדת ערכי RGB עד לרמה המתאימה).

פורסם
  • מחבר

סליחה על הבורות אבל מה זה מכייל חומרתי ?

ואתה יכול לפרט איך בדיוק אני מבצע את הכיול אם בכלל אני יכול ?

תודה רבה

פורסם

מדובר במכשיר כגון זה. זהו ציוד יקר שמשמש גרפיקאים שעבורם עריכה גרפית היא פרנסה חשובה עבורם ומטרתו להביא את המסך לדיוק צבעים מקסימלי בבהירות וטמפ' צבע, שמתאימות למשימה זו. מדובר בציוד יקר, שעולה כמו מסך 19" איכותי. הכיול שימושי רק לתוכנות עריכה גרפית שיכולות לנצל את הפרופיל, שהמכייל יוצר עבור הכרטיס מסך ולנגני מדיה עם תמיכה ב- VMR ולא לשום דבר אחר. אם אתה זקוק לדיוק צבעים לצורך עריכה גרפית, רכישת מכייל כדאית.

פורסם
  • מחבר

מדובר במכשיר כגון זה. זהו ציוד יקר שמשמש גרפיקאים שעבורם עריכה גרפית היא פרנסה חשובה עבורם ומטרתו להביא את המסך לדיוק צבעים מקסימלי בבהירות וטמפ' צבע, שמתאימות למשימה זו. מדובר בציוד יקר, שעולה כמו מסך 19" איכותי. הכיול שימושי רק לתוכנות עריכה גרפית שיכולות לנצל את הפרופיל, שהמכייל יוצר עבור הכרטיס מסך ולנגני מדיה עם תמיכה ב- VMR ולא לשום דבר אחר. אם אתה זקוק לדיוק צבעים לצורך עריכה גרפית, רכישת מכייל כדאית.

תודה רבה , עזרת לי מאוד !

כמו שחשבתי המצב העכשווי של המסך מספיק טוב לי (יותר נכון מצויין!) ואין לי צורך באמת בכיול.

תודה שוב עזרת לי מאוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים