עבור לתוכן

מסך לשימוש משרדי בעיקר 19 או 17 אינטש עד 1500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום.

האם יש חיה כזו?

משהו שלא מבוסס TN עם כיול ברמת הסביר מהקופסא?

תודה.

פורסם

יש 17 שאינו מבוסס TN אלא על S-PVA בעל יחס ניגודיות סטטי יציב של 1500:1- EIZO S1731 שהוא בעל איכות תמונה הרבה מעבר למצויינת לעבודה משרדית, אבל הוא עולה 1900 ¤. אין בשוק המקומי עוד 17" עם פנל איכותי כמוהו. לעריכת תמונות בסביבת עבודה צפופה יחסית השקעה בו מוצדקת אבל לשימושים משרדיים

ב-1500 ¤ יש מסך בעל פנל PVA עם איכות מספקת Lenovo L192p. בכל מקרה האיזו הרבה יותר איכותי ממנו.

אם ניתן להעלות בתקציב 200 ¤ ניתן לרכוש ממשרדיה מסך 19" עם פנל S-PVA Samsung 971P עם תנאי החזרה הגונים לדעתי.

פורסם

לעבודה משרדית אין יתרון גדול ל971P על פני הL192P. אם רואים סרטים או מתעסקים בעריכה גרפית או בתמונות זה סיפור אחר.

האיזו בכל מקרה הוא בזבוז כסף לטעמי.

פורסם

אם אתה רוצה רחב

20 אינץ'

לך על הפיליפס.

Philips 200W6CS/00

20 אינץ'

פאנל P-MVA

8MS

ניגודיות 1:800

1,480 ש"ח

אם אתה רוצה 19 רגיל Viewsonic VP930-3

1,600 ש"ח

פורסם

לעבודה משרדית אין יתרון גדול ל971P על פני הL192P. אם רואים סרטים או מתעסקים בעריכה גרפית או בתמונות זה סיפור אחר.

האיזו בכל מקרה הוא בזבוז כסף לטעמי.

אתה צודק בכך שהאיזו יותר מדי יקר לעבודה משרדית בלבד, לכן אני סבור שרק בסביבת עבודה פיזית צפופה שאין בה מקום ל-19" (נדיר אבל ייתכן מצב כזה) הוא יהיה רלוונטי לגרפיקאי בלבד.

לגבי ה-971P לדעתי מכיוון שיש לו פנל אחיד בצורה מצטיינת, הדבר מאפשר להציג רקע לבן הומוגני באותו גוון בכל שטח התצוגה, כפי שניתן להסיק מהתוצאות לאחידות הפנל בביקורת ההשוואתית שארז ערך. יחס הניגודיות הסטטית לא צונח מתחת ל-1000:1 עם הורדת הבהירות, כך שמוצג טקסט שחור כהה מאוד שבבהירות נמוכה נעים מאוד לקרוא אותו.

לפנלים מסוג S-PVA בעלי יחס ניגודיות סטטית גבוה שלא צונח מתחת ל-1000:1 עם הורדת הבהירות יש יתרון בתחום זה על פני אחרים, וזה אותו מצב שאני חווה ב-S1931 שבו היחס נשמר תמיד ב-1200:1 עבודה באקרובט, אופיס וגלישה באינטרנט הופכת את הקריאה הממושכת לחסרת מאמץ יחסית, ובנוסף לזה נהנים באינטרנט מתמונות בעלות צבעים מאוזנים יחסית, שמודגשים בצורה ייחודית ע"י אותה ניגודיות.

עדיין לא ברור עד כמה הניגודיות של ה-L192P צונחת עם הורדת הבהירות - לא מצאתי עבורו ביקורת עם תרשים של השתנות יחס הניגודיות כפונקציה של הבהירות.

פורסם
  • מחבר

חברה,

אי אפשר לצערי להוסיף לתקצי מעבר ל- 1500 (סטודנטית).

כמו כן, מסך רחב, זה הכרחי.

אם תוכלו לעזור לי למצוא את הפיליפס (או כל מסך אחר שתמליצו) ב- ZAP כדי שנוכל להזמינו במיידי.

תודה לכולכם על העזרה האדיבה.

פורסם

http://tms.co.il/product_info.php?cPath=45_168_528&products_id=4748

כדאי לבדוק בחנות את המסך לאחידות פנל וזליגות אור חריגות. היה אצלנו מקרה של אכזבה כתוצאה מזה אבל אולי זה דווקא מקרה לא מייצג. אם החנות תאפשר החזרה לאחר משלוח זה יהיה גם טוב להבטיח את זאת.

פורסם

http://tms.co.il/product_info.php?cPath=45_168_528&products_id=4748

כדאי לבדוק בחנות את המסך לאחידות פנל וזליגות אור חריגות. היה אצלנו מקרה של אכזבה כתוצאה מזה אבל אולי זה דווקא מקרה לא מייצג. אם החנות תאפשר החזרה לאחר משלוח זה יהיה גם טוב להבטיח את זאת.

מה ז"א לבדוק אחידות פאנל? וזליגות או חריגות? איך בודקים את זה? מה לעשות?

פיקסלים שרופים אני מבין .. מה מה אתה מתכוון?

Drazick

שבתאי מחשבים- נוה שאנן 12 תל אביב 03-6889048

מכניק ריקום בע"מ- סעדיה גאון 22 ת.ד. 51884 תל אביב 03-5627015

אסי י. מחשבים בע"מ- רוממה 26 דירה 1 03-6486005 תל אביב

מיקרוטופ-שבא -(MTS)בע"מ- לבנדה 43 03-5377755 תל אביב

צ.מ.ד. שרותי מחשב- תלפיות 38 03-7526766 רמת גן

אפ.1 שירותים בע"מ- ברוריה 1 פינת ידע עם רמת גן 03-6120990

לנטרוניקס (הפצה) 1991 בעמ- בצלאל 10 , ת.ד. 3573 רמת גן 03-6133344

פינת הילד- מוהליבר 4 פתח תקוה 03-9312552

שניידרמן שרותי מחשוב- חדרה 15 פתח תקוה 03-9229924

פורסם

אני הייתי לוקח 20 אינץ' רחב סמסונג...אבל זה tn...הפיליפס באמת נשמע נחמד

פורסם

אני הייתי לוקח 20 אינץ' רחב סמסונג...אבל זה tn...הפיליפס באמת נשמע נחמד

למה היית לוקח סמסונג TN ולא פיליפס?

פורסם

כי את הסמסונג אחותי קונה בחודש הבא :nixweiss:

פורסם

כי את הסמסונג אחותי קונה בחודש הבא :nixweiss:

אז תראה מה תעשה

תגיד לה שתבטל כי הפיליפס יותר טוב..

בכל עניין שהוא..

והפאנל , הוא מציג תמונה יפה כמו ה VP930

פורסם

מה ז"א לבדוק אחידות פאנל? וזליגות או חריגות? איך בודקים את זה? מה לעשות?

פיקסלים שרופים אני מבין .. מה מה אתה מתכוון?

בפנל לא אחיד מבחינים באיזורים בהירים שונים מפוזרים בשטחו באופן לא הומוגני. זליגות אור מופיעות בגבולות של הפנל עם המסגרת ונגרמות כתוצרה מהידוק יתר או חוסר הידוק של הפנל למסגרת. לפעמים הבעיות האלו באות כתוצאה משימוש במנורות אחוריות לא איכותיות במיוחד ו/או פנל שיוצר בסטנדרטים לא איכותיים.

אתה יכול להסתייע בתוכנה dead pixel buddy עם טפט שחור בתנאי תאורה חשוכים על מנת לאבחן את הבעיה כולל שימוש בה בשאר הטפטים שלה לאיתור פיקסלים שרופים.

פורסם

אז תראה מה תעשה

תגיד לה שתבטל כי הפיליפס יותר טוב..

בכל עניין שהוא..

והפאנל , הוא מציג תמונה יפה כמו ה VP930

היא מתעקשת שהמסך יהיה בצבע שחור...ואולי הולך להיות לי את הvp30

פורסם

בפנל לא אחיד מבחינים באיזורים בהירים שונים מפוזרים בשטחו באופן לא הומוגני. זליגות אור מופיעות בגבולות של הפנל עם המסגרת ונגרמות כתוצרה מהידוק יתר או חוסר הידוק של הפנל למסגרת. לפעמים הבעיות האלו באות כתוצאה משימוש במנורות אחוריות לא איכותיות במיוחד ו/או פנל שיוצר בסטנדרטים לא איכותיים.

אתה יכול להסתייע בתוכנה dead pixel buddy עם טפט שחור בתנאי תאורה חשוכים על מנת לאבחן את הבעיה כולל שימוש בה בשאר הטפטים שלה לאיתור פיקסלים שרופים.

באיזה חנות נותנים לעשות בדיקה כזאת?

אתה עשית את זה בחנות? אפילו מחשב מחובר למסך אין להם בחנויות[br]פורסם בתאריך: 26.11.2007 בשעה 01:34:25

היא מתעקשת שהמסך יהיה בצבע שחור...ואולי הולך להיות לי את הvp30

VP930 צורה חיצונית הוא לא נחמד במיוחד..

אני חושב שצבע וצורה לא משחקים בכלל תפקיד שקונים מסך. קונים מסך שיביא כמה שיותר תמונה נקיה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים