עבור לתוכן

איפה לקנות את המחשב???

Featured Replies

פורסם

רציתי כבר לקנות בקיי.אס.פי אבל הרצי חיפוש בפורום ואומרים שבשום אופן לא לקנות מהם ושהם מוכרים זבל וכו'...אז אני צריך ממכם המלצה לחנות טובה ואמינה ורצוי מאוד שתהיה רשת ובעיר שלי(פתח תקווה) אני לא רוצה לקנות מחנות בודדת כי המחשב הקודם שלי נקנה מכזאת והיום הוא בזבל והחנות איננה..

תודה!

פורסם

זיגזג, פנדה, TMS, סקייפיסי, אייקיופיסי.

פורסם

אם הרצת חיפוש וגילית מה דעתנו לגבי KSP למה לא עשית חיפוש לגבי חנויות אחרות? יש 2-3 דיונים ענקיים עם המלצות וסיפורים כמעט על כל חנות

פורסם
  • מחבר

אני דווקא כן הרצתי חיפוש ואני יודע החניות שננתם מומלצות אבל אם הייתה קורא מה שרשמתי היית רואה שביקשתי רשת טובה ולא חנות בודדת..

פורסם

דבר ראשון אל תסתמך על כל מה שכתוב פה כל חנות יכולה לדפוק אותך ויכולה לא לדפוק אותך

כנס להרבה חנויות עם מפרט מוכן תשווה מחירים תדבר עם נציג תבדוק תנאי אחריות ותחשוב עם עצמך איפה כדאי לך לקנות

פורסם
  • מחבר

בסדר אבל רוב האנשים פה ממליצים על אותם חנויות.. השוותי מחירים זאת לא הבעיה אני עדיין חושש מלקנות בחנות בודדת בגלל שהמחשב הקודם שלי נקנה מכזאת והיא פשטה רגל..אני מעדיף רשת בטוחה שלא תפשוט לי רגל או משהוא...חוץ מזה שהחניות המומלצות לא בעיר שלי בכלל(פתח תקווה)

פורסם

מה בדיוק הקטע עם הרשתות? מה נותנת לך קשת שחנות בודדת לא יכולה לתת לך?

בכל אופן אם אתה מתעקש אז "פנדס" נחשבת לרשת,עם 3 סניפים אם אני לא טועה

פורסם
  • מחבר

זה שאלה מויתרת...חנות בודדת יכולה לפשוט רגל ברשת יש למי לפנות אים יש לי תקלה.

וגם בפנדס אני לא רוצה לקנות לא שמעתי דברים טובים עלייה..

פורסם

נו אז על מי כן שמעת דברים טובים? על KSP?

אין עוד רשתות טובות..אין..פנדס דווקא טובים עד כמה שאני יודע.

בכל אופן,מה שאתה אמור נכון באופן תאורתי.

אבל הרבה הרבה חנויות מאוד מאוד מצליחות ולא פותחות עוד סניף כי זה לא דבר כ"כ קל ופשוט ויש בו הרבה סיכונים. לא כל האנשים רוצים כל הזמן עוד ועוד.

ראה למשל את רשת פיצה מטר..היה לו עשרות סניפים לא? או לפחות מעל 10 וראה מה קרה..

סתם בתור השוואה,IQPC קיימים שנים כבר,כנ"ל נועה מחשבים.

פורסם

רשת יכולה לפשוט רגל כמו כל חנות קטנה אפילו בסיכוי גדול יותר אז מה

חוץ מזה שאני קניתי את המחשב שלי מ-KSP ולמרות מה שכולם כותבים פה בפורום עליהם לי לא הייתה שום בעיה איתם

וגם אליהם נכנסתי אחרי שנכנסתי להמון חנויות שכונתיות ורשתות וכו'

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים