פורסם 2007 בנובמבר 2518 שנים קיצר בינתיים התחלתי לימוד פסיכו שאני צריך לעשות שוב פעם ,תנו רעיונות מה אפשר לעשות
פורסם 2007 בנובמבר 2518 שנים קח בחשבון שאם יש לך רישיון אסור לך לנהוג, גם אם יש לך ברכב תיבת הילוכים אוטומטית.
פורסם 2007 בנובמבר 2518 שנים לרוץ.. ככה לפחות לא תאבד את הכושר שלך..לא כדאי להזיז את היד יותר מידי בזמן ההחלמה.... במיוחד בהתחלה
פורסם 2007 בנובמבר 2518 שנים מחבר וואלה לא ידעתי שאסו ר לנהוג עם יד שבורה ...,נעשה ריצות ,מתיחות ,ספרים,סרטים ,וכו .
פורסם 2007 בנובמבר 2518 שנים תנסה לעשות את כל הדברים שאתה עושה עם 2 ידיים, ואז כשיורידו לך את הגבס תרגיש כאילו שיש לך EXTRA HAND.מגניב לא?
פורסם 2007 בנובמבר 2518 שנים תזהר לא ליפול, לי זה קרה ונפלתי על היד השבורה במזל היא לא נשברה בעוד מקום ;D אפשר לעשות הכל עם יד שבורה זה לא בגביל בכלל (נגנתי בחצוצרה עם יד שבורה, זה מפריע לנגן מהר אבל לא יותר מזה) רק שתדע בפעם הבאה שתשבור אותה במקום הזה זה יפריע לך פחות, אני שברתי את היד פעמיים פעם אחת דבר גדול ופעם השניה שבר קטן, בפעם השניה אפילו לא הלכתי לרופה. כמה ימים קשה להזיז את היד, אחרי זה חודש- חודשיים אתה רק מרגיש שמשהו לא בסדר ואחרי חצי שנה (בערך) זה עובר
פורסם 2007 בנובמבר 2518 שנים תתחיל עם בנות..... זה סקסי... יו.. כן כן.. את שם.. בואי תחתמי לי על הגבס.... כן כן.. השם שלך.. וטלפון גם... חלק מהחתימה כמובן ;D --- חחח להתחיל עם בנות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.