עבור לתוכן

226bw , האם ההבדל בין הפאנלים משמעותי?

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני רוצה לקנות את המסך המצוין בכותרת , ובגלל שמאוד קשה למצוא אותו עם פאנל S רציתי לדעת האם ההבדל בין הפאנלים הוא משמעותי?

והאם משהו יודע איכן באמת ניתן להשיג את המסך עם פאנל S?

תודה מראש

פורסם

נדמה לי שפנדס מתחיבים על פנאל S אבל בזמנו שהרמתי טלפון רציתי התחיבות בכתב והם לא הסכימו,ככה שצריכים לכבד את ה"מילה" שלהם שלדעתי לא שווה הרבה (ואני לא מדבר רק עליהם,אלא על כל החנויות בארץ באופן כללי)..

בכל אופן,אני קניתי את שלי עם פנאל A שהבנתי שהוא "במקום השני" ועם כיול מתאים הוא משתווה לכ-95% מאיכותו של ה-S...

פורסם
  • מחבר

תודה,

הלכתי לפני יומיים ל KSP והם הסכימו שאני יבדוק את המסך לפני הקנייה,

עשיתי מה שקראתי פה כדי לראות את ה PANEL INFO וראיתי ש SAMSUNG הורידו את זה.

איך אפשר לדעת חוץ מהדרך הנ"ל מהו סוג הפאנל?

פורסם

זהו,שצריכים לחבר את המסך לחשמל והכנס לאחד התפריטים הפנימיים ולראות את הקוד שם ואז לחפש אותו בגוגל ולראות,ואני מאודד בספק אם יסכימו לך לעשות את זה.

שמע,לך תקנה בפנדס,המחיר שלהם סה"כ מעולה והם מתחיבים בע"פ שזה עדיף מללא התחיבות בכלל...

במקרה הכי גרוע תקבל A וכמו שאמרתי עם כיול מתאים אתה לא תרגיש בהבדל

פורסם
  • מחבר

הבעיה שיש גם פאנלים מסוג C ו D , אם אתה אומר ש A עם כיול מסויים הוא משתווה ל S אני מאמין לך אבל מה לגבי סוגי

הפאנלים האחרים?עם כיול מתאים אפשר גם איתם להגיע לאותה רמה כמו פאנל S?

אפשר להיות בטוח שבמקרה הגרוע מקבלים פנל A או שאין אפשרות כזאת?

תודה

פורסם

ה"כיול" תורם רק בעת שימוש בתוכנות עריכה גרפית, במשחקים וסרטים הכיול מתבטל ככה שאין לכך באמת שום טעם.

ההבדלים בין הגירסאות השונות מתבטאים גם בבעיות אחרות כגון דליפות אור, אחידות תאורה וזויות צפיה.

בשורה התחתונה הפאנלים עדיין מסוג TN ולכן זה לא באמת משנה איזה פאנל תקבל, אם אתה מחפש מסך ששימושו

העיקרי זה משחקים הייתי הולך על 22" שעומד מאחוריו יבואן גדול כמו במקרה של סאמסונג(חיון) ומסתפק בזה.

אם אתה רוצה לעשות עוד דברים עם המחשב כולל ישיבה מרובה מול המסך הייתי מתרחק מהסאסונג אלא אם אתה

עובד בסביבת עבודה מאוד מוארת(כמו משרד) שמאפשרת לך לעבוד בבהירות מקסימלית בלי להכאיב בעיניים.

פורסם

אין שום דרך לגלות מהו סוג הפאנל .. גם אני קניתי מKSP. לא כתוב על המסך ולא בתפריט הפנימי מהו סוג הפאנל.

למרות זאת, אני עדיין מרוצה מהמסך עם הכיול המתאים.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם,

רק שאלה אחרונה, אם אני לא יודע את סוג הפאנל כדי אולי לקנות מסך דומה רק של חברה אחרת?

LG או DELL או משהו אחר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים