פורסם 2007 בנובמבר 2418 שנים אוקיי יש לי קבוצה של שחקנים, מעצב ועורך, ואנחנו עובדים על סרט עלילתי תוך שימוש בCALL OF DUTY 4 (כמו RVB) רק לא קומדיה... יש לנו טיזר טריילר קטן שהכנו כבר, ואנחנו צריכים שחקנים ישראלים (בגלל הפינג). בואו תגידו מה אתם חושבים : )
פורסם 2007 בנובמבר 2418 שנים חזקקק...אהבתי...ישמצב אני בפנים, אבל בנתיים יש לי לא מקורי ככה שזה יכולה ליהיות בעיה...
פורסם 2007 בנובמבר 2418 שנים ממה שראיתי זה נראה די עלוב ? חצי מהסרט זה בכלל סתם והחצי השני, סתם רואים מישהו הולך ומוסתר ע"י קיר ?
פורסם 2007 בנובמבר 2418 שנים מחבר אתה משחק אותה מטומטם או שאתה באמת כזה? זה טיזר טריילר, ברובם לא מוסיפים אפילו קטעים אנחנו עישנו מאמץ והוספנו וזה שיש לך לא מקורי היא לא בעיה, כי רוב הסיכויים שנתחבר מההמאצ'י...
פורסם 2007 בנובמבר 2418 שנים ממה שראיתי זה נראה די עלוב ? חצי מהסרט זה בכלל סתם והחצי השני, סתם רואים מישהו הולך ומוסתר ע"י קיר ?אבל תחשוב על הרעיון הכללי, זה יכול ליהיות דווקא ממש יפה...והעריכה בסירטון דווקא סבבה לגמרי..ויש לי האמצ'י, דבר איתי בפרטי...
פורסם 2007 בנובמבר 2418 שנים יש סרבר ישראלי והבעלים שלו ("בעלים".. זה סרבר ביתי אבל בכל זאת סרבר) מסכים לתת את הסרבר עם ה RCON לכמה שעות אם צריךלא צריך אפילו המאצ'י
פורסם 2007 בנובמבר 2418 שנים מחבר יש סרבר ישראלי והבעלים שלו ("בעלים".. זה סרבר ביתי אבל בכל זאת סרבר) מסכים לתת את הסרבר עם ה RCON לכמה שעות אם צריךלא צריך אפילו המאצ'יאוקיי ! דבר איתי אז בפרטי או תוסיף לMSN (tomr_mmdob@hotmail.com)
פורסם 2007 בנובמבר 2418 שנים אם אתה רוצה אני מוכן להשתתף בסירטון דבר איתי ב MSN: shai41@gmail.comאו באייסיקיו 223128105
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.