עבור לתוכן

[עזרה] OC מוגבל בתדר באס 275 במעבד E2140 קירור סטוק.

Featured Replies

פורסם

שלום

סתם אחרי קריאת המדריך וכמה דרבונים של משחקים החלטתי לשחק עם ההגדרות בביוס קצת ולעשות OC קטן למעבד שלי הלו הוא ה E2140, עשיתי בדיקה של הלופ בS&M Stress Test לפני הOC ובמאמץ הטמפ' הייתה בסביבות ה-20 מעלות צלזיוס, אחרי הOC שהפך לי את המעבד מ1.6GHz ל-2.0GHz ואני מרוצה ממנו הטמפ' במאמץ הגיעה גג ל-34.8 באותה בדיקה (של הלופ).

האם עשיתי את הOC טוב? האם זה נחשב יציב? האם יש הצעות לשיפורים שאני יכול לעשות? בקיצור תנו חוות דעת מה אתם הייתם עושים וכו', למרות שאני לא כל כך רוצה למשוך את המעבד לעוד תוצאות, 2000Mhz זה מספיק בשבילי לזמן זה.

ד"א הבדיקה של המעבד בS&M בשני המקרים הייתה בעומס של 100%.

אה כן, והכל עם קירור סטוק...

מצורפת תמונה מEVEREST על השינוי...

שאר המפרט עוד 2GB RAM של KINGSTON, לוח אם מוזר כזה של ג'יגהבייט, כ.מ 8800GT עם 512...הכל קירור סטוק

נ.ב

קיבלתי את הכרטיס מסך 8800GT עם 512MB RAM של ZOTAC, מישהו יכול להגיד לי מה זה אומר פתיחת צינורות, האם זה משפר משמעותית את הביצועים? האם יש סיכון? והאם אפשר לעשות את זה עם הכ.מ הנ"ל? ואם כן איך.

תודה!

[attachment deleted by admin]

פורסם

באיזה קירור אתה משתמש?

פורסם
  • מחבר

כתבתי, קירור סטוק, זאת אומרת מה שבא עם המעבד

פורסם

המעלות סבבה הOC די קטן...

אני הגעתי ל2.8 בלי להעלות מתחים, ויש שיפור מורגש...

אני יכול גם מעל ל3 אבל צריך להעלות מתחים...

לפי דעתי תעלה את הבאס ל333 מה שיתן לך מהירות של2.66 מהסיבה שהזכירון הקטן שיש למעבד הזה מעבד פוגע בביצועים במשחקים לכן לפחות שיהיה תדר גבוה.

זה לא אמור להעלות את הטמפ' יותר מדי... 3 מעלות+-

פורסם
  • מחבר

המעלות סבבה הOC די קטן...

אני הגעתי ל2.8 בלי להעלות מתחים, ויש שיפור מורגש...

אני יכול גם מעל ל3 אבל צריך להעלות מתחים...

לפי דעתי תעלה את הבאס ל333 מה שיתן לך מהירות של2.66 מהסיבה שהזכירון הקטן שיש למעבד הזה מעבד פוגע בביצועים במשחקים לכן לפחות שיהיה תדר גבוה.

זה לא אמור להעלות את הטמפ' יותר מדי... 3 מעלות+-

תדר הבאס זה ה-250 (200 אוריגינלי) אצלי, נכון?

אני ממש לא בטוח במה שאני עושה בגלל זה אני שואל הרבה שאלות, זה ה-OC הראשון שלי ואני מפחד לגמרי על המעבד...

מה שגם הקירור שלך זה לא קירור סטוק...

פורסם

יופי סוף סוף אני יכול לעזור בOC...

אז ככה קודם כל יוסי אתה מלך... אני מבסוטטט לאללה!

ולת'רד...

תשמע לי יש תמעבד הזה ולוח אם P35-DSL של ג'יגה בייט.

זכרונות OCZ 667MHZ CL4

ספק 400W ג'נרי מעפאן שבא עם מארז HTPC שלי של JSP TECH

עשיתי OC למעבד תחילה בעצת יוסי ל2.66 333 בבאס לאחר מכן העלתי ל350 ואז ל375 ואז ל400! כל זה בלי לשנות מתחים ודברים כאלה על קירור סטוק של אינטל, הכל עבד פיקס עד שפעם אחת המחשב עשה לי ריסט והOC התבטל וחזר לסטוק אז שוב פעם עשיתי OC ולא הצלחתי להגיע שוב ל400, פירסמתי מודעה כאן בפורום לגבי זה וNIHILTY עזר לי מאוד אמר לי לעלות מתחים כרגע אני על 3.040 (380) כי אני לא מצליח לעבור את זה משום מה, הטמפ' במאמץ הן 50-52 גג בPRIME95 משו כזה... 100% מעבד 1.97GB זיכרון... רק שתבין כל זה קירור סטוק העלתי מתח ואני על 3.040GHZ עם מעבד של 1.6 .

לי נראה שיש לך בעיה אם עברת את ה55 יכול להיות שהמארז חם או שהקירור לא טוב כלומר מלא אבק או משו יכול להיות אתה בחדר חם או משו, או שהאפשרות שיותר סבירה זה שהלוח אם מגביל, הלוח שלך בעל ערכת השבבים G945 גרוע ולא מומלץ כלל לOC, לכן אני במקומך הייתי או מחפש למכור אותו או שובר אותו וזורק לפח וקונה חדש - P35-DS3L שעושה תעבודה מעולה לי ולעוד אלפי אם לא מאות אלפי משתמשים...

מקווה שעזרתי

יוסי שוב פעם אתה פשוט תותח אוויר!

פורסם

הוספת מתח לMCH?

בתדר הזה, תצטרך להוסיף גם מתח לזכרונות.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה babalas על כל מה שאמרת, אתה יכול להגיד לי כמה בערך עולה הלוח אם הזה? כי אם הוא עולה יותר מידי אני יחכה עם זה עד שיהיה לי קצת כסף בשבילו...

הוספת מתח לMCH?

בתדר הזה, תצטרך להוסיף גם מתח לזכרונות.

אם אתה מתכווון אלי לא שיניתי מתחים אני חושב.

אני אנסה את תדר ה333 כשאני יחזור מהעבודה וישים תוצאות.

יום טוב לכולכם! תודה על כל התגובות הענייניות!

פורסם

למי דיברת אימורליטי???? דחוףףף חחח כי אם זה אליי אני מת להגיע ליותר מזה!

ולך בלו ספיר הלוח עולה בסביבות ה650-550, באמת שהוא שווה תכסף, 3 שנים אחריות וגרסאת הDS3L באה עם קבלים איכותיים ולא עם ג'נריים כמו בגרססאות הזולות ללוח הזה, לכן הוא צפוי להחזיק עם טיפול טוב בסביבות ה4-5 שנים ללא שום בעיות.

פורסם
  • מחבר

שלום!

לפני כחצי שעה שיניתי את תדר הבאס ל-333, אבל במצב הזה המחשב בכלל לא נדלק ואחרי כמה זמן פשוט מבטל את כל הOC שלי אז ירדתי ל-300 וזה עושה אותו דבר, עכשיו אני עובד על 275 לראות מה המצב ככה ואם אני יכול לעבוד כך, נראה תוצאות מאוחר יותר.

פורסם

רק כדי להרגיע אותך לבינתיים תיהיה בעניינים שזה לא בגלל חום, משו מגביל תOC לי זה גם לא נדלק וזה לא בגלל החום.

(לא נדלק שאני עובר את מה שאני מצליח בOC)

פורסם
  • מחבר

אני יודע שזה לא בגלל חום, אחרת הוא היה מזמזם לי במוח (שמתי בביוס שב-70 מעלות של המעבד הוא מתחיל לזמזם דבר מעצבן כזה).

ולי זה מגביל את ה OC ממש נמוך כנראה, כי אפילו ה-275 לא עובד טוב, זאת אומרת הוא עובד אבל אחרי כמה דקות רצופות של פעילות ב100% LOAD יש לי מסך כחול וריסטרט.

פורסם
  • מחבר

ארבעה ימים ואף אחד לא יכול לתת לי סיבות מה מגביל לי את הOC?

פורסם

תבדוק מה מכפלת הזכרונות שלך, תוודא שהיא על 2....

או שהיחס זכרונות:FSB הוא 1:1

פורסם
  • מחבר

תבדוק מה מכפלת הזכרונות שלך, תוודא שהיא על 2....

או שהיחס זכרונות:FSB הוא 1:1

איך אני בודק את זה? ואם זה לא כך איך אני משנה את זה?

עריכה:

בדקתי בEVEREST, זה מה שזה רושם אני חושב שזה מה שהתכוונת:

10:6 DRAM:FSB Ratio

אם כן איך אני עושה 1:1?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים