פורסם 2007 בנובמבר 2318 שנים 4.2 היה ברעידה הקודמת, אבל עכשיו כבר יש מספר - 4.1זה מוזר כי דווקה את הקודמת לא הרגשתי בכלל (למרות שאין כל כך הבדל בעוצמות)אולי זה בגלל שאני גר בישוב ליד חדרה, ועכשיו אני בביקור במרכז (במרכז יותר הרגישו -ככה הבנתי)
פורסם 2007 בנובמבר 2318 שנים כוסעמק הייתי על המיטה ולא הרגשתי כלום :(:( תמיד אני זה שלא מרגיש את הרעידות!!!!!!!!!!
פורסם 2007 בנובמבר 2318 שנים כן!!בידיוק לפני כ9 דק' לערךהרגשתי את הרעידה!!הייתה די חזקה, לפתע באמצע גלישה S:בדיוק או בערך ?! אתה לא החלטי בנאדם.
פורסם 2007 בנובמבר 2318 שנים לא הרגשתי כלוםאני גר בכפר סבאאבל הכלב שלי התחיל לנבוח[בדיעבד אני מבין מה זה היה]
פורסם 2007 בנובמבר 2418 שנים מצחיק בדיוק שחזרתי לדירה היום בצהרים חשבתי לעצמי איזה באסה יהיה אם תהיה רעידת אדמה והמקרן יפול... הוא ממש יושב לא מאובטח על הטלוויזיה.. ואז חשבתי ha fuck it.. והרגשתי אותה לרגע קט בלבד כשאני תת קרקעי במרכז ת"א.. חח בדיוק צ'וטטתי במסנג'ר ואמרתי לידידה שנראה לי שהשכנה מלמעלה נפלה או משהו.. למקרן אגב, שלום..
פורסם 2007 בנובמבר 2418 שנים פיי זה היה חזק..הפעם , אף פעם לא הרגשתי רעידה כזו..בפעמים הקודמות תמיד ישנתי ולא הרגשתי שהיה משהו.באיזור השפלה..נראה לי שהייתה רעידה חזקה.משהו כמו 5-7 שניות, ממש הרגשתי את הרצפה רועדת , ואת החלונות זזים.בהתחלה לא קלטתי , חשבתי שאני מסטול עדיין מקודאין שלקחתי בערבדי מפחיד..כל העסק הזה , אחרית הימים חח ? :'(
פורסם 2007 בנובמבר 2418 שנים שיט הייתי באמצע נהיגה, לא הרגשתי כלום.מעניין אם זה רומז על רעידה גדולה שממששת ובאה.
פורסם 2007 בנובמבר 2418 שנים הייתי באמצע נהיגה פתאום אני מקבל טלפון מאבא סיפר לי שהייתה רעידה ושהוא התעורר ורק התקשר לבדוק שהכל טובלא הרגשתי כלום אבל(כפר סבא)
פורסם 2007 בנובמבר 2418 שנים אני במיטה רואה לי בכיף את הסרט החוש השישי , פתאום אני מרגיש תמיטה זזה חחחח הבנתי שזה רעידת אדמה וקמתי לראות אם משהו בבית שם לב אבל כולם ישנו חחח.
פורסם 2007 בנובמבר 2418 שנים הרגשתי את הרעידה הזאת כהוגן, קומה שנייה בווילה.זה היה לאיזה 2-3 שניות (מן גל כזה) אבל ממש ממש חזק..ממש מוזר שזה קיבל סה"כ 4.1, חשבתי שזה יקבל 5+..כנראה שזה היה ממש חזק אצלי בגלל שאני ממש קרוב למקור של הרעידה - מזרח רמלה ואני גר ליד רחובות..בכל אופן אם זה 4.1 אני לא רוצה לדעת מה זה 5 או 6 ושלא נדבר על 7..בד"כ מהרעידות הקומות שהיו זה סתם היה מצחיק ועוד איזה נושא לשיחה לזמן הקרוב אבל זאת הייתה ממש חזקה - מפחיד..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.