פורסם 2007 בנובמבר 2318 שנים הייתה רעידה ממש חזקה!!! אבא שלי קם רק מהרעש של הכיסא והמחשב שלי זזים כשאני עליהם, כמעט נפלתי!הורגש רק למשך 7-8 שניות בלוד, קומה רביעית
פורסם 2007 בנובמבר 2318 שנים ירושלים - היה משהו קטן.מוזר(או שלא?), התדירות רק הולכת וגוברת בזמן האחרון.
פורסם 2007 בנובמבר 2318 שנים פתח-תקוה, היה מורגש דיי חזק, בידיוק שיחקתי ב-COD4, חשבתי הרמקולים שלי עשו את זה.ואז הרגשתי גם שהרצפה כאילו עומדת להתפרק, איזה רגע דיי מפחיד!
פורסם 2007 בנובמבר 2318 שנים מצחיקהיה גם פה קיבוץ חולדה (לייד רחובות) רעידה של כמה שניות , אפילו לא הפילה את הדברים מהטלוויזיה
פורסם 2007 בנובמבר 2318 שנים גם אני הרגשתי משהו, שחקתי קריסיס פתאום הרגשתי תנועה כזאת קטנה...ישר יצאתי ושאלתי את אח שלי אם הוא הרגיש והוא שמע תחלונות זזים אבל לא ממש הרגיש (רעננה) פעם ראשונה שלי שהרגשתי רעידה
פורסם 2007 בנובמבר 2318 שנים כן!!בידיוק לפני כ9 דק' לערךהרגשתי את הרעידה!!הייתה די חזקה, לפתע באמצע גלישה S:
פורסם 2007 בנובמבר 2318 שנים הוד השרון- אף פעם לא הבאס כזה חזק שאף פעם לא מרגישים?X_X צריך רעידת אדמה בלעדית להוד השרון :
פורסם 2007 בנובמבר 2318 שנים דאממממ פעם ראשונה שאני מרגיש רעידה ראשון לציון - קומה חמישית - יושב במחשב ומתחיל לזוז מצד לצד.... פיווו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.