פורסם 2007 בנובמבר 2318 שנים שלום חברים חבר קנה מחשב נייד לנבנו 3000 אם אני לא טועה תאמת לא שיחקתי איתו הרבה הגיע עם vista home premium עכשיו הוא באנגלית באתי לנסות להתקין MUI ולא הצלחתי מה שלא ניסית לא עזר ניסיתי גם דרך הwindows update אבל לא מצאתי שם כלום מה שכן כזה דבר אמור להופיע לי באפשרויות אזור/שפה: מה שלי מופיע זה הכל חותץ מהחלק של הinstall/uninstall languages... משהו כזה: מה שלא עשיתי לא עזר המשתש שלו הוא יחיד הוא כמובן אדמין אין עוד משתמשים פשוט לא הבנתי איך לסדר את זה מקווה שמישהו פה יעזור לי תודה לכולם
פורסם 2007 בנובמבר 2418 שנים הה זתומרת לא מצאת בעדכוני חלונות ?לא שלמת דמי חבר ?וזה לא נקרא MUI בויסטה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בנובמבר 2418 שנים אתה בטוח שיש לו פרמיום ולא ויסטה בייסיק?כי בבייסיק אין אפשרות להתקין MUI.
פורסם 2007 בנובמבר 2418 שנים אתה צודק !מי היה מעלה בדעתו שזה מה שמיקרוסופט יעשה.....אין גבול לטימטום שלהם.
פורסם 2007 בנובמבר 2418 שנים מחבר שלום לכולם הווינדוס בוודאות vista home premium כי אתמול הוא קיבל אותו ועשיתי לו אקטביזציה עם השירות הטלפוני של מיקרוסופט ישראל\תאמת חשבתי ייקח הרבה זמן אבל האמת היה זריז ושירות טוב הרוב זה משיבון מדבר איתך ובסוף יש נציג ששמו אמיר רק הוא שם חחח לזה לא היו לי טענותכן אני יודע שהMUI בויסטה נקרא גם LIP אבל שוב אין לי מושג איך אני מסדר את זה ממש מוזרציטוט מאתר מיקרוסופט:Note: The Display language section will only be visible if you have already installed a LIP or if your edition of Windows supports MUI. MUI packs are only available in Windows Vista Ultimate and Windows Vista Enterprise.
פורסם 2007 בנובמבר 2418 שנים תקרא את ההבדלים בין MUI ל-LIP ואיזה גרסא תומכת במה:http://windowshelp.microsoft.com/Windows/he-il/help/35a1b021-d96c-49a5-8d8f-5e9d64ab5ecc1037.mspx
פורסם 2007 בנובמבר 2418 שנים מחבר כן אתה צודק גם אני ראיתי את זה לאחר הרבה שיטוטים ברשת מה שכן הבנתי גם שאני מוריד את הLIP דרך הwindows update ושאני נכנס לMicrosoft Local Language אני לא מוצא הרבה עידכון: הבנתי אני צריך להכנס דקך המחשב שלו שיזהה את הגירסא של הויסטה ואז יפתח לי הLIP איך הLIP נוח או שהוא מינימלי???
פורסם 2007 בנובמבר 2418 שנים יש לי פתרון יצרתי בשבילך תשתמש ב תוכנה שקראת VLITE קח את הדיסק האורגנלי שלך ותיצור עם התוכנה ועם ה MUI ויסטה בעבריתאבל תתצרך להתקין את המערכת הפעלה מחדש בהצלחה
פורסם 2007 בנובמבר 2418 שנים מחבר נשמע מעניין אחלה רעיוןאבל מאיפה אני לוקח MUI זאת השאלהואני יראה קודם איך הLIP יעבוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.