עבור לתוכן

לאן ללכת בצבא כג'ובניק ?

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט לאן ללכת בצבא כג'ובניק. אני מתגייס עוד 4 חודשים. חבר המליץ לי ללכת לחייל אוויר כי שם התנאים הכי טובים משום שהצבא מזרים לשם הכי הרבה כסף אבל שם צריך לקרוא את התחת. מה אתם מציעים ? תספרו איפה הייתם ואיך היה.

תודה רבה מראש לכל העונים :-) :xyxthumbs:

פורסם

לכל דבר חוץ מח"א המשמעת והתנאים שמה על הפנים, אולי בסיס יפה(בד"כ) אבל חרא של ת"ש בכלליות...

מודיעין הכי טוב, תפקיד מעניין ולא פחות תקציב מח"א והכי חשוב בסיסים נוחים בכל חור כמעט.

פורסם
  • מחבר

אתה היית שם או שמישהו סיפר לך ?

פורסם

הכל תלוי מה אתה מעדיף בתור ג'ובניק

אם אתה לא רוצה לעשות כלום אז עדיף לך בסיס פתוח קרוב לבית (חיל ירוק)

חיל האוויר זה תנאי בסיס טובים אבל ת"ש...טוחנים לך את הנשמה שם מלא תורניות ושמירות

יש בסיסים שהם לא בסיסים פתוחים סבבה של תורנויות (לא יותר מדי) ויציאות בדרך כלל סבבה ...חמשושים שבת אחת לחודש

הכל תלוי במה שאתה רוצה לעשות 3 שנים

פורסם

איפה אתה גר?

פורסם

קיבלת שאלון העדפות?

כי חבר שלי גם מתגייס בעוד משהו חודשיים כמו לתפקיד עורפי והוא קיבל שאלון חדש עם מספר מצומצם יחסית של תפקידים לבחור מהם ככה שתבדוק שהאפשרויות שלך לא מוגבלות למס' תפקידים מסויימים.

פורסם
  • מחבר

אני גר בחיפה

פורסם

מש"ק חתולים.

פורסם

חיפה?

אמממ אחי... אם אין לך בעיה לנסוע בקו 500 כל בוקר לכיוון קרית שמונה ליד צפת יש בסיס ניקרא מחנה יפתח

אני יותר ממליץ לך ללכת לשם.. למה ממליץ... כי אני עכשיו בחופשת שיחרור כבר חודש וחצי ויש לי עוד חודש ליהיות בחופשה... שתבין מה זה..

תהפוך עולמות דבר עם כל האנשים שאתה מכיר.. תעשה כל מה שבכח שלך להגיע לבסיס מחנה יפתח ולשרת שם כטבח...

עם היצלחת.... הירווחת

פורסם

:funnypost:

חיפה?

אמממ אחי... אם אין לך בעיה לנסוע בקו 500 כל בוקר לכיוון קרית שמונה ליד צפת יש בסיס ניקרא מחנה יפתח

אני יותר ממליץ לך ללכת לשם.. למה ממליץ... כי אני עכשיו בחופשת שיחרור כבר חודש וחצי ויש לי עוד חודש ליהיות בחופשה... שתבין מה זה..

תהפוך עולמות דבר עם כל האנשים שאתה מכיר.. תעשה כל מה שבכח שלך להגיע לבסיס מחנה יפתח ולשרת שם כטבח...

עם היצלחת.... הירווחת

אתה באמת חושב שהוא יבקש והם יענו לטוראי המושתן "כן המפקד"? >:(:screwy::s07::bash::nono::pissed:

מצד שני אסור להיות פראיירים. בצבא התנאים חשובים אבל מה שקובע יותר זה כמה זמן תהיה שם והאם תהיה בבסיס פתוח. יש אנשים שיעדיפו לעשות תורנויות ואפילו לישון פעם בשבוע בבסיס בתנאי שישרתו בבסיס פתוח וישנו 6 ימים בשבוע בבית.

המלצה שלי (ואתה תזכור אותי טוב טוב כשתידפק, כי ככה זה קורה עם כולם) תוריד פרופיל (בין אם רפואי או נפשי) ל 45 או 64, ו/או שתנסה להשיג ת"ש קל"ב. חשוב מאוד שתשים לב שאתה לא מיועד לטירונות קרבית אלא ל-02. והיה ובמהלך השירות תרגיש שאתה מוכן לשרת יותר קרבי-אהלן וסהלן. הדלת לשם תמיד תהיה פתוחה. תזכור שהכיוון ההפוך כרוך בייסורים.

אם אתה יודע שתהיה ג'ובניק ומבקש את עצתי-מאבטח מתקנים בתנאים של שבוע שבוע ולמשך שנתיים בלבד.

אלליקה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים