עבור לתוכן

שולחן פינג פונג - מחפש המלצות

Featured Replies

פורסם

החלטתי לקנות שולחן פינג פונג (טניס שולחן), לא משהו רציני סתם בשביל לשחק עם חברים. יש למישהו המלצות ?

ראיתי כלמיני מחירים בזאפ, אבל אני לא מצליח להבין מה יותר טוב ולמה. יש שולחנות ב800 ש"ח ויש ב2000.

אני לא רוצה לקנות זבל סיני שיתפרק אחרי שבוע, אבל גם לא רוצה לבזבז כסף על שולחן שעשוי מחומרים סופר איכותיים

כשהוא סה"כ יעמוד איפשהו בבית... מישהו יכול להמליץ ? כל תגובה מבורכת.

פורסם

סתם תהייה, יש לך בבית חדר ריק או משהו? אחרת איפה אתה מתכנן לשים את השולחן כך שדברים לא יפגעו בזמן שמשחקים?

פורסם

כתבת "כל תגובה מבורכת" לכן אגיב למרות שאני לא מהתחום. ממה שראיתי מדובר בסה"כ בשולחן עם רשת במרכז. כ"כ קשה לפנות לנגר שיבנה שולחן ב-400 שקל? תוסיף את הרשת, זוג מחבטים וכדורים ולא תגיע ל-600 שקל. זאת דעתי :P

פורסם

אתה צריך שולחן INDOOR או OUTDOOR? הראשון עולה החל מ-700 שקל והשני יקר משמעותית, אבל הוא עמיד לגשם/רוח/כלבים שנתקעים בו.

יש מלא אתרים ברשת שמציעים שולחנות במחיר שציינתי לעיל.

פורסם
  • מחבר

מדובר בשולחן Indoor, מה המחירים לשולחן סביר ?

סתם תהייה, יש לך בבית חדר ריק או משהו? אחרת איפה אתה מתכנן לשים את השולחן כך שדברים לא יפגעו בזמן שמשחקים?

יש מקום מן הסתם.

פורסם

הכל שאלה של תקציב אחרי הכל, אתה לא מקצוען שתבדיל בין שולחן STIGA מקצועי לשולחן חצי מקצועי לדוגמא, נכון?

נראה אחד מהשניים בצד שמאל יהיו בסדר גמור. מה גם שאתה יכול ללכת לבדוק אותם בחנות(דרך השלום , מול KSP נדמה לי).

http://www.billiard.co.il/home/doc.aspx?mCatID=5528

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים