עבור לתוכן

מאז שחיברתי את הHD SATA החדש, אני לא מצליח לעבור את FSB225

Featured Replies

פורסם

שלום לכל התותחים:)

לפני שהיה לי את הדיסק קשיח:

maxtor diamondmax 160GB sata 16MB

הייתי יכול לשים את הFSB על 250 מקס' (מקורי: 200) השיפור היה עצום.

אני לא יכול לעבור את ה250 בגלל שאין לי אפשרות בלוח להוסיף מתח למעבד. מעל הFSB הזה(250) המחשב פשוט לא נדלק. וניסיתי להוריד את התדר של הזכרונות עד לתדר זנותי של 100MHZ כדי לסחוט אפילו MHZ אחד. לא הצליח לעבור את ה250.

אז,

הרכבתי את הדיסק קשיח החדש. בFSB של250 הדיסק קשיח לא מזוהה!

המקסימום שהצלחתי לעלות זה 220MHZ. גרוע.

מפרט:

AMD AThlon 3000 64BIT S754

Gigabyte k8vm800m rev1.0 (חרא של לוח)

חשבתי על הפיתרון של לחבר כרטיס PCI שייתן לי SATA. זה יכול לעזור? יש עוד פתרונות?

תודה מראש.

פורסם

אין שום קשר בין הכונן קשיח ל-FSB

פורסם
  • מחבר

ברור שאין קשר.

אבל משום מה, כשאני מעלה את הFSB מעל ל220MHZ, הכונן הקשיח החדש לא מזוהה, ואז שום דבר לא עולה כי כל הקבצים החשובים עליו.

ובכלל נראה כאילו לא קראת את מה שרשמתי בהתחלה. תקרא שוב ותבין.[br]פורסם בתאריך: 23.11.2007 בשעה 23:13:47

(בגלל שאין לי אפשרות לערוך את הפוסט הקודם אני כותב תגובה חדשה)

אחדד את הבעייה שלי:

בקר הSATA לא עומד בתדר FSB של מעל 220MHZ. יש דרך לעקוף את הבעייה?

-אין לי שום אפשרות להעלות מתח לשום רכיב על הלוח.

פורסם

בחיים כל דבר יכול להיות קשור אחד לשני איך שהוא ומאיזו סיבה

ואם מצאת איזהשהוא קשר ישיר , אני בתור אחד שלא מחשיב את עצמו איזה אוברקלוקר רציני הייתי מציע רק לשם ניסוי לשים בקר חיצוני, ולראות מה זה עושה

נתקלתי באמת בתופעה כמו שאתה מתאר בעבר

והביוס באותיות אדומות התריע, שאם אני משחק בוולטג"ים ובFSB כשכונן SATA מחובר - הכונן עשוי לא לעבוד כמו שצריך

אז אתה לא היחיד, מה שאני מציע שתנסה בקר חיצוני .

פורסם

ישנם לוחות הסובלים מתופעות לוואי של המהרת הFSB, לרוב הרכיבים המובנים מושפעים מכך (Audio,USB,SATA,LAN), רכיבים וותיקים כגון IDE,Floppy מושפים אחרונים.

את הבעייה של הבקר SATA ניתן לפתור ע"י התקנת בקר חיצוני על חריץ הPCI. (יש לוודא קודם שבמצב המומהר חריצי הPCI מתפקדים, למרות שנדיר שלא)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים