פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים מתכון החודש עוף עם וויסקי מתכון מעולה נפלא לימים מיוחדים מצרכים:בקבוק מאלט וויסקי משובחעוף צעיר - עד 2 ק"גמלח, פלפל, ועשבי תיבולשליש כוס שמן זית מעולהאופן ההכנה:לשטוף היטב את העוףלשתות כוס וויסקילשפשף את העוף היטב במלח, פלפל ועשבי תיבוללעסות אותו מכל הכיוונים בעזרת שמן הזיתלחמם את התנור ל 180 מעלותעד שהתנור מתחמם לשתות עוד כוס וויסקילסים את העוף בתבנית גדולה לשתות עוד 2 כוסות וויסקילסים הטרבוסתת במספר 3אחרי עשרים דקים להכניס את בציפוראחרי חסי שאה להציף בתוך התחת של הציפור ועם הוא אסה קקה להחליפ חיטול תיקנס לערון ותשטה אוד כוס מהמיס של הציפורלטפור- לוושל- לא חשוב שילח ליזדיין הציפורלשיר הציפור הבן זונה בטנורלנסות לוציבלי לסרופ הידתשפוח אוד וויסקי בגרון שלך לנסות אוד פאם לאוציא הציפור קי לא אלך כודםלארים הקוס ימה של הציפור מהריספה ולנגב אותו עם הסמרתות של הספונגה וללחת לישון כי מי אוהב לאחול ציפורכוס אמק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.