עבור לתוכן

סרט חותם האמת - שווה צפיה

Featured Replies

פורסם

בלי לראות אפילו שניה של הסרט אני יכול להגיד לך דבר אחד, נו באמת... אם אתה בטוח כל כך שזה אמיתי, לא עדיף כבר להתנצר?? אחרי הכל הרבה יותר אנשים אמרו שהם ראו את ישו מאשר כל רב או נביא או כל אחד אחר.. אני חושב שאני יעדיף כבר ללכת על הבטוח ולהאמין לאלה שראו את ישו לא?

או להאמין למדע שהצליח לגרום לאותם תופעות בדיוק שהאנשים ש"מתו" (אף פעם לא יזכירו שהם לא מתו, לא מתו באמת לפחות, "מוות" קליני הוא לא מוות ועצם האיזכור של המילה מוות בסרטון הוא שטות מהדרגה הראשונה..) פשוט על ידי הזרקת חומרים שהמוח מפריש במצבים כאלו.. אבל עזוב, זה יהיה טיפשי... עדיף להאמין שישו דיבר איתם.

ואם כבר אתה רוצה לדעת למה זה שטויות תקרא כאן - http://www.hofesh.org.il/articles/science/neardeath/neardeath.html

מהר מאוד אתה תוכל להבין איפה משקרים לך אפילו לפני שאמנון יצחק מתחיל לדבר..

• תגובות 63
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

בלי לראות אפילו שניה של הסרט אני יכול להגיד לך דבר אחד, נו באמת... אם אתה בטוח כל כך שזה אמיתי, לא עדיף כבר להתנצר?? אחרי הכל הרבה יותר אנשים אמרו שהם ראו את ישו מאשר כל רב או נביא או כל אחד אחר.. אני חושב שאני יעדיף כבר ללכת על הבטוח ולהאמין לאלה שראו את ישו לא?

או להאמין למדע שהצליח לגרום לאותם תופעות בדיוק שהאנשים ש"מתו" (אף פעם לא יזכירו שהם לא מתו, לא מתו קלינית, ועצם האיזכור של המילה מוות בסרטון הוא שטות מהדרגה הראשונה..) פשוט על ידי הזרקת חומרים שהמוח מפריש במצבים כאלו.. אבל עזוב, זה יהיה טיפשי... עדיף להאמין שישו דיבר איתם

אני יעדיף להיות בדת בחתימה שלך :lol:

פורסם

עוד סרט של מחבת"ים טיפוסי.

מגניב לדעת עד כמה הרבנים מנסים לעבר ולעוור את האנשים שחיים במדינה הזאת.

לא נמאס?

ולפותח הנושא:

מזה כל התגובות הפגרות האלו סטייל "לא מתאים לך אז אל תגיב"

הפורום שייך לך? איזה מן גישה חוצפנית זאת?

אתה בא לפה עם השטיפת מוח שלך ועוד מעז לומר לאנשים שיש להם שכל בראש שלא יגיבו?

עשה טובה לעצמך ולכולם,

תחסוך את כל הנסיונות שלך "להחזיר אנשים בתשובה". זה רק יוביל לבאלגן.

פורסם

בלי שום קשר לנושא..

מעצבן אותי הצביעות של הרבנים (בלי הכללה) שלכל אחד הם מתייחסים בתור צדיק, כל ערס ששם כיפה ואחרי זה הולך לעשן נרגילה נחשב לצדיק.

אני פשוט לא יודע איך להסביר תסיטואציה הדפוקה הזאת אבל זה שם....

עריכה:

אתה פותח נושא ולא רוצה שיגיבו לך?

אז למה פתחת הרי מטרת הדיון היא להחליף מידע אפילו אם זה בויכוח.

פורסם

מה שאומר דבר ראשון לפני שאתה צדיק תהיה בנאדם טוב ונחמד

פורסם

או להאמין למדע שהצליח לגרום לאותם תופעות בדיוק שהאנשים ש"מתו" (אף פעם לא יזכירו שהם לא מתו, לא מתו באמת לפחות, "מוות" קליני הוא לא מוות ועצם האיזכור של המילה מוות בסרטון הוא שטות מהדרגה הראשונה..) פשוט על ידי הזרקת חומרים שהמוח מפריש במצבים כאלו.. אבל עזוב, זה יהיה טיפשי... עדיף להאמין שישו דיבר איתם.

ואם כבר אתה רוצה לדעת למה זה שטויות תקרא כאן - http://www.hofesh.org.il/articles/science/neardeath/neardeath.html

מהר מאוד אתה תוכל להבין איפה משקרים לך אפילו לפני שאמנון יצחק מתחיל לדבר..

תודה רבה על הלינק! לקחתי את השד החמוד משם.

פורסם
  • מחבר

טוב כנראה שלעולם אדם לא יוכל להתחמק ברגע שהוא רק יעלה תמילה דת

לאלה ששאלו

אני לא הולך עם כיפה ציצית וכו'.. אבל אני אישית מנהל אורח חיים דתי

שומר מצוות

דתי זה לאו דוקא אחד עם כיפה

לזה שהביא את האתר של חופש

נשמה שלי , שאני אראה לך כמה טעויות רק אני, אני מדבר אך וראק עלי, מצאתי באתר הזה?

חבל להביא לך נכון?

האתר חופש זה אתר שאני קורא לו המתנגח

הוא לא מביא לך הוכחות

הוא מביא לך דברים טיפשיםם של "אז איך יתכן" וכו'....

אני לא רוצה להכנס לוויכוח הדתי כי זה דבר שלא נועד לאנשים כמוך

אתם לצערי מהגישה שלך כבר רואים את האטימות שבכם ואין שום סיכוי לפתח איתכם דיון כמו שצריך

ואני רוצה לשאול אותכם רק שאלה אחת

מה זה לעזאזל "הרבנים האלה"

מי שהעביר את הסיפור הוא לא רב, הוא אדם שעבר מוות קליני ומספר על מה שקרה לו.

יש דברים בסיפור שלו

שכל עוד הוא דובר אמת- וכבר בדקו זאת, אז אין שום סיכוי שמוות קליני בטעי גורם להם

לדוגמא

הוא לעולם לא ראה את האנשים שהוא שטף להם תקבר במציאות

אז איך זה שראה אותם במוות הקליני?

בכל אופן אם למישהו יש שאלה ספציפית אל תתנפלו עלי אין פה הגינות

50 מתנפלים על אחד זה לא הוגן

אם למישהו יש שאלה אמיתי שהוא רוצה עליה תץשובה שישאל

ולאלה שדבוקים לאתר חופש

צאו מהסרט

עובדים עליכם בעיניים

אם הייתם יודעים כמה כספים הוא מקבל מנוצרים שמבקשים ממנו שיעשה את האתר

אוווו הייתם מבינים כמה עובדים עליכם

ואם באמת אבל באמתתתתתת היה מפריע לכם מה שכתוב שם הייתם הולכים ומבררים אצל האנשים הנכונים

שאנשים יפסיקו לברוח מהאמת

פורסם

זה בסדר, אתה לא חייב להתאמץ, שיכנעת אותי.. אני מתנצר והולך כל יום ראשון לכנסייה, אני אפילו ישים עץ בחג מולד, הכל כדי לרצות את ישו... אחרי הכל אתה יודע כמה אנשים דיברו עם ישו במוות קליני???

ןהחיים לא הוגנים, ככה זה, אם לא רצית ש50 איש יתנפלו עליך היית צריך לשים את זה בחדרי חרדים בהייד פארק לא פה.

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שאנשים כמוך יגידו לי מה לשים והיכן

ולפי התגובה שלך אני מנסה לחשוב מה רצית שאני אחשוב לגביך

שאתה מתנהג כמו ילד בגיל עשרה

או שאתה מבוגר עם שכל של תינוק

ולמה לא ישו?

כי הוא בעצמו היה יהודי

ולא רק זה

הדת שלנו קדמה לכל שאר הדתות

ונשמה

או שתתבגר או שתצניע הלכותיך

אדם לא משנה מה דעתו

יש דרך להביע את הדיעה

יש דרך נעימה

ויש שלא נעימה

בא לך להביע את הדעה שלך

תביע בצורה שיהיה נעים לשמוע ולענות

יום טוב ושבת שלום

פורסם

אני לא אמרתי שאתה לא צריך לשים את זה כאן, חס וחלילה.. בשביל זה הפורום כאן, אבל אתה לא יכול לשים כאן את הסרט ולבקש לקבל רק תגובות אוהדות, אתה רוצה לקבל רק תגובות לטעמך? יש את פורום חדרי חרדים בהייד פארק, הוא הרבה יותר מתאים ואף אחד לא יגיד דבר נגד זה, כאן יהיו אנשים שלא יאמינו, דע את הקהל שלך ותתאים את הציפיות מהתגובות לפורום.

ואז מה עם ישו היה יהודי? כל הנצרות היא סך הכל ברית חדשה של האדם עם האלוהים (מכאן השמות - "הברית ישנה" ו-"הברית חדשה" לתנך ולברית החדשה)

וזה שהיהדות קדמה לנצרות לא אומר שהיהדות נכונה, האמונה שברכבות המהירות שנוסעות במהירות מטורפת של 25 קמ"ש גוף האדם יקרע מבפנים קדמה לידע על כך שאנחנו יכולים לסוע בכל מהירות שהיא, כל עוד התאוצה לא תהיה גבוהה מידי.

ואם אתה מוצא משהו לא נעים במה שאמרתי אתה מוזמן להגיד בדיוק מה זה, אני לא מוצא שום דבר פוגע במה שאמרתי, אבל אתה מוזמן לדבר ולהגיד ממה נפגעת כל כך, מההצעה שלי להתנצר? אם כן אז חבל מאוד שנפגעת, אבל ההצעה הזאת זהה להצעה שלך, ואף יותר הגיונית, כי כמו שאמרתי כבר קודם, הרבה יותר אנשים ראו את ישו במהלך מוות קליני מאשר כל קדוש יהודי אחר.

נ.ב. זה לא אומר שהנוצרים באמת ראו את ישו, או המוסלמים ראו את מוחמד, כל מה שאני מנסה להראות לך זה שבמהלך מוות קליני כל אחד רואה את מה שהוא מאמין שיקרא, לפני כמה שנים קראתי בידיעות אחרונות על רוסי שחווה מוות קליני וכשהוא התעורר וכולם ציפו שהוא ידבר על איך הוא ראה את ישו כל מה שהוא אמר זה שהוא ישב בחדר ריק, וחיכה, היה רעב וראה שאין אוכל במקום הזה, אז קם, אכל ארוחה בבית חולים ומת למחרת. מה זה אומר? כלום, פשוט כלום, כי כמו שאחד רואה את ישו שאומר לו שהוא צריך להגיע לכנסייה ביום ראשון יותר, והשני רואה את משה שאומר לו שהוא חייב להתחיל לשמור 6 שעות בין חלב לבשר והשלישי בכלל רואה את מוחמד שאומר לו שהוא צריך להתחיל להגיד את האלוהים הוא האלוהים היחיד ומוחמד הוא נביאו (משהו דומה, לא זוכר איך המשפט הולך..) יותר פעמים ביום והרביעי רואה את בודהה, כל אחד יראה מה שהוא ירצה לראות.

אז שבת שלום, אני לא יודע אם אתה תהיה כאן במשך השבת, אבל אני מקווה שכן, כי יום ראשון אני מתגייס ואם אתה לא תהיה כאן אני לא אספיק לקרוא את התגובה שלך.

פורסם

בלי שום קשר לנושא..

מעצבן אותי הצביעות של הרבנים (בלי הכללה) שלכל אחד הם מתייחסים בתור צדיק, כל ערס ששם כיפה ואחרי זה הולך לעשן נרגילה נחשב לצדיק.

אני פשוט לא יודע איך להסביר תסיטואציה הדפוקה הזאת אבל זה שם....

עריכה:

אתה פותח נושא ולא רוצה שיגיבו לך?

אז למה פתחת הרי מטרת הדיון היא להחליף מידע אפילו אם זה בויכוח.

[/quote

אין איסור בדת לעשן נרגליה או כל דבר אחר יש איסור לפגוע בגופך אבל אז גם אדם דתי לא היה אוכל סטייק עתיר כולסטרול , ואני רואה בדת יותר כשיקום לאותם ערסים

פורסם

מנהלים - אולי לנעול? הרי לא תיצא שום תועלת מהדיון הזה ,אנחנו נמשיך לריב במשך 10-20 עמודים עד שלפותח האשכול ימאס והוא יבקש שינעלו/ימחקו..

ועכשיו בנוגע לסרטון אני מסכים עם DEDDY זה הכול זיוני שכל, מחר אני אגיד לך שבחלום שלי משה דיבר אלי ואמר לי לעשות LSD ולזיין יום ולילה וככה אני אגיע לגן עדן - אתה הולך להאמין לזה? לא. ואם אני אהיה במצב אחר (לא שינה אלא למשל בטריפ) אתה תאמין לזה? לא. אז למה שפה נאמין?

לגבי זה שהיהדות היא הדת הראשונה: " Hinduism is the world's oldest extant religion " מתוך ויקי (בתירגום: הינדואיסם היא הדת העתיקה ביותר בעולם). מה שאומר שהיהדות באה אחרי ההינדואיסם אז בוא תגיד שכולם צריכים להאמין בזה כי זה היה לפני.

ומה עם עדויות של אנשים שםהם דיברו אל אלוהים / רוחות? ומה עם תמונות שמראות דברים מוזרים (אנרגיות / רוחות)? אתה הולך להאמין להם בלי שום ביסוס?? [ פה האמת שאני קצת סותר את עצמי כי אני כן מאמין - או לפחות האמנתי - שכן אפשר "לתפוס" אנרגיות בעזרת מצלמה ,וראיתי מספיק תמונות כאלה אבל לי ניתן ביסוס והדרך לבדוק אז בדקתי והאמנתי.] לעומת זאת פה יש לך עדות של בן אדם אחד שהיה במצב שלא מוכר לנו, שאף אחד לא יכול לחוות , ואתה ישר רץ ומאמין לו.

ולגבי זה שאתה קורא פה לאנשים "ילדים בגיל העשרה" אני מבקש ממך מאוד יפה לקחת את זה בחזרה ולסתום את הפה שלך! ולמה? אני אסביר לך , אני אישית עוד מעט 17 , אז כן אני "בגיל העשרה" אבל אני מצטער להגיד לך שלצערך אני מבין ברוחניות (הלואה זה הקשר לדת) יותר ממך. אם אתה הולך להגיד לי עכשיו שרוחניות לא קשורה לדת אז אני כבר מסביר לך:

למה לך הדת? סתם בשביל מסגרת שכביכול קובעת לך מה לעשות ומה לא? או כדי להתקדם לקראת האלוהים?: אם בחרת באפשרות הראשונה - אתה בור ובוא נסגור את הדיון הזה כי לריב עם מישהו שלא מבין על מה הוא רב זה יותר מאדיוטי. לעומת זאת אם בחרת באפשרות השניה - יש על מה לדבר. אני לא רוצה להתחיל לחפור לגבי רוחניות עכשיו אבל בוא נסכם את זה בכך שאתה כביכול (בגוף הפיזי שלך) לא הולך לעלות לשום מקום (לא לגן עדן ולא לגהנום) - ואתה פשוט חייב להסכים איתי פה, ולכן אם אתה מאמין שיש משהו מעבר לחיים האלה אתה חייב להאמין שיש לכול בן אדם רוח (לא GHOST אלא SPIRIT / SOUL ). הדת שאמורה לקרב אותך לאלוהים לא באמת יכולה לקרב אותך פיזית (מובן) ולכן אתה מבין כי היא אמורה לקרב אותך רוחנית. רוחניות גם קשורה לרוח ולכן אפשר להגיד כי הדת מנסה לקרב אותך לאלוהים בדרכים רוחניות , אבל בזמנים של היום היא לא (לפחות לדעתי) מכיוון שפועולות פיזיות בהחלט יכולות לשנות טיפה את גורלך (עיין קארמה) אבל החיבור (AKA יוגה למי שלא יודע ) צריך להגיע מעצמך בדרכים רוחניות ואם כול מה שאתה עושה בדת זה ללכת לכנסיה ביום ראשון או לשמור שבת -> תהנה אתה נמצא במסגרת שבה אתה לא מבין למה אתה עושה כול דבר , אתה לא יכול לבדוק את זה ואתה עולה אולי במדרגה אחת.

אני אישית רוצה שהפטרון יגיב פה ואז אולי יצא דיון מעניין אלא אם כן כול השאר מתכננים לריב איתו על: "יש אלוהים או אין" ועל "איזה דת יותר טובה"

פורסם

^^^ זה לא בדיוק נכון - החידוש של משה בן עמרם ( רבנו ) היא הדת המונו תאיסטית , אבל גם זה לא בדיוק נכון ( האל המונותאיסתי היה קיים בדתות לפני כן - אתון / רע המיצרי ) החידוש של משה היה ,,,,, שאלוהים הוא מעל הטבע , הוא לא כפוף לחוקים הטיבעיים הוא דבר שמעבר .

למשל האלים היוונים וכו ' היו אוכלים ושותים , מולידים וכו ' .

האלוהים של משה שהוא מיחס אותו לאברהם הוא מעל לטבע ואינו כפוף לחוקים של בן אדם ואי לכך אינו מובן או יכול להיות מובן. ( דבר המנוצל עד לזרה ע"י כל אותם שרלטנים העוטים גלימות וחובשי גלגלי ווספה למינה הלוכדים פתאים תמימים ריקים ופוחזים ומנצלים את חוסר הבנתם לצורך פולחן אישי ורווח חומרי .)

פורסם

מזה כל התגובות הפגרות האלו סטייל "לא מתאים לך אז אל תגיב"

הפורום שייך לך? איזה מן גישה חוצפנית זאת?

אתה בא לפה עם השטיפת מוח שלך ועוד מעז לומר לאנשים שיש להם שכל בראש שלא יגיבו?

עשה טובה לעצמך ולכולם,

תחסוך את כל הנסיונות שלך "להחזיר אנשים בתשובה". זה רק יוביל לבאלגן.

:xyxthumbs: :xyxthumbs:

בגלל אנשים כמו פותח הדיון כל המלחמות!!!!

חאלס עם הדת!!

פותח הדיון אפילו לא מגיב

עזבו אותו

פורסם

תודה רבה לפותח הדיון!!

בזכות הסרט שלו הוארה נשמתי והבנתי סוף סוף שיש בורא לעולם והוא יחיד ומיוחד

חזרתי בתשובה מלאה והשארתיי את חיי החטא מאחורי

סתם נראה לכם?

סרט אידיוט של קבוצת אנשים אידיוטים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים