פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים http://sodot.tv/Site/ProDetile.asp?id=861&CategoryID=1&SubID=4&PageView=1#playerסרט חותם האמת על אדם שחזר מהעולם הבא ומספר את הסיפור האישי שלושימו לב טוב טובאני לא בא לפתוח פה דיון על אם אתם מאמינים או לאמי שרוצה שיראה והשם יזכה אותומי שלא אנא ממכם לא להגיב באמת נשמותאני לא רוצה לפתוח פה וויכוח כי זה לא המקום המתאיםתודה רבהושהשם יזכה אותכם
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים אנא התעלם מן הבור העונה לכינוי - סקיפי, זהו אדם שפל ולא מאמין שלא יזכה גם ממילא למנוחת עולמים. תודה רבה ששיתפת אותנו בסירטון זה!
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים שהמוח בסכנה הוא מפריש הורמונים שגורמים לאופוריה זה מה שקרה לו "הייתי בשדה". "אור בקצה המנהרה".. כשאדם מת מוות קליני הראייה מתקצרת ומתמקדת בנקודה קטנה הנקודה הזאתי נראית כמו אור בקצה של מנהרה כל שאר הסיפור זה תופעות לוואי של אופוריה שגורמת לדמיון להשתגע בקיצור מה שהוא עבר היה אירוע אמיתי לגמריי ודימיוני לגמריי. הכי הצחיק אותי "ואז התמלא כל העולם כולו באור איןסוף ונכנס חכם יוסף חיים" חחחחחחחח :lol: קרדיט למורה שלי לביולוגיה - דודה שלי
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים מחבר חוששני שדיברתי על תגובות מהסוג שהבאתם לעילאנא ממכם תחסכו ובקשר למורה שלך לביולוגיהישנם המון דעותתחסוך לעצמך את המבוכהשמעתי דעות מקצועיות ממורתך לביולוגיהאה כןואני לא פותח את זה לדיוןפשוט אני מבקש ממך מעומקא דליבאאל תגיב
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים שמעתי דעות מקצועיות ממורתך לביולוגיההוא לא המורה שלי אבל היא מורה לביולוגיה באורט והיא דודה שלידעות מרבנים או ממומחים למקרי מוות?
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים מחבר רבנים בשבילך הם מקצוענים בעניין? מבחינת האמונה הם אכן מומחיםמבחינת הסמכה לאנשים כמוךהם לא יותר מחרטטניםאז כן מאנשים מקצועייםלא למקרי מוות בפרטאבל כן ממקצועיםואם אתה גם רוצה לדעתמבית חולים בילינסון
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים שמע בנאדם, אני לא מבין למה ציפית...אפשר להבין לבן שרוב הקהילה פה היא חילונית ושלא תקח ברצינות את הסירטון שלך, ואלה שנגיד כן היו מתעניינים בסירטון, מה אתה מצפה שיגידו "אוו מעניין", "אוו מגניב", "אוו מרתק" ? אי אפשר לפתוח נושא בהקשר שבו אתה פתחת ולקוות שלא יגלוש לדיון מעמיק בענייני אמונה ואפילו לויכוח...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.