עבור לתוכן

מסך DELL 2407 WFP גרסה חדשה HC -למשהו יש נסיון?

Featured Replies

פורסם

שלום,

ניסיתי לרכוש את הדגם הקודם בגרסה A04 ולצערי הזמנתי והגיע בגרסה A00 ולכן לא לקחתי אותו. לשני היבואנים אין יותר במלאי את המסך במלאי, אבל הבנתי מפנדה שיש להם את הגרסה החדשה שנקראת HC.

יש למשהו נסיון איתה? נצאתי רק review אחד ברשת http://www.behardware.com/articles/686-1/review-of-the-dell-2407wfp-hc.html והדעות שם קצת חלוקות לגבי האם הוא טוב יותר או פחות, מה אתם אומרים?

פורסם

לי אין אותו ומעולם לא היה לי ניסיון לא איתו ולא עם אחיו הקודם ז"ל..אבל מתגובות שקראתי פה הוא גרוע מהגרסא הקודמת

פורסם

יש לי את המסך הנל (גרסת HC). מסך מדהים ביופיו, מרשים, חד וברור.

קראתי את כל הביקורות על מריחות וכדו' ואין לי מושג במה מדובר. בדקתי גם פיקסלים מתים ולא מצאתי.

מאוד מאוד מומלץ, חווית עבודה שלא מהעולם הזה.

פורסם

היום בדיוק התחדשתי ב2407wfp-hc מפנדה! :xyxthumbs: ;D :smile1:

בקשר לבעית המריחה:

אם משאירים אותו במצב ה"נורמלי" (כמו שמקבלי מהמפעל) אז יש מקומות שרואים מריחה בצבעים מסוימים (בעיקר על רקע ירוק ואפור (אם יש לך את המשחק galactic civilization 2 אז על הרקע של הfog-of-war עם תנועה מהירה אתה יכול לראות מריחה)

אבל אחרי שמעבירים את הצבעים ל86,85,84 עיקר הבעיה נפתרת למרות שאם מתאמצים אז כן רואים אותה

אני לא ראיתי את 2407wfp אז אני לא יכול להשוות אבל בהשוואה למסך לפני 3 שנים (T710 samsung מסך 17") אז יש הבדל אדיר - צבעים חיים יותר, זוויות צפיה אמיתיות (אני בדרך כלל רואה סדרות/סרטים מהמיטה שהיא נמוכה יותר מהשולחן)

הוא ענק! ממש מדהים לראות בו ב720p! (אין לי עוד 1080p)

פורסם
  • מחבר

רכשתי אותו לפני יומיים (מטקטרוניקס) ואני חייב לציין (כפי שציינו כבר למעלה) שהמסך הזה אדיר! לאחר קליברציה בסיסית הוא ממש מדהים. שום פיקסלים מתים. עברתי ממסך CRT 21" של EIZO (גם מסך טוב בזמנו) ואיזה הנאה... מומלץ בחום.

פורסם

רכשתח את המסך הנ"ל לפני שבוע . מסך מדהים כמו שאמרו לפני , צבעים חיים זוויות צפיה

וחווית שימוש אדירה , בקשר למריחות אני משחק ב- pes2008 , call of duty 4 , crysis

אם מתאמצים אפשר למצוא לפעמים מריחות אבל לא משהו שמפריע לחוויה הכללית .

בקשר לפיקסלים מתים היום שמתי לב לאחד כזה בקצה התחתון אבל זה לא מפריע לי .

דרך אב אתה יכול לבדוק את המסך לפני שאתה קונה .

פורסם

ם אני רכשתי את אותו המסך לפני שבועיים ואין שום בעיה

מסך מדהים

מומלץ

פורסם

איך ה24" בסרטים ?? HD/רגיל..

רואים טוב?? והאם בזה יש מריחות או משהו?

פורסם

ב720p רואים מעולה! (פרק של heroes)

ב1080p - תשאל אותי מחר (הסרט הראשון בmatrix, זה רק יאה שהוא יהיה הראשון ב1080p על המסך הזה ;) )

פורסם

ב720p רואים מעולה! (פרק של heroes)

ב1080p - תשאל אותי מחר (הסרט הראשון בmatrix, זה רק יאה שהוא יהיה הראשון ב1080p על המסך הזה ;) )

נו? איך היה ה-1080P?

אני גם מחפש את המסך הזה כרגע.... אולי להביא בזול מארה"ב...

פורסם

אין בעיה של ?GHOSTING

פורסם

גם לדעתי אין בעיות של Ghosting ,

מסך מדהים

פורסם
  • מחבר

יש בעיות אספקה של המסך, אבל יש עדיין מספר יחידות בטרוניקס.

מי שרוצה לנסות את המסך ולראות אותו באיזור המרכז מוזמן לתאם איתי בפרטי.

פורסם

חשבתי לקנות אותו אבל מפחיד אותי הקטע של הghosting אני לא מבין למה לא מוציאים עדכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים