עבור לתוכן

הכשרון המיוחד של נבחרת אנגליה

Featured Replies

פורסם

כנראה הנבחרת הכי לוזרית בכל הזמנים. הטמבלים האלו, בזכותנו, יכלו להיות ביורו. בזכותנו, הם היו צריכים רק תיקו בזכות הניצחון שלנו על רוסיה (אם היינו מסיימים בתיקו הם היו חייבים לנצח את קרואטיה). לקרואטיה אין על מה לשחק, המשחק בוומבלי ו-2-9 במחצית לקרואטיה. אם הייתי אנגלי הייתי רץ לחדר וממרר בבכי. יש להם עוד מחצית, אבל הם בלי ווין רוני ומייקל אואן, ההגנה שלהם הוכיחה את חולשתה וקרואטיה זאת נבחרת חזקה מאוד, דרג שני מעל 10הנבחרות הגדולות בעולם ויהיה להם מאוד קשה גם אם הם ירצו. הימור שלי - 15% שאנגליה עולה. ייגמר 3-1 לקרואטיה.

פורסם

הם שוברים היום שיא חדש של לוזריות, כרגיל...

פורסם
  • מחבר

כמעט 3-1...

פורסם

2-2, הם לא כאלה כישלון אחרי הכל.

פורסם

עוד שיא נשבר

עד לאן הם יצליחו לרדת?

פורסם
  • מחבר

2-2, הם לא כאלה כישלון אחרי הכל.

זאת הייתה הרמה להנחתה. עד שהם חזרו ל-2-2 :lol:

מעניין אם אנדורה תצליח להשוות מול רוסיה :smile1:

פורסם

דקה 88:

אנגליה 3-2 קרואטיה

אנדורה 1-0 רוסיה

פורסם
  • מחבר

Game over!

יצאנו הכי טוב שיש. אחרי שהאנגלים אמרו שנמכור את המשחק גם ניצחנו בשבילם וגם הם העיפו את עצמם. רוסיה כמעט פישלה גם עם 1-0 עלוב על אנדורה. הידינק, לאחר שעשה נס והגיע עם דרום קוריאה למקום השלישי במונדיאל ועם אוסטרליה לשמינית הגמר מוכיח שהוא למד מאברם ואימץ את מדיניות התחת והצליח להעיף את אנגליה. חבל שאנגליה לא עלתה, היורו לא מעניין בלי נבחרות ברמה של אנגליה, איטליה, גרמניה וכו' וכל אחת שלא מגיעה ליורו פוגעת בעניין של הטורניר.

פורסם

http://sports.walla.co.il/?w=/157/1198397

לפי זה אנחנו גם בדרג ב' ;)

Guy King

האנגלים לוזרים והיו צריכים להבטיח את המקום שלהם ממזמן. לחשוב שאם לא ה-1-0 המסכן ההוא בזגרב היום היינו ביורו =[

פורסם

Game over!

יצאנו הכי טוב שיש. אחרי שהאנגלים אמרו שנמכור את המשחק גם ניצחנו בשבילם וגם הם העיפו את עצמם. רוסיה כמעט פישלה גם עם 1-0 עלוב על אנדורה. הידינק, לאחר שעשה נס והגיע עם דרום קוריאה למקום השלישי במונדיאל ועם אוסטרליה לשמינית הגמר מוכיח שהוא למד מאברם ואימץ את מדיניות התחת והצליח להעיף את אנגליה. חבל שאנגליה לא עלתה, היורו לא מעניין בלי נבחרות ברמה של אנגליה, איטליה, גרמניה וכו' וכל אחת שלא מגיעה ליורו פוגעת בעניין של הטורניר.

כן, היורו לא מעניין בלי נבחרת ברמה של אנגליה. באמת חסר נבחרת שתהיה בשר תותחים לשאר הנבחרות.

פורסם
  • מחבר

או הגנה קצת יותר טובה בארץ והיינו מסיימים ב-3-3.

בגלל שספרד ניצחה את צפון אירלנד לפי וואלה אנחנו בדרג 2!

ואם אנחנו בדרג שני זה אומר נבחרת אחת בלתי עבירה (חוץ מאוקריאנה! ואנגליה :silly:) וסיכוי מעולה להגיע להצלבה!

http://www.fifa.com/worldfootball/ranking/lastranking/gender=m/fullranking.html#confederation=27275&rank=152

רק שלא נקבל בדרג 3 את נוורבגיה, סרביה, אירלנד או צפון אירלנד, נגדם יהיה קשה במיוחד. מקדוניה בדרג 3, מתאים לי לקבל אותם שוב. גם בלגיה זאת הגרלה טובה, הם התדרדרו קשות בשנים האחרונות: http://www.fifa.com/associations/association=bel/ranking/gender=m/index.html.

פורסם

בשירות המלכה :kopfpatsch:

פורסם

rusia ole! :yelclap:

אגב אין מצב שאנו בדרג השני אלא השלישי אך גם זה טוב.

כל הכבוד לקוראטיה ,אחרי 2:2 לא האמנתי כבר.מסתבר שלא רק אנחנו יכולים להיות ספורטיבים.מעניין אם עכשיו בקוראטיה יעשו בעיות אם המרסדסים של פדון.

פורסם
  • מחבר

למה אין מצב, בשני הקמפיינים האחרונים הוצאנו תוצאות מעולות, ב-21 משחקים ניצחנו 10 משחקים, 8 תיקו ו-3 הפסדים. וזה ב-12 מפגשים מול קבוצות עדיפות מאיתנו בדירוג (צרפת, אנגליה, קרואטיה, אירלנד, רוסיה ושוויץ), אז על הנייר זה מרשים. וזה סביר שנעבור בדירוג קבוצות כמו פולין או צפון אירלנד - הן בערך ברמה שלנו רק שלנו יש את התחת של גרנט והחמסה של קשטן (כי לפי היכולת אנחנו אמורים להיות בדרג ד').

פורסם

הגיע הזמן לשאול כמה שאלות שמזמן כבר רציתי לשאול.

1. מהי שיטת ה"דרגות" הזו? התחלתי לשמוע עליה רק לא מזמן, זה משהו יחסית חדש? איך זה עובד?

2. שמישהו יסביר לי אחת ולתמיד מה הקטע עם "התחת של אברהם"... :x

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים