פורסם 2007 בנובמבר 2118 שנים שמעתי כל מיני דרכים מגוונות ומוזרות לאכול את הקרמבו, איך אתם אוכלים את שלכם? אני לא נוגע בקרמבו, קודם עם השיניים מפריד את העוגיה ואוכל אותה, שואב את כל הקצף ואוכל את השוקולד
פורסם 2007 בנובמבר 2118 שנים אחד הטרמפים ההזויים שהיו לי היה כשהנהג דיבר עם איזה אחת בדיבורית והם התווכחו על זה והשיחה הפכה להיות שיחה ארוטית...היא אמרו לו משו בסגנון "אני אוכלת קודם את העוגיה ואז אתה יודע מה אני יעשה לך עם הקצפת"אני וחבר שלי ישבנו מאחורה ולא הפסקנו לצחוק
פורסם 2007 בנובמבר 2118 שנים אחד הטרמפים ההזויים שהיו לי היה כשהנהג דיבר עם איזה אחת בדיבורית והם התווכחו על זה והשיחה הפכה להיות שיחה ארוטית... היא אמרו לו משו בסגנון "אני אוכלת קודם את העוגיה ואז אתה יודע מה אני יעשה לך עם הקצפת" אני וחבר שלי ישבנו מאחורה ולא הפסקנו לצחוק :lol: :lol: וואלה רעיון איך להתחיל שיחה אירוטית. אני אוכל את הקרמבו מלמעלה, משאיר קצת קרם מעל העוגיה ואוכל את העוגיה עם קצת הקרם שנשאר.
פורסם 2007 בנובמבר 2118 שנים לא אכלתי קרמבו כבר איזה 5 שנים. אני לוקח כמה ביסים מלעלה, מסיים את כל הקצפת\קרם ואז את העוגייה. כמו שמישהו אמר כאן: "לא צריך שטויות".
פורסם 2007 בנובמבר 2118 שנים ביעקרון אני לא אוכל דברים כאלה אבל כשאני אוכל אז אני מפריד את העוגיה מהקרם ומתחיל עם העוגיה,ככה אני משאיר לסוף את הכי טעים 8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.