עבור לתוכן

TMS VS SKYPC

Featured Replies

פורסם

כנסו לאתר שלהם : http://www.skypc.co.il/

כנסו לאתר של טיאמאס : http://tms.co.il/

המלאי בסקאיפיסי קטן וגם ככל שעובר הזמן המלאי אצלם הולך וקטן, אין כל מיני מוצרים שבהרבה מקומות ממליצים עליהם, הפעם הגיע תורם של כל מארזי חברת NZXT.

יותר חשוב להם הכסף של הלקוח מאשר הלקוח, ברור שהחנות אמינה והשירות אחריות שלהם עדיין אמין וטוב אבל החנות עם מלאי קטן יחסית (הכל יחסי) ומחירים יקרים יותר ברוב המוצרים.

לעומת זאת TMS מלאי הרבה יותר גדול של מוצרים,אני כמעט בטוח שיש להם הכל במלאי או שאם תזמינו הם לא יגידו לכם אין תזמינו משו אחר, נותנים אוברקלוק והאחריות שלכם נשארת במקרה שאתם באים עם מפרט מהפורומים.

יש להם את כל המוצרים שמדברים עליהם וממליצים עליהם, המוצר אולי הכי מבוקש כיום שזה 8800GT יש להם מספר חברות, מארזים מבוקשים כמו : אפולו, CM690 יש להם אבל אם תשימו לב שיש להם עוד המון מארזים שאנשים מציעים פשוט שני אלה הכי מומלצים בתקציבים נורמלים ולא קטנים מדי, יש להם יותר סוגים של קירורים למעבדים ויותר סוגי מאוררים.

אם אני לא טועה יש להם את כל המוצרים של סקאי ואף יותר מוצרים מהם, חלק מהמוצרים יותר יקרים מסקאי וחלק יותר זולים.

לסיכום :

אולי חלק מהמוצרים בTMS יותר יקרים מסקאי אבל בסקאי הזמנה בUPS עולה 50 ש"ח מול 48 ש"ח שעולה הזמנה רק אם המחשב עד 5000 ש"ח אם המחשב עולה מעל 5000 אז ההרכבה והבדיקות עולים 5 ש"ח, בסקאי הרכבה עולה 79 ש"ח אבל בTMS 42 ש"ח אם קנית מחשב מ2000-3000 ש"ח ואם קנית מחשב מעל 3000 ש"ח תקבל הרכבה ובדיקות ב5 שקלים! אז מי שקונה מחשב בתקציב נורמלי יעלה לו או 53 ש"ח או 10 ש"ח בשביל הרכבה והזמנה עד הבית בכל הארץ.

במידה ויש אפשרות להזמין מחשב דרך הסניף שלהם בת"א, אני מגיע למסקנה שיותר משתלם לקנות מהם.

יש פה המון מה להתדיין אחרי החפירה הזאת שלי אז קדימה (:

פורסם

אתה בטוח שזו לא פרסומת. קנית שם משהו ואתה רוצה לחוות את דעתך על השירות או החנות, או שאתה סתם מברבר מילים ומצפה להיתבע על ידיהם?

פורסם
  • מחבר

אני כבר חודש עוקב אחרי סקאיפיסי ושבוע עוקב אחרי TMS אני צרכן ואני מביע דעה שלי במטרה שיהיה פה דיון ליגיטימי.

זאת מדינה דמוקרטית ואני מביע דעה!

לפני שבוע או שבועיים נעלם אפולו והיום כל NZXT, גם בסקאי אין מוצרים שממליצים עליהם לקניה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים