פורסם 2007 בנובמבר 2017 שנים שלום לכם פירסתי בו לפני איזה שבועיים ת'ראד על הטמפרטורות במחשב שלי. ועכשיו גילית שהם גבוהות מהרגיל. האם הטמפרטורות האלה מסוכנות למחשב? ואם אפשר שתתנו לי תוכנה להגביר את המהירות של המעבד! אני יודע שיש את ספיד פאן אבל היא לא עובדת לי על הוויסטה. אם מישהו יוכל להביא לי תוכנה אחרת זה יהיה מעולה! הטמפרטורות מופיעות בתמונה תודה רבה לכם אריאל [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בנובמבר 2017 שנים הטמפ' של המעבד, לא גבוהה. (אתה יכול להיות רגוע.)BTW - איך הנושא קשור ל"מפרטי מחשב"?
פורסם 2007 בנובמבר 2017 שנים מחבר אהה אופס טעות בפורוםבבקשה להעביר לפורום המתאים.אבל שהיה לי XP הטמפרטורה הייתה 30 מעלות ומהירות מאוורר הייתה 2500למה המהירות של המאוורר ירדה?איך אני יכול להחזיר את זה ל2500?תודה אריאל
פורסם 2007 בנובמבר 2017 שנים תיבדוק בביוס שלך. (אמורה להיות אפשרות, לשים את המאוורר על מקסימום המהירות שלו.)
פורסם 2007 בנובמבר 2017 שנים מחבר אתה יכול להגיד לי איך עושים את זה בביוס שלי?ואיך גם מעלים את המהירות של המאוורר של הלוח אם?דגם הלוח מופיע במפרט בצדתודה אריאל[br]פורסם בתאריך: 20.11.2007 בשעה 22:01:39תודה לך הצלחתי לעלות את המהירות של המאוורר של הלוח והמעבד.הטמפרטורה של המעבד ירדה ב7 מעלותושל הלוח אם ב10 מעלות.תודה לך על העזרה.אפשר לנעול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.