עבור לתוכן

דחוווף עזרה על מסך תקוע במכס

Featured Replies

פורסם

קניתי דרך חבר מסך של אפל 23" על סמך המון דיבורים של אנשים שאין מכס על מסכים... החבר נחת בארץ עם המסך ובמכס אמרו לו שהוא צריך לשלם עליו איזה 1,100 שקל מכס ובנוסף קנס של 1,100 שקל על זה שהוא לא הצהיר עליו.

יכול להיות שיש מכס על מוצרי מחשב ועל הפריט הספציפי הזה? אני לא מתכוון לשלם עכשיו יותר מ2,000 שקל מכס, מה אני יכול לעשות איתם?? תודה

פורסם

אין מכס אבל יש מעמ (15.5%) ובנוסף תלוי בחיבורים של המסך יכול להיות עליו מס קניה (אינני יודע את השיעור)

פורסם

יש מע"מ בסך 15.5% + 15.5% על זה שמסך נתפס במסלול ירוק ולא הוצהר עליו במסלול אדום.

לדעתי אין יותר מדיי מה לעשות :(

מה המחיר ששולם עבור המסך ?

פורסם

תגיד שלא ידעת שצריך מכ סמה זה השטיות האלו אף אחד לא אמר לי וכאלו,

ככה תצא רק עם המע"מ.

פורסם

^^^^^^^^^^

;D

אתה חושב שעשו אותם באצבע ?

כולם מספרים לאנשי המכס את אותם הסיפורים וזה לא ממש מזיז להם.

פורסם

לא יעזור לכם

לפני שעושים רכישה כזו גדולה מחו"ל, בודקים הכל מא' ועד ת', למכס לא צריך להיות איכפת ש "לא ידעתם" (וזה גם לא עובד)

חבילות קטנות אפשר להעביר במכס עם קצת תחמון פה ושם

חבילות של מסכי 23"?

עדיף לא להסתבך עם שטויות, להצהיר, וזהו.

פורסם
  • מחבר

המסך עלה 900$ וכשהחבר שהגיע איתו לארץ נחת בשדה תעופה ונתפס איתו במסלול הירוק אמרו לו שהמע"מ על המסך זה 520 שקל ועוד 520 שקל מכס שזה מה שאני מנסה להבין אם יש מכס על המסך הזה.. ובנוסף קנס על זה שהוא לא הצהיר של 1040 שקל. יכול להיות שמה שכולם אומרים שאין מכס על מוצרי מחשב זה בכלל לא וזאת הייתה טעות לקנות על סמך השמועה הזאת?!

פורסם

יש מכס על כל ציוד מיחשוב על סך 15.5% (מע"מ).

במכס חישבו הכל נכון, לא נראה לי שיש הרבה מה לעשות במקרה שלך חוץ מלשלם.

אגב, אתה תשלם גם עבור האחסון של המסך ותכין מזומנים בשביל זה (סדר גודל של 10-20 ש"ח ליום).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים