עבור לתוכן

תמונה של קקטוס שצילמתי..מישהו יכול לזהות אם זה סאן פדרו או לא?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

חח לא ערס ולא כלום

פשוט זה כיף להתבטא בשפת רחוב באינטרנט..."כוס אחתאק" וכו'

פורסם

Echinopsis pachanoi is used to treat nervous conditions, cardiac disease, high blood pressure,[3] and it has unique antimicrobial properties.

As mentioned earlier, Echinopsis pachanoi contains hordenine and ". . .it has been shown that hordenine, N, N-Dimethyl-hydroxyphenylethylamine, exhibits an inhibitory action against at least 18 strains of penicillin resistant Staphylococcus bacteria."[4]

^^^ = סמים

וגם "מחסל" בקטריה שחסינה לפחות מ 18 סוגי פניצילין

פורסם
  • מחבר

הזיות אחי :) :) :)

בגלל זה אני רוצה לדעת אם זה פאקינג סאן דפרו או לא??!?!

ומישהו מכיר משתלות שמוכרות פיוטה? (פי 10 עדיף על הסאן פדרו :xyxthumbs:)

פורסם

אל תיקח

ואל תיקח

זה לא טריפים לילדים - זו מחויבות

בסיגנון שלך זה מקסימום יגרום לכאבי בטן ו / או ראש

וחוץ מיזה זה מאוד מר גורם להקאות וצריך כמות גדולה כדי שתרגיש משהוא

פורסם
  • מחבר

זה לא טריפים לילדים - זו מחויבות

בסיגנון שלך זה מקסימום יגרום לכאבי בטן ו / או ראש

אתה יכול להסביר לי את שתי המשפטים האלה בבקשה?

מה ילדים מחויובות?

ומה זה "בסגנון שלך" ?!

פורסם

talel אני לא חושב שהפורום הזה מתאים לשאלות שלך, אני מאמין שהמקום שאתה צריך לחפש מידע נמצא בפורום שלwww.joint.co.il.

פורסם

חח כה כפרה

גם אתה מחולון?

כן גבר ;)

פורסם

תגיד , מה אתה מטומטם ?

אתה יודע מה זה יכול להולל ? (אני לא נגד סמים, ולא בעד סמים שיהיה ברור)

אולי ראית את הסדרה "על סם" עם אושרת קוטלר? (לא, לא אגודת "אל סם" עם הפרסומות ההזויות שלהם)

כל האמת על הסמים על הטוב והרע מבלי שקרים ומיניפולציות של מחקרים ממשלתיים דפוקים

בקיצור , באחד הפרקים, אם אני זוכר נכון, (לא זוכר בידיוק איזה, אולי של על הLSD), איזה אחד שם מסביר שהוא נסה לדרום אפריקה/אמריקה וניסה את הקקטוס הזה

אני לא יודע אם זה בטוח סאן פדרו או לא, אבל אני ממליץ לך שתראה את הסדרה באתר של יס, סדרה מעולה, כל פרק ופרק על סם אחר, תראה מההתחלה עד הסוף ותסיק מסקנות לבד ותבין שזה לא הכל חרטות כמו שכולם חושבים

http://yes.walla.co.il/?w=2/7851

סדרה פשוט ריאלסטית לחלוטין, בלי שקרים ממוצאים, הכל על אמת עם מתנסים בזמן אמת , בדיקות, מבחנים, הכל

סדרה חזקה מאוד, חבל שנגמרה (טוב, נו, כמה אופציות י כולות לסמים כבר..... ? :smile1: קאנביס(גראס/חשיש), קוקאין, אקסזי, LSD. אלה העיקריים.

ממליץ על כל הפרקים תראה מההתחלה עד הסוף כולל שתי הפרקים האחרונים (כשלון האכיפה וכשלון ההסברה)

פורסם
  • מחבר

תגיד , מה אתה מטומטם ?

אתה יודע מה זה יכול להולל ? (אני לא נגד סמים, ולא בעד סמים שיהיה ברור)

אולי ראית את הסדרה "על סם" עם אושרת קוטלר? (לא, לא אגודת "אל סם" עם הפרסומות ההזויות שלהם)

כל האמת על הסמים על הטוב והרע מבלי שקרים ומיניפולציות של מחקרים ממשלתיים דפוקים

בקיצור , באחד הפרקים, אם אני זוכר נכון, (לא זוכר בידיוק איזה, אולי של על הLSD), איזה אחד שם מסביר שהוא נסה לדרום אפריקה/אמריקה וניסה את הקקטוס הזה

אני לא יודע אם זה בטוח סאן פדרו או לא, אבל אני ממליץ לך שתראה את הסדרה באתר של יס, סדרה מעולה, כל פרק ופרק על סם אחר, תראה מההתחלה עד הסוף ותסיק מסקנות לבד ותבין שזה לא הכל חרטות כמו שכולם חושבים

http://yes.walla.co.il/?w=2/7851

סדרה פשוט ריאלסטית לחלוטין, בלי שקרים ממוצאים, הכל על אמת עם מתנסים בזמן אמת , בדיקות, מבחנים, הכל

סדרה חזקה מאוד, חבל שנגמרה (טוב, נו, כמה אופציות י כולות לסמים כבר..... ? :smile1: קאנביס(גראס/חשיש), קוקאין, אקסזי, LSD. אלה העיקריים.

ממליץ על כל הפרקים תראה מההתחלה עד הסוף כולל שתי הפרקים האחרונים (כשלון האכיפה וכשלון ההסברה)

חח אח שלי ראיתי את כל הפרקים לפני שהם יצאו אפילו ביס (באתר של עלה ירוק)

היקצר הקקטוס הזה הוא הכלל אבל בכלל לא מתקרב ל-LSD והוא גם לא הקקטוס שהיה באותו פרק

תאמין לי שאני יודע מה אני עושה וכבר נסיתי משו דומה לזה..

פורסם

מה אתה אומר...

טוב אז שיהיה לך בהצלחה

אשמח אם תרענן את זכרוני, אם זה לא היה אותו קקטוס(סאן פדרו) ששודר באותו פרק(LSD נראה לי), אז מה כן הוא היה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים