פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים הייתי קילומטרים ספורים מים המלח (מקור הרעידה) ולא הרגשתי כלום , איזו אכזבה , אבל פינו אותנו מהבניינים החוצה אז היה נחמד : )
פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים אמ..לא .. ויכול להיות שאם הרגשתי חשבתי שזה הבאס..כי שמעתי מוזיקה..(אני גר ברמת גן..)אוףףףףףף איזה חרא בחיים לא הרגשתי רעידת אדמה סעמק ..הלוואי יום אחד תהיה רעידת אדמה 10 בסולם ריכטר..בשטח פתוח שהרעידה לא תגיע לערים אחרות כדי לא להרוס בתים וזה..ושלא יהיה בשטח הזה עצים או חיות..רק כמה אנשים כולל אני .. וואוי מגניב רצח..אי אפשר למות מקסימום ליפול כי זה שטח פתוח..
פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים בזמן האחרון אני מרגיש רעידות אדמה בלי קשר אז אני פשוט מתעלם אם אני מרגיש משהו...לזה שלמעלה-זה לא יקרה בחיים (ואתה גם לא רוצה שיקרה)
פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים מחבר הוא גר בנשר ובגלל זה הוא הרגיש את זה. הוא פשוט יושב על שבר יגור...ההערה שלך גרמה לי לבדוק מה זה "שבר יגור" ועכשיו אני מתחרט על זה :-X
פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים ההערה שלך גרמה לי לבדוק מה זה "שבר יגור" ועכשיו אני מתחרט על זה :-Xמה זה?
פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים אני גר בעפולה ולא הרגשתי כלום, חבר שגר לידי אמר שכן הרגיש. כנראה בגלל המוזיקה.
פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים אמ..לא .. ויכול להיות שאם הרגשתי חשבתי שזה הבאס..כי שמעתי מוזיקה..(אני גר ברמת גן..)אוףףףףףף איזה חרא בחיים לא הרגשתי רעידת אדמה סעמק ..הלוואי יום אחד תהיה רעידת אדמה 10 בסולם ריכטר..בשטח פתוח שהרעידה לא תגיע לערים אחרות כדי לא להרוס בתים וזה..ושלא יהיה בשטח הזה עצים או חיות..רק כמה אנשים כולל אני .. וואוי מגניב רצח..אי אפשר למות מקסימום ליפול כי זה שטח פתוח..חתיכת ויברציה הא ?
פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים זו הייתה אחת רעידות האדמה הכי מעפנות שהרגשתי. היו בערך שנייה וחצי של זעזוע מאוד חלש... רוב האנשים כאן (בחברה שלי בהרצליה) לא הרגישו כלום. אני גם גר בהרצליה ומלא אנשים אמרו גם כן שלא הרגישו כלום אבל מצד שני זה הגיע לתל אביב אז מוזר שלא הרגשנו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.