עבור לתוכן

חשבתי על רעיון לניווט סלולרי בחינם. כנסו ותבינו.

Featured Replies

פורסם

אז בוא אני אסביר את עצמי

אתה רוצה להוריד את המידע מהמפות של גוגל? הדבר היחיד שתצליח להוריד זה צילומי מסך (JPG) או קבצי גוגל (לא זוכר את הפורמט)

אתה לא תוכל להפוך את זה לתוכנה, כי קודם אתה צריך לבנות תוכנה, ואז אתה צריך להפוך את כל מה שהורדת (שהצילומים בגוגל בכלל על הפנים בישראל, מה זה יעזור לך?) לתוכנת ניווט זה כמו להפוך תמונה למשחק מחשב

הדרך היחידה שבה אתה יכול לעשות את זה זה כמו שFREE MAP עושים, ואת זה נדמה לי כבר עשו (FREE MAP)

• תגובות 33
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני יודע. אבל כבר קיימות תוכנות.

חבר, שמע, זה מה שאני שואל... האם קיימת תוכנה או אופציה להשתמש בתוכנה מסויימת עם מפות ברזוליציה גבוהה(לא חייב גוגל)?

תודה. :yelclap:

פורסם

אתה עדיין לא מבין שלמפה כמפה אין שום ערך? הרזולוציה לא משנה, אתה לא מנתח את המפה ואתה לא מנווט לפיה.

מבחינת התוכנה המפה שאתה רואה תיהיה תמונה של בארני, כל עוד הmeta data קיים היא תדע לנווט, כל מה שאתה צריך מהתוכנה זה להגיד לך לאן ללכת.

סע ישר, פנה שמאלה, סע ישר בלה בלה בלה...

פורסם
  • מחבר

זה אתה שלא מבין. אני הבנתי מההתחלה!

שוב, יש למישהו רעיון או תוכנה טובה שהוא מכיר לכייול מפות וכו'.

פורסם

חחחחחחחחח אז אתה רוצה לכייל מפות של כל הארץ?

בהצלחה עם זה.

לא קיימת כזאת תוכנה, אתה צריך לעשות את זה בעצמך

וגם מה אתה לא קולט? אין לך אפילו מקום שתוכל לכייל, ראית פעם את ישראל בגוגל? בקושי רואים משהו? איך לכל הרוחות תייכל רחובות חד צדדים?

בקיצור, תשלים עם העובדה שמה שאמרת לא הגיוני

פורסם

זה אתה שלא מבין. אני הבנתי מההתחלה!

שוב, יש למישהו רעיון או תוכנה טובה שהוא מכיר לכייול מפות וכו'.

אתה בכלל יודע על מה אתה מדבר?

אתה עדיין לא מבין שתוכנת ניווט לא מתייחסת בכלל למפה? זה לא מעניין אותה, היא בכלל לא מודעת לזה שהיא קיימת? או יודעת מה זה מפה?

אין לך בכלל מושג איך העסק עובד...

פורסם
  • מחבר

יש לי מושג.

אם אין לך משהו להוסיף חוץ מביקורת רעה אז אל.

אם למישהו יש פתרון או הצעה טובה לניווט בחינם לטלפונים עם זיכרון דל אני אשמח לדעת.

תודה לעונים.

פורסם

תראה, אתה לא מתייחס למה שאנחנו מנסים להסביר לך, אז אתה מדבר שטויות, ואתה עלול להטעות פה משתמשים.

הבנתי שיש לך 6680 ושום דבר לא עולה עליו, אבל זאת לא בעיה שלנו.

אנחנו מנסים לעזור לך אז תקרא את מה שאמרנו לך.

אתה רוצה מפת ניווט למכשיר "דל זיכרון" תקח freemap, היא לא טובה לך? תמציא אחת משלך, רק חבל שזה בלתי אפשרי בדרך שאתה רוצה

פורסם

יש לי מושג.

אם אין לך משהו להוסיף חוץ מביקורת רעה אז אל.

אם למישהו יש פתרון או הצעה טובה לניווט בחינם לטלפונים עם זיכרון דל אני אשמח לדעת.

תודה לעונים.

אז אולי בוא תאיר לי, מה לכל הרוחות משנה איזה מפה אתה שם? אתה עדיין לא מבין שלמפה אין שום עניין בניווט, לא משנה באיזה רזולוציה היא, כמה צבעים יש לה, ובאיזה אייקונים מסומנים בתי הזונות בת"א...

פורסם

פותח הדיון, לא יותר קל פשוט לשים מפה של ארץ ישראל בתא כפפות ולנווט איתה? זה שווה ערך לרעיון שלך. ככה במקום שהמפה תהיה בתוך הפלאפון[בלי שום יכולת לדעת איפה אתה נמצא ביחס אליה], המפה נמצאת בתא כפפות, שוב, בלי שום דרך לדעת איפה אתה ביחס אליה[אלא אם תחפש בה כמובן].

פורסם
  • מחבר

יש תוכנה שאפשר לכייל אותה לפי צפון דרום וכו'. ואפשר לשים אליה מסלולים ולתכנן מסלולים לא? בקיצור, אני רוצה לשים על תוכנה קיימת (כנראה שאין כזו) מפה ברזולוציה טובה ולתכנן מסלול. אם אין כזו תוכנה אז באסה. אבל אם מישהו מכיר תוכנה שאפשר להלביל עליה מפה ולתכנן עליה מסלול עם נ"צ של GPS אז סבבה.

נ.ב.

לא אמרתי שיש לי 6680 בכלל. אתה לא יודע לקרוא.

אם בא לך שוב לכתוב דברים שלא קשורים כמו שהטלפון שלי לא מעלה שום דבר, תמשיך. זה כיף לשמוע דברים איכותיים.

פורסם

בנאדם .. תבין משו

מפה של GPS נוצרת לפי קורדינטות שקיימות זה סתם טרילירדי נקודות אבל כל נקודה זה יכולהיות מדבר או חלק מכביש

כך שמפה מוגדרת עפי הקורדינאטות ... ולא קורדינאטות לפי מפה ..

בשביל לקחת "מפה ברזולוציה גבוהה" (שכזאת אין לך סיכוי להשיג) ולכייל אותה זה יקח שנים

ואין מצב שתבנה משו כזה לפלאפון .. כי הפלאפון שלך לא יסחוב את זה במיוחד לא תמונה ששוקלת 600 מגה

פורסם

אני לא מבין למה אתה לא מקשיב לדובי,הוא כבר הסביר לך את זה מקודם באופן מדויק..

אי אפשר לנווט בלי מידע שהתוכנה יודעת לקרוא ולהשתמש בו..המפה עצמה היא סתם דרך המחשה ויזואלית בשביל מי שמשתמש בGPS..

והGPS יכול להוביל אותך ליעד גם עם המפה שהכנסת לו הייתה ציור של פיקאסו כל עוד הוא מוזן במידע ששייך למפה אמיתית.

פורסם

יש תוכנה שאפשר לכייל אותה לפי צפון דרום וכו'. ואפשר לשים אליה מסלולים ולתכנן מסלולים לא? בקיצור, אני רוצה לשים על תוכנה קיימת (כנראה שאין כזו) מפה ברזולוציה טובה ולתכנן מסלול. אם אין כזו תוכנה אז באסה. אבל אם מישהו מכיר תוכנה שאפשר להלביל עליה מפה ולתכנן עליה מסלול עם נ"צ של GPS אז סבבה.

נ.ב.

לא אמרתי שיש לי 6680 בכלל. אתה לא יודע לקרוא.

אם בא לך שוב לכתוב דברים שלא קשורים כמו שהטלפון שלי לא מעלה שום דבר, תמשיך. זה כיף לשמוע דברים איכותיים.

אני יודע שזה כיף לשמוע דברים איכותיים, בגלל זה אני מקשיב לך כבר 3 עמודים.

בקיצור שמע, הדבר היחיד שאתה יכול לעשות עם המפות האלו זה להדפיס אותן ולשים אותן בתא כפפות כמו שאמרו, גם אם תמצא אפשרות לכייל, אז אתה תצטרך לכייל בעצמך, התוכנה רק תסמן, ולא נראה לי שאתה מכיר את כל הארץ.

ובנוסף שום תוכנה לא תדע להתמודד עם מה שעשית.

פורסם
  • מחבר

סבבה. תודה.

אין מפות מכויילות כבר איפשהו? הרי יש מלא תוכנות ויש מפות של כל העולם חוץ מישראל. אין מפות איפשהו ??

אני מבין שסלקום ואורנג' רוצות להרוויח עלינו אבל אי אפשר להשיג את המפות באופן חוקי ::) ממקום אחר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים