עבור לתוכן

מישהו יודע מי היבואן של Creative?

Featured Replies

פורסם

אולי מישהו יודע מי היבואן של Creative? פשוט מצאתי באתר שלהם את ה-Creative Inspire 5500Digital,

הם תומכים Dolby Digital ו-Dloby Pro Logic ועולים חצי מה-5700, אז בחישוב מהיר הם עולים בערך 1300ש"ח,

וזו מערכת 5.1, ולדעתי במחיר כזה זו אחלה מערכת, והיא מגיעה גם עם שלט רחוק, הנה תמונה:

mainpic_prod375.jpg

אני רוצה לשאול את היבואן למה אין אותם בארץ, נראה לי שהם אחלה רמקולים. ;)

והנה צילום מסך מאיזו סקירה של הביצועים הכללים של המערכת, היא מקבלת ציונים מאוד גבוהים באתרי חומרה.

פורסם

איסטרוניקס.

פורסם
  • מחבר

יש להם אולי אתר באינטרנט או כתובת אימייל?

והנה כתובת לעמוד האחרון של איזו סקירה שהביאה לרמקולים ציון 10\10,

לדעתי מדובר כאן ברמקולים אם פוטנציאל אדיר.

http://www.theddrzone.com/review.php?id=170&category=&page=5

פורסם

http://www.eastronics.co.il/

בנוגע לרמקולים עצמם, המצב בארץ הוא אכן עגום מאוד ולא רק איסטרוניקס לא מביאים דגמים טובים של רמקולים, וחבל.

פורסם
  • מחבר

שלחתי ליבואן מכתב באימייל ושאלתי למה לא מיבאים אותם לארץ, אמרתי לו שזה פשוט חבל כי הם רמקולים טובים

שיכולים להמכר בכמויות אם יעשו להם פרסום טוב, אמרתי שזה חבל שזה המצב בארץ שמיבאים או רמקולים לשוק הכי

גבוה או רמקולים לשוק הנמוך ואין רמקולים שנותנים תמורה טובה יותר בסכום סביר {כמו הרמקולים שאני מדבר עליהם}

פורסם

תביא מחול

תחסוך הרבה כסף

זה עולה חצי מחיר בחול

וזה פחות מ-200 דולר ככה שאין בעיה במכס

פורסם

אני קניתי inspire 2.1 שבאר"הב כבר בטח עולים איזה 200 ש"ח ובארץ עוד מסתובבים בסביבות ה400 (גנבים)

פורסם
  • מחבר

בזמן הקרוב אני לא נוסע לחו"ל ואני לא מכיר מישהו שנוסע כרגע אז אין לי דרך להביא מחו"ל.

ולפי האתר של המכס על רמקולים יש 18% מע"מ.

פורסם

דינו, לא הכל תלוי בהם. 71% מס על רמקולים זה מה שמונע מהם, בדרך כלל, לייבא את הדגמים ה"שווים".

פורסם
  • מחבר

אבל למה זה צריך למנוע מאיתנו הצרכנים לקנות מוצרים שלפחות נותנים תמורה לכסף,

אני לא רואה סיבה לקנות את ה-Inspire 5300 ב-900ש"ח שבעוד 400ש"ח

אני יוכל לקנות את ה-Inspire 5500 Digital שתומכים ב-AC3 ו-ProLogic ונותנים

ביצועים בכמה רמות יותר.

פורסם

18% מע"מ

לא 18% מכ"ס

סה"כ אחרי כל מה שלוקחים פה בארץ על זה זה מגיע ל-90% תוספת

חבל פשוט לקנות משהו כזה בארץ...

פורסם
  • מחבר

ואיך אני יקנה כזה דבר מחו"ל ויכניס את זה לארץ בלי לעבור במכ"ס?

פורסם

אם הערך הכולל של זה קטן מ200$, תוכל להביא בלי חשש (רק אל תשכח קבלות)- רק אם אתה מביא בעצמך ולא שולח בדואר.

פורסם

אל תהיה בטוח שאיסטרוניקס יענו לך. שלחתי להם פעם מכתב בקשר למעבד ישן שהתקלקל ורציתי לגבות את האחריות לכל החיים (סתם כדי לראות מה יגידו) ועוד היום לא קיבלתי תגובה

פורסם

איסטרוניקס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים