עבור לתוכן

מה ניסגר עם פלונטר? אפשר להזמין משם?

Featured Replies

פורסם

כי האתר פעיל ובטלפון הם לא עונים, מישהו יודע אם אפשר להזמין משם?

פורסם

מה נסגר?

נסגרו

אין יותר פלונטר

אי אפשר להזמין מחברה שנסגרה...

פורסם

שימו לב להודעה המפורסמת באתר:

plonter.jpg

אני לא כל כך מבין, עם הרווחים שמוצגים בהודעה , איך בדיוק הם רוצים שנשקיע (למי שיש כסף) ובכל זאת לשרוד בשוק מכירות המחשבים?

בסה"כ הראתם שאתם בעצמכם לא יכלתם לשרוד , אז איך בדיוק אתם מצפים שמשקיע חיצוני יציל את החברה?

הרי גם הוא ירצה לקבל חזרה את ההשקעה שלו , וכמובן תשואה גבוהה.

טוב אני מאמין ששינויים אירגוניים מקיפים וייעול , קריטיים לחברה.

פורסם

אם הם הרוויחו 1.2 מיליון בחודש, למה הם נסגרו ::) ::)

פורסם

אם הם הרוויחו 1.2 מיליון בחודש, למה הם נסגרו ::) ::)

הם לא הרוויחו 1.2 מיליון ש"ח בחודש (זה גם לא כתוב שם), עפ"י מצבם אני משער שהם דווקא הפסידו מדי חודש. והרבה.

פורסם

הם לא הרוויחו 1.2 מיליון בחודש אלא מכרו ב1.2 מיליון ואחוז הרווח הממוצע עומד על 10.5 מה שאומר שהם הרוויחו בערך כל חודש

כ126000 שקלים.

ברור?

פורסם

ובל נשכח , לשלם משכורות, לתחזק את החנות, לשלם מע"מ (אלה אם הרווחים שדווחו לא כוללים מע"מ)

אני לא חושב שרווחים כאילו יחזירו השקעה כל כך גדולה.

פורסם
  • מחבר

הם אמרו רווח של %10 לאן נעלמו 90% מהכסף? כמובן לתשלום על המוצרים עצמם משכורוצ שכר דירה חשמל טלפון....

כלומר רווח של 10% זה אחרי התשלומים.

השאלה היא עם רווח כזה איך זה יכול להיות שהם סגרו? אולי לא היה להם מספיק כסף להתגלגל הלאה? (לקנות עוד מוצרים).

האמת היא שאלה בהחלט רווחים אבל הסטטיסטיקה מראה שמפעלים\חברות שלא מציגות רווח תפעולי של 40% לא מחזקות מעמד...

פורסם

לא בהכרח.

אותם 90%, יכול להיות שהם הלכו לתשלום לספקי המוצרים עצמם, הרי החנות לא מקבלת את כל המוצרים בחינם..

פורסם

שימו לב שהם כתבו "אחוז רווח ממוצע"

כנראה שהכוונה הינה רווח מהמכירות בלבד, ללא חישובי עלויות, אלא רק חישוב של מחיר קניה (מספק) מול מחיר מכירה (ללקוח).

עם אחוז רווח שכזה באמת קשה לשרוד, אפילו לחנות מקוונת.

פורסם
  • מחבר

לצערי אף אחד ממכם לא למד כלכלה :)

כשפונים במודעה כזו למשקיע , ובכלל כשמציגים נתונים על עסק, שאומרים רווח ממוצע מתכוונים למה שנשאר ביד, אחרי תשלומים של כל

החובות. אחרת מה הטעם להציג לו מידע שלא אומר לא כלום? מה הוא יודע על העלויות של אחזקת המקום וכו' וכו'?

בשביל לפתוח עסק כזה צריך המון המון עומק בכיס. תחשבו על:

א. שכירות שהיא בד"כ בחוזה שנתי מראש.

ב. תשלום למוצרים

ג. תשלומים לספקים

ד. פרסום

ה. משכורות

ו. פתיחת קווי אשראי

עכשיו קחו בחשבון שבא לקוח גדול שקנה קנייה באשראי ופרס אותה לתשלומים, או ששילם בצ'ק ופתאום פשט רגל או שנגמר לו האשראי בבנק.

עם איזה כסף קונים מוצרים לחודש הבא? משלמים משכורות? משלמים לספקים? כמובן מקרדיט החברה. אבל גם הקרדיט הזה מוגבל...

עד שמגיעים למצב שלמרות הרווחים אין מספיק רווחים כדי לקנות מספיק סחורה לחודש הבא (או רבעון או חצי שנה, לא משנה כרגע).

בגלל זה אמרתי שלמרות הרווחים, הסטטיסטיקה מראה שבלי 40% רווח (לא סגור על המספר אבל זה הסדר גודל), קשה מאד או בלתי אפשרי לשרוד לאורך זמן

פורסם

פלונטר מתה ולא תחזור לחיים

הסיפור סגור !!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים