פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים שלום.אני יודע שדירוג הקב"א אמורה להישאר מסווגת, אך לפי מה שהבנתי אפשר לנחש בערך איזו קב"א יש לך לפי המנילה והזימונים הטרום-צבאיים.אפרט מה היו האפשרויות שלי, ותגידו לי מה לדעתכם יכולה להיות הקב"א שלי בערך.פרופיל: 82-97 (לא בטוח, ישנם 3 סעיפים - ללא שום הפרעות), בנוסף לכך אני בן יחיד, כך שבמנילה לא פירטו לאילו יחידות קרביות באפשרותי להגיע - לעומת זאת פשוט שאלו אם אני מעוניין, והורי מסכימים שאשרת כחייל קרבי.במנילה, ניתנו לי האפשרויות הבאות:1. מדריך כושר קרבי2. מדריך נוער מרחב \ מדריך נוער בסיס3. חובש4. מחשבים - תכניתן \ מנהל תשתיות מערכות מחשוב5. מערך הנהיגה הכבד6. שירות בחיל האוויר והחלל7. המערך הטכני בחיל האוויר והחלל8. המערך הטכני בחיל החימוש9. מפקד כיתת טירוניםכמו כן, לפני המנילה, הגיעה אלי הזמנה למיונים של חיל המודיעין (מופ"ת).אז מה אתם אומרים חבר'ה, מה דעתכם?
פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים אני מניח שמדובר על 54-56(גם לי יש את אותם הזימונים כמו שלך (ואותו מקרה בערך כמו שלך))רק שקיבלתי גם במודיעין לשחקים ולתלפיות
פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים תלפיות זה לא מודיעיןואם קיבלת תלפיות זה מצלמצם לך את התחום ל55-56תמצא חבר בממרם שיבדוק לך מה הקבא שלך..
פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים אתה יכול להעתיק את השרשרת, ולמחוק את האיבר הראשון בהעתק (לעבוד על ההעתק ולא על המקור כי לא משנים איבר שקיבלת).תמשיך מהאיבר השני.
פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים אתה יכול להעתיק את השרשרת, ולמחוק את האיבר הראשון בהעתק (לעבוד על ההעתק ולא על המקור כי לא משנים איבר שקיבלת).תמשיך מהאיבר השני.הגיוני ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.