פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים לכל אחד (חוץ מאלה שהניק שלהם הוא שמם הפרטי ) יש סיפור מאחורי הניק ובחירתו.... מה הסיפור מאחורי הכינוי שלכם ?
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים אממממממ...אצלי זה שם של שחקן שני(יותר נכון מרגל,ששומש לרמאות והרווחת כסף כפול) במשחק Puzzle Pirates..
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים מאוד מאוד אוהב נחשים. אנקנדה הוא נחש שיכול להגיע לגודל 1 מטר ולבלע בן אדם שלם. מאוד אינטיליגנט בקרב נחשים...
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים הניק עוד בתקופה שהייתי בגיימר... והיה לי תמונה של משחק (Hot Rod) עם מכונית' date=' ועל המכונית היו רשום Install (זאת הייתה כמובן תמונת ההתקנה)וחשבתי לעצמי שאני אוכל להשתמש בזה בתור האווטר שלי (אז לא הבנתי כלום בפוטושופ, אז ניצלתי את ההזדמנות שיש משהו מוכן עם ניק..)ומאז הניק מלווה אותי,[s'] בערך שלוש שנים... כבר יותר מארבע שנים.
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים קיבלתי באן מהניק הרגיל שלי, וכשנרשמתי עם ניקים רגילים אחרים בבקשה שיחזירו אותי כי המנהלים טעו (עכשיו בטח יביאו לי עוד אחד) (והם באמת טעו- ושלחתי אימיילים לכל העולם ואחותו). אז רשמתי מבול, האלבום של אורפנד לנד: http://he.wikipedia.org/wiki/Mabool
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים בגלל שהשם הפרטי שלי זה יאיר, והיה לי ילד בכיתה רוסי, הוא היה קורא לי יורקין. ועכשיו זה הניק שלי
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים בומר זה השם של הכלב שלי, אבל האמת שהניק שלי הוא LosNir, ש Los זה 3 אותיות אחרונות מהשם משפחה ו Nir.. נחשו
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים N1ck מימי Vgames וקצת לפני יש 2 הקשרים לניק את ההקשר השני לא אביא בפניכם במשחק GENERALS יש את המסך שנקרא Guardian Angels אז משם הכינוי
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים הניק שלי היה born2kill, אבל שיניתי אותו בגלל האתר הזה www.fullgaz.co.il.
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים מה הניק שלי ?הה נכון אוקי SciFi7 אז ככה.. SciFi זה קיצור של science fiction שזה מדע בדיוני למי שלא יודע ואני אוהב מאוד סרטי מדע בדיוני, אז הולה! ו-7 זה מספר המזל שלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.