עבור לתוכן

טמפ' מוגזמות עם מעבד אתלון 64 3800

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

החלפתי את המעבד שלי מאתלון 64 3500 למעבד 3800 E6, אני משתמש באותו גוף קירור - ארקטיק קולינג אלפיין 64, מרחתי גריז תרמי חדש מתוצרת זלמן, אך הטמפ' מאוד גבוהות, במנוחה הוא עומד על 44-46 מעלות בערך ובמאמץ כמו הפעלת משחק הוא עולה ל 62-64 מעלות. בדקתי במפרטים ופליטת החום של המעבד הזה היא 89 וואט לעומת המעבד הקודם שפולט פחות חום - 67 וואט, אם ב 3500 הטמפ' היתה גבוהה ב 3800 היא גבוהה מידי.

המארז מקורר באופן בינוני, מאוורר מכניס ו 2 מוציאים.

מה הפיתרון לבעיית הקירור?

פורסם

שלום לכולם.

החלפתי את המעבד שלי מאתלון 64 3500 למעבד 3800 E6, אני משתמש באותו גוף קירור - ארקטיק קולינג אלפיין 64, מרחתי גריז תרמי חדש מתוצרת זלמן, אך הטמפ' מאוד גבוהות, במנוחה הוא עומד על 44-46 מעלות בערך ובמאמץ כמו הפעלת משחק הוא עולה ל 62-64 מעלות. בדקתי במפרטים ופליטת החום של המעבד הזה היא 89 וואט לעומת המעבד הקודם שפולט פחות חום - 67 וואט, אם ב 3500 הטמפ' היתה גבוהה ב 3800 היא גבוהה מידי.

המארז מקורר באופן בינוני, מאוורר מכניס ו 2 מוציאים.

מה הפיתרון לבעיית הקירור?

הרכבה לא נכונה של גוף הקירור או מאוורר הפוך יכולה להיות בעיה נפוצה והתוצאה היא שהגוף קירור לא עושה את העבודה שלו ..

כמו כן , מריחה לא נכונה ל משחה ( פחות מידי או יותר מידי ) גם , עוד בעיה שגורמת לקירור לא אפקטיבי ..

עריכה:

יש לי מעבד כמו שלך . תסתכ לבמפרט שלי

<--------------

אני עם OC של 35 % עם קירור סטוק ובמנוחה המעבד עומד על 49 מעלות .. מאמץ 62 + - ..

פורסם
  • מחבר

הגוף מונח כמו שצריך והמאוורר מורכב כמו שצריך ויש כמות נורמלית של גריז בין המעבד לגוף קירור, אין OC בכלל.

*היה עוזר אם היתה מופיעה לך חתימה.

פורסם
  • מחבר

הגעתי הביתה ובדקתי את המחשב, עם מארז פתוח הטמפ' לא ממש משתגעות, גם בשעת מאמץ - הרצת משחק אמנם לא 100% כשהמעבד אמור לכאורה לעבוד בטמפ' 60 מעלות נגעתי בגוף הקירור והוא היה עדיין קריר, המצחיק הוא שתוכנת EVEREST מראה 2 טמפ' שונות: CPU ו CPU DIODE, ו uGURU של אביט מראה טמפ' אחרת שונה מ ה- 2 הקודמות, אני כבר לא יודע למה להאמין :pissed:

בנוסף קראתי גם בפורומים של אביט שהחישנים שלהם מזייפים לפחות בצ'יפסטים האלה של ויה, אנשים מדדו עם מדיד חום חיצוני והטמפ' שקיבלו היתה שונה מזאת שדווח להם ע"י המערכת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים