פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים טוב אז ככה דיפדפתי באתר של WWE וכצפוי התסריטים דפקו תקברן בתסריט הרגיל שמישהו מיתערב בקרב כאילו לא ראינו את זה מיליון פעם בעבר הWWE נותן לצעירים את מרכז הבמה כבר שנים והתסריטים שלהם דפוקים כבר המון זמן TNA לאומת זאת ניראה קרוב למה שWWE היה פעם והיום הרבה יותר מעניין גם התוצאות של הקרבות לא צפויות מראש בWWE זה ברור לי שסינה יחזור יתנו לו תחגורה ושבטיסטה יהיה גם במרכז הבמה שחקנים כמו הקברן\וHBK וכו לא יחזיקו בחגורה הרבה אם יתנו להם ליזכות ובקרבות חגורה ידפקו בקיצור משעמם ומגוחך כי דמויות כמו סינה ובטיסטה משעממות מאוד בגלל זה אני רוצה לעבור סופית לצפות בTNA ואני מבקש שמות של התוכניות והPPV שלהם בתודה קרירין
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים מחבר הם יותר טובים מהWWE בהרבה ואני פעם אהבתי WWE היום בWWE מפרסמים לך בלי בושה סרטים \תקליטים וכו דרג ז הרבה פעמים דרך העלילה בתוכניתוזה מגוחך לגמרי אני לא צפיתי באף תוכנית כבר הרבה זמן כולל PFV כי זה פשוט דוחה אני רק מתעדכן באתר ומקווה שישתפרו בTNA התוכנית הרבה פחות ממוסחרת ונותנים לדמויות מענינות מספיק זמן מסך בכל מיקרה מה שם התוכניות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.