עבור לתוכן

מכירים את זה...

Featured Replies

פורסם

מכירים את זה שאתם חופפים אז אתם משתמשים בקצף של השמפו לעשות ספייקים בשערות של הביצים?

אם כן באסה

• תגובות 55
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ויש גם את הקטע הזה שאתם באים לצחצח בבוקר , ועל ההתחלה של הצחצוח 80 אחוז מהמשחת שיניים נופלים על הכיור,

אז אתם ממשיכים לצחצח ומרגישים "איזה באסה, אני מצחצח על פארש, על ריק!", ואז כשאתם מסייימים אתם מכוונים את הזרם של הברז על גוש המשחה שבכיור?

כדי שישטוף אותו?

אז זהו.

חחחחח...

או שיורקים על הגוש עם המים ששוטפים איתם את הפה ...

פורסם

מכירים את זה שבאמצע הכביש אמבולנס מפעיל סירנה ואתם הולכים במדרכה ליד וזה מחריש לכם את האוזניין?

מכירים את זה שהאמבולנס נוסע עם הסירנות בטיל וכולם מפנים לו מהר את הדרך ותמיד יהיה איזה דביל שיסע אחרי האמבולנס כי הוא מפנה בשבילו את הדרך? - כי אני כן

פורסם

מכירים את זה שמגרד בתוך הפה בלמעלה כזה שאי אפשר לגרד... ואם מגרדים עם הלשון או משהו זה רק ניהיה יותר מגרד.... :-\

פורסם

מכירים את זה שאתם יושנים איזה שעה שעתיים בצהריים ואתם בטוחים שקמתם יום למחרת

פורסם

^^

חחחחחחחחחח :lol: מכיר בטח מכיר

פורסם
  • מחבר

מכירים את זה שאתם אוכלים וופלים ואז מחזירים את מה שנשאר לארון ומגלים שאין גומיה (או שסתם אין לכם כוח להביא גומיה)

אז אתם מקפלים טוב טוב את האריזה ומצמידים אותה לצד של הארון בתקווה שזה יתן קונטרה אבל זה לא נותן ? והשני וופלים הראשונים תמיד יבשים ?

:o

ענק!,חשבתי רק אני עושה זאת.

מכירים את זה שאתם אוכלים כריות וזה נדבק לשיניים?

מכירים את זה שיש לכם פלוצים מסריחים שאתם משחקים במחשב?

מכירים את זה שאתם הולכים להשתין ואתם מגלים שהשארתם טיפות על הריצפה חחחח?

מכירים שאתם מגרדים את הביצים ויש את הרעש של השיערות האלה בביצים חחח.

מכירים שאתם עצבניים ובא לכם לדפוק את הפלאפון בקיר?

מכירים שאתם הולכים לחרבן ופתאום בא שילשול שטס לכל המקומות בחיתיכות קטנות באסלה?

מכירים את זה שאתם צוחקים צחוק דבילי ואז אתם חושבים בראש כמה שאתם טיפשים?

מכירים שאתם מדברים עם כוסית ואתם מסתכלים לה שניה על הציצים שניה על הפנים? :lol: :lol: :lol:

פורסם

מכירים את זה שכשאתם לובשים שורט/בגד ים בדיוק בשניה שתסיימו לקשור את השרוך תצתרכו להשתין

פורסם

מכירים את זה שצה"ל דופק אתכם עד הסוף, עמוק עמוק...

כוסאומו הצבא הזה, אפילו קרבי לא נותנים לך להיות, לא משנה כמה אתה נלחם זה.

ואחרי זה החארות מתפלאים למה 25% מהאנשים משתמטים משירות צבאי.

צבא איטי, אטום, בירוקרטי בטירוף, עם ראש קטן, שלא שם זין על אף אחד, ולא אכפת לו מכלום.

אחחח.... :pissed:

פורסם

מכירים את זה שאחרי שאתם גורבים הרבה זמן גרבי ספורט, האזור שהגרב כיסתה (החלק התחתון של השוק) נהיה רגיש והשיערות כואבות? :-\

זה מתסכל אותי כל פעם מחדש

פורסם

מכירים את זה שאתם כל כך מכורים למחשב, שהדרך היחידה לדעת שהגיע החורף הוא כשאתם מתיישבים על האסלה ומקבלים גל קור לישבן?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים