עבור לתוכן

מכירים את זה...

Featured Replies

פורסם

מכירים את זה שבגבינה צהובה (עמק) יש את דפים הלבנים הקטנים כדי להפריד את הפרוסות של הגבניה שלא ידבקו אבל בדרך כלל הדף מכסה רק חצי מפרוסת הגבינה של כל הפרוסות ואפשר להוציא רק חצי פרוסת גבינה כל פעם...?

• תגובות 55
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מכירים את זה שאתם שמים משהו במיקרו לדקה שתיים ואז אתם חושבים לעצמכם "מממ מעניין כמה דברים אני יכול לעשות בזמן הזה.." ואז אתם מתחילים לרוץ בבית כמו מטומטמים... :kopfpatsch:

חחחחחחחחחחחחחחח

יש את הקלאסי של חימום פיתה או אורז לדקה וללכת להשתין ולחזור....

ואת האקסטרים של לשים תפוח אדמה (כמה דקות טובות) וללכת לחרבן חחחחחחח (למרות שלא יצא לי עדיין סתם עלה ליל ראש)

שכשקר בחוץ ואתם חושבים אם לקחת מטריה או לא.. אתם מסתכלים החוצה ויש שמש חזקה... ואיך שאתם יוצאים אחרי 10 דקות יש מבול....

פורסם

ענק!! :lol: :lol: :lol: :lol: גאוני זה מה שאני ארשום במבחן הבא שלי לספרות

בשיעור מיחשוב ספרותי יבקשו ממך להוריד משחק ולעבור אותו ואז לענות על שאלות במבחן

והתירוצים שלך יהיו ... אין לי bandwidth

"אבל במורה זה לא טריינר"

והשליפים שלך יהיו walkthroughים ואנשים אחרים שעברו את המשחק

.. או שפשוט יבקשו ממך את ה SAVE

פורסם

.

פורסם

בשיעור מיחשוב ספרותי יבקשו ממך להוריד משחק ולעבור אותו ואז לענות על שאלות במבחן

והתירוצים שלך יהיו ... אין לי bandwidth

"אבל במורה זה לא טריינר"

והשליפים שלך יהיו walkthroughים ואנשים אחרים שעברו את המשחק

.. או שפשוט יבקשו ממך את ה SAVE

גדול! ;D

"אבל המנהל, לא עשיתי צ'יט לעבור דרך קירות... זאת יכולת נסתרת שהשגתי במשחק. באמת! תשאלי את המורה שלנו- -= StudentOwner62=-"

פורסם

מכירים את זה שאתם הולכים לשתות מים בלילה מהבקבוב ואתם מנסים לגמור אותו לפני שהמקרר נסגר?

פורסם

מכירים את זה שלפעמים אין לכם כח להרים תיד ולהקליד משהו קצר (נגיד לחיפוש בגוגל), אז אתם עם היד שנמצאת כבר על העכבר מעתיקים אותיות של טקסט עד שמתקבלת המילה שרציתם? :P

או שזה רק אני כזה עצלן?

פורסם

מכירים את זה שלפעמים אין לכם כח להרים תיד ולהקליד משהו קצר (נגיד לחיפוש בגוגל), אז אתם עם היד שנמצאת כבר על העכבר מעתיקים אותיות של טקסט עד שמתקבלת המילה שרציתם? :P

או שזה רק אני כזה עצלן?

אחי רק אתה כזה עצלן... למה מה אתה כבר עושה עם הים השניה שאין לך כוח להרים אותה? ::)

פורסם

או שזה רק אני כזה עצלן?

אתה לא לבד.

פורסם

אתה לא לבד.

^^

פורסם

אחי רק אתה כזה עצלן... למה מה אתה כבר עושה עם הים השניה שאין לך כוח להרים אותה? ::)

חח ידעתי שזה מה שישתמע...

אני פשוט תמיד יושב עם הרגליים על הרדיאטור ככה שחצי גוף מסובב ואין לי כח לשנות את ה"סידור" כדי להלקיד משהו...

פורסם

מכירים את זה שמתעלמים לכם מההודעות?

מכירים את זה שיש 5 עמודים להודעה אבל מתוחם רק אולי 3 תגובות מצחיקות?

מכירים את זה שיש אנשים שמנסים להצחיק והם רואים שפעם הראשונה לא הולך להם אז הם מנסים שוב ושוב לא הולך להם...

מכירים את זה שפותחים נושא בשם "מכירים את זה..." ועם תעשו חיפוש תגלו שהיה באותו פורום בערך 300 נושאים כאלה?

מכירים את זה שאתם מבקשים עזרה ואתם נכנסים אחרי יום ועדיין רואים שלא הגיבו לכם וההודעה שלכם ירדה כבר לעמוד ה5?

מכירים את זה שמשעממם לכם אז אתם מתחילים להמציא 200 דברים מטומטמים?

מכירים את זה שאחרי שהמצאתם 200 דברים מטומטמים אפחד לא באמת מתייחס לזה?

פורסם

מכירים את זה שמתעלמים לכם מההודעות?

מכירים את זה שיש 5 עמודים להודעה אבל מתוחם רק אולי 3 תגובות מצחיקות?

מכירים את זה שיש אנשים שמנסים להצחיק והם רואים שפעם הראשונה לא הולך להם אז הם מנסים שוב ושוב לא הולך להם...

מכירים את זה שפותחים נושא בשם "מכירים את זה..." ועם תעשו חיפוש תגלו שהיה באותו פורום בערך 300 נושאים כאלה?

מכירים את זה שאתם מבקשים עזרה ואתם נכנסים אחרי יום ועדיין רואים שלא הגיבו לכם וההודעה שלכם ירדה כבר לעמוד ה5?

מכירים את זה שמשעממם לכם אז אתם מתחילים להמציא 200 דברים מטומטמים?

מכירים את זה שאחרי שהמצאתם 200 דברים מטומטמים אפחד לא באמת מתייחס לזה?

:-\

מכירים את זה שהייתם ילדים, אז בחורף לא הייתם הולכים, הייתם מחליקיםםם לכל מקום, למטבח, לסלון

מחליקים לכל מקום עם הגרביים.

ושגדולים זה כבר לא כיף..? :-\

פורסם

:-\

מכירים את זה שהייתם ילדים, אז בחורף לא הייתם הולכים, הייתם מחליקיםםם לכל מקום, למטבח, לסלון

מחליקים לכל מקום עם הגרביים.

ושגדולים זה כבר לא כיף..? :-\

כן.. כשהייתה קטן גם היית משחק עם דינוזאורים ולגו והיום זה כבר לא כיף... (לרובנו)

פורסם

מכירים את זה שאתם הולכים לשתות מים בלילה מהבקבוב ואתם מנסים לגמור אותו לפני שהמקרר נסגר?

מכירים את זה שאתם רוצים לשתות או בלילה ואין לכם כוח להדליק תאור אז אתם פותחים תמקרר בשביל האור?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים