עבור לתוכן

מכירים את זה...

Featured Replies

פורסם

מכירים את זה שאנשים אשכרה משקיעים בלהקליד 3 שאלות מתוך אמונה שלאנשים מספיק אכפת כדי לענות עליהן ב12 בלילה?

ממש לא.... השתמשתי בשילוב הקדוש CTRL+C וCTRL+V

• תגובות 55
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שאלה מס 3 : תאר את היחסים בין בני המשפחה והסבר כיצד באמצעותם עולים נושאים מרכזיים במחזה. נמק והסבר.

טוב אני לא בטוח שזה טוב, כי למדתי את זה מזמן, אבל אני אנסה:

הכל מתחיל כאשר הבן הבכור במשפחה, גורדון, מקבל ליום הולדתו ה-16, ערכת ניסויים מדעית.

לאחר מספר חודשים בהם נהג הבן להסתגר בחדרו ולבצע ניסויים על שלושת אוגרי המחמד שלו, דבר נוראי קורה: מבחנה עם כמות לא מאוזנת של חומר קטלני אותו הוא הינדס, נשפכת לה אל מתקן המים של האוגרים. התוצאה הייתה מחרידה- גורדון היה המום כאשר ראה את האוגרים הופכים למוטציות מטורפות.

הוא החליט שלא נותר לו דבר אחר לעשות, מלבד להשמידם.

גורדון ניגש אל הארון במהרה ושלף את מוט הברזל אותו קיבל ליום ההולדת של שנה שעברה, הוא והאוגרים הסתכלו עין אל עין, אך לכולנו ידוע שלא היה להם סיכוי.

האירוע המחפיר קיבל תשומת לב גדולה בבית המשפחה, במיוחד משליח הממשלה שנהג לבקר את גורדון תמיד ברגע מכריע, והיה נוהג להרצות לו בטון הנמוך בו הוא דיבר מסיבות מוזרות כלשהן...

אך גורדון, שתמיד היה ידוע כנער עם "כח משיכה" מיוחד, לא היה בודד בהתמודדותו מול איש הממשלה המטריד:

הייתה זאת חברתו, עם כלב הטמגוצ'י הענק שלה, שמשך את תשומת ליבה מגורדון, אשר נאלצה לצטרף למאבק מול איש הממשלה.

"אלכס!" קרא גורדון, "אתה יודע שלא ככה רושמים את שמי" היא ענתה... "אליקס? ממ.... אליכס? אה... אלקס?... :s07:"

"בכל מקרה, מכסחת זומבים שנוטה להישאב למצבי רוח רגישים שכמותך, קיבלתי מכתב" הוא אמר.

"מעבדות המייסה השחורות מציעים לי להצטרף לחוג המדענים שלהם! חההה חההה!".

כמובן שגורדון לקח את ההזדמנות כאשר אישר אותה ע"י מקש E במקלדת שלו,

והוא ואלקכיסקיככיס חיים בשלווה בעיירת הפיתוח מס' 17 בנגב... או שלא ::)

פורסם

מכירים את זה שאתם מזיינים?

כנראה שלא.

פורסם

מכירים את זה שיש גבול לטיפשות?

כנראה שלא.

פורסם

מכירים את זה שאתם חוזרים הביתה ואין לכם כוח להתרחץ אז אתם מתחילים לשכנע את עצמכם ש"נתרחץ מחר" "במילא בטח אין מים חמים" "בכל מקרה אני צריך להחליף מצעים (אני לא מסוגל להכנס למיטה לפני שאני מתרחץ)"

פורסם

מכירים את זה שאתם אוכלים וופלים ואז מחזירים את מה שנשאר לארון ומגלים שאין גומיה (או שסתם אין לכם כוח להביא גומיה)

אז אתם מקפלים טוב טוב את האריזה ומצמידים אותה לצד של הארון בתקווה שזה יתן קונטרה אבל זה לא נותן ? והשני וופלים הראשונים תמיד יבשים ?

:o

פורסם
:lol: כנ''ל עוגות
פורסם

ויש גם את הקטע הזה שאתם באים לצחצח בבוקר , ועל ההתחלה של הצחצוח 80 אחוז מהמשחת שיניים נופלים על הכיור,

אז אתם ממשיכים לצחצח ומרגישים "איזה באסה, אני מצחצח על פארש, על ריק!", ואז כשאתם מסייימים אתם מכוונים את הזרם של הברז על גוש המשחה שבכיור?

כדי שישטוף אותו?

אז זהו.

פורסם

:lol: כנ''ל עוגות

כנ"ל במבה

דווקא עם הוואפלים זה עובד

פורסם

מכירים את זה שיש לכם ג'טלג? :bash: :bash: :bash:

פורסם

כן :P

אתה מנסה להחזיק את עצמך ער עד הלילה, אבל אחרי חצי שעה אתה נופל.

"טוב, אני אכוון שעון ואקום עוד שעה" אתה חושב לעצמך ובסוף קם אחרי 8 שעות ב-1 בלילה והופך לסוג של ערפד...

פורסם

טוב אני לא בטוח שזה טוב, כי למדתי את זה מזמן, אבל אני אנסה:

הכל מתחיל כאשר הבן הבכור במשפחה, גורדון, מקבל ליום הולדתו ה-16, ערכת ניסויים מדעית.

לאחר מספר חודשים בהם נהג הבן להסתגר בחדרו ולבצע ניסויים על שלושת אוגרי המחמד שלו, דבר נוראי קורה: מבחנה עם כמות לא מאוזנת של חומר קטלני אותו הוא הינדס, נשפכת לה אל מתקן המים של האוגרים. התוצאה הייתה מחרידה- גורדון היה המום כאשר ראה את האוגרים הופכים למוטציות מטורפות.

הוא החליט שלא נותר לו דבר אחר לעשות, מלבד להשמידם.

גורדון ניגש אל הארון במהרה ושלף את מוט הברזל אותו קיבל ליום ההולדת של שנה שעברה, הוא והאוגרים הסתכלו עין אל עין, אך לכולנו ידוע שלא היה להם סיכוי.

האירוע המחפיר קיבל תשומת לב גדולה בבית המשפחה, במיוחד משליח הממשלה שנהג לבקר את גורדון תמיד ברגע מכריע, והיה נוהג להרצות לו בטון הנמוך בו הוא דיבר מסיבות מוזרות כלשהן...

אך גורדון, שתמיד היה ידוע כנער עם "כח משיכה" מיוחד, לא היה בודד בהתמודדותו מול איש הממשלה המטריד:

הייתה זאת חברתו, עם כלב הטמגוצ'י הענק שלה, שמשך את תשומת ליבה מגורדון, אשר נאלצה לצטרף למאבק מול איש הממשלה.

"אלכס!" קרא גורדון, "אתה יודע שלא ככה רושמים את שמי" היא ענתה... "אליקס? ממ.... אליכס? אה... אלקס?... :s07:"

"בכל מקרה, מכסחת זומבים שנוטה להישאב למצב רוח רגישים שכמותך, קיבלתי מכתב" הוא אמר.

"מעבדות המייסה השחורות מציעים לי להצטרף לחוג המדענים שלהם! חההה חההה!".

כמובן שגורדון לקח את ההזדמנות כאשר אישר אותה ע"י מקש E במקלדת שלו,

והוא ואלקכיסקיככיס חיים בשלווה בעיירת הפיתוח מס' 17 בנגב... או שלא ::)

ענק!! :lol: :lol: :lol: :lol: גאוני זה מה שאני ארשום במבחן הבא שלי לספרות

פורסם

כן :P

אתה מנסה להחזיק את עצמך ער עד הלילה, אבל אחרי חצי שעה אתה נופל.

"טוב, אני אכוון שעון ואקום עוד שעה" אתה חושב לעצמך ובסוף קם אחרי 8 שעות ב-1 בלילה והופך לסוג של ערפד...

חחח.. כל כך נכון.. אבל לפעמים אני מצליח להחזיק מעמד

מכירים את זה שיש לכם מתקפת גירודים ?? שמתחיל לגרד לכם סתם בכל מיני אזורים בגוף?

פורסם

מכירים את זה שאתם שמים משהו במיקרו לדקה שתיים ואז אתם חושבים לעצמכם "מממ מעניין כמה דברים אני יכול לעשות בזמן הזה.." ואז אתם מתחילים לרוץ בבית כמו מטומטמים... :kopfpatsch:

פורסם

מכירים את זה שאתם לא מכירים את זה? :bash: חחחחח סתם

כמה שיש לי:

-כשמגרד בגוף כשיושנים ולוקח שעה עד שמגיעים לשם עם היד

-שבא לכם רצח מים קרים/מיץ/משהו אבל דווקא אז אין

-כשנכנסים ברגל של כסא/שולחן/כל דבר אחר עם איזה אצבע של רגל (במיוחד הזרת) - מעצבן בטירוף

זהו לבינתיים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים